Can´a büyük haksızlık

Başlatan saffet, 17 May 2009, 14:46:30

« önceki - sonraki »

34_55

valla arkadaşlar o takımda t.. kosif varken can ulunla kimse görüşmez yönetim düzeyinde CAN GİBİ insanlar zor bulunur arkadaşlar buda bir gerçek

hakan55

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 18 May 2009, 15:56:40
Keşke Can gibi futbolcularımız maddi konuları bukadar çok dillendirmese bu hem Kulübümüze hemde kendisine zarar verir bence gazetelerde Can gibi bir futbolcumuzun bu şekilde haber edilmesi yada Can^'ın bu şekilde habere öncülük etmesi çok yanlış bu olay ne Gazete'ye nede Can'a yakışmadı

Ne Diyorsun arkadaşım sen..?

Adam para alamıyor..Fedarosyona şikayet edenlerin parası ödeniyor ama can gibi efendi topunu oynayan adama parası ödenmıyor ve adam hıc sesını cıkarmıyor.Bu adam daha genc ilerisini düşünmek zorunda değilmi?
  Can sana kim hakettiğin değeri verıyorsa git o takımda paşa paşa oyna paranı kazan..Ama gönül isterki hem bizim takımda oyna hemde paranı al...
Buda imkansız işte....

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: -Reis-(HaKaN) - 21 May 2009, 13:31:11
     Ne Diyorsun arkadaşım sen..?
   Adam para alamıyor..Fedarosyona şikayet edenlerin parası ödeniyor ama can gibi efendi topunu oynayan adama parası ödenmıyor ve adam hıc sesını cıkarmıyor.Bu adam daha genc ilerisini düşünmek zorunda değilmi?
  Can sana kim hakettiğin değeri verıyorsa git o takımda paşa paşa oyna paranı kazan..Ama gönül isterki hem bizim takımda oyna hemde paranı al...
Buda imkansız işte....

Dediğim şu Can Samsunspor tkımının 2'nci kaptanı paramın tamamını alamadım diye basına beyanat vermesi çok yanlış bu işi kulüp içinde çözmeye uğraşsın diğer  futbolcularımıza örnek olsun diyorum medyaya böyle beyanat vermesi yanlış ve yakışmıyor Samsunspor kaptanına bu külüpte kimin parası kaldıki Can gibi Harbi Samsunsporlu bir futbolcumuzun parası kalacak...

Baskent_Samsunspor

bence can için para her zaman 2.plandadır ama burada kardeşimize büyük haksızlık yapılmış gerektiğinde taraftar adam gibi adam samsunsporluların arkasında durmalıdır....

beşnumara

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 21 May 2009, 13:35:52
Dediğim şu Can Samsunspor tkımının 2'nci kaptanı paramın tamamını alamadım diye basına beyanat vermesi çok yanlış bu işi kulüp içinde çözmeye uğraşsın diğer  futbolcularımıza örnek olsun diyorum medyaya böyle beyanat vermesi yanlış ve yakışmıyor Samsunspor kaptanına bu külüpte kimin parası kaldıki Can gibi Harbi Samsunsporlu bir futbolcumuzun parası kalacak...
adam sesiz kaldığı için kulübü federasyona vermediği için geçen seneki parasının bir kısmını hala alamadı.bu sezon bir yana

hakan55

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 21 May 2009, 13:35:52

Hiç birşey bilmediğin çok belli illa samsunspordan para almak için federasyonamı basvurmak gerekiyor.Canın daha yası kac tabıkı parasını düşüncek onun samsunsporlulugu hakkında konusamayız bile.Takımda en sessız kalan kısıydı para konusunda tff ye gıdıpte şıkayette etmedi.Biraz düşünürsen aslında soyledıklerının yanlıs oldugunu anlıcaksın..

34_55

%100 samsunsporlu kardeşim CAN 2 yıldır zaten sesini çıkartmıyor cana ne haksızlıklar yapıldı bir bilsen varya oturur ağlarız hep beraber çocuk sesini hiç çıkarmadı ama kimse kusura bakmıcak artık çocuk cebinde  yeri geliyor 20 tl, geziyor  unutmayalımki bu çocuk yeni oynamaya başlamadı bu çocuk 5 yıl öncede küme düşme maçında kaptan ERCANA yaptığı ortayla MALATYASPORA gol attırdı ve ligde kaldık, çocuk içerde halledemiyor işini bir türlü ve halledemezde çünkü orada tahsin kosif var beyler adam ne KENANI,nede CANI İSTEMİYOR zaten sezon başından beri uğraşıyor ayrıca sadece can değil haksızlığa uğrayan kenan,kaleci hasan,onlarda varşimdi soruyorum samsunspor takımının içindeki PADİŞAHLARA VE VEZİRLERİNE bu adamların suçu ve günahı ney...