Ercüment Hoca : "İpi bağladık ve çıktık"

Başlatan YaşarDoğu, 15 May 2009, 10:29:17

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Alıntı yapılan: SuperNaturaL - 17 May 2009, 15:34:22
peki o zaman soyle bi soru sorim: Ercüment hoca olmasaydı su anda ligde kacıncı sırada olurduk??

ben cevaplim sakarya ya da güngürönle birlikte küme düserdik

??? ??? 

cidden yorum yapmama konusunda haklıymısım ;D

celebi

Alıntı yapılan: SuperNaturaL - 17 May 2009, 15:34:22
peki o zaman soyle bi soru sorim: Ercüment hoca olmasaydı su anda ligde kacıncı sırada olurduk??

ben cevaplim sakarya ya da güngürönle birlikte küme düserdik

harika bir yorum bunun üstüne yorum yapılmaz zaten NOKTA

SuperNaturaL

istikrarın olmadıgı yerde basarı olmas daha da yorum yapmıyorum...

celebi

Alıntı yapılan: SuperNaturaL - 17 May 2009, 15:53:36
istikrarın olmadıgı yerde basarı olmas daha da yorum yapmıyorum...

yapma zaten istemez.o zaman gümüşdağdada istikrar olabilirdi yada bir başkasında. boşuna kasma kendini

Ollivanders

İstikrar derken yonetim hocayı yollamama anlamında diyorsan ercument yerıne x bri olsa oda basarılı olurdu .. Ha mac kazanıp kaybetme konusunda diyorsan durumumuz acık ! Basarı olmaz diyorsunda biz basarılı mıyız? yorumsuz

SuperNaturaL

arkadaslar hep demistide inanmıyodum. orada 20 25 kisi var onlar ne derse o Bosuna üyelik alma seni konusturmaslar demislerdi.Farklı gorus ortaya koyanı banlamaktan beter ediyonuz.arkadaslar kendi kendinize özelestiri yapmanız lasım samsun kac yüz bin kisi herkes sizin gibi düsünmeye mecbur diil.sitede üyelik aldıgıma bin pisman oldum üyelimi siliyorum hadi bb...

Ollivanders

Alıntı yapılan: SuperNaturaL - 17 May 2009, 16:04:12
arkadaslar hep demistide inanmıyodum. orada 20 25 kisi var onlar ne derse o Bosuna üyelik alma seni konusturmaslar demislerdi.Farklı gorus ortaya koyanı banlamaktan beter ediyonuz.arkadaslar kendi kendinize özelestiri yapmanız lasım samsun kac yüz bin kisi herkes sizin gibi düsünmeye mecbur diil.sitede üyelik aldıgıma bin pisman oldum üyelimi siliyorum hadi bb...

Akla mantıga uyar acıklamalar yapsan sorun yok Bir de gelmıs sıteyı yerın dıbıne sokuyorsun ...

Ne yapmaya calısıyorsun ! akıl almaya ıhtıyacımız oldugunu da sanmıyorum hadi gulegule

celebi

Alıntı yapılan: SuperNaturaL - 17 May 2009, 16:04:12

çıktır git.

edmontdante

Haydaaa yine birisi çıkmış piyasaya.Periyodik olarak birileri türüyor

**KaR6**

Alıntı yapılan: edmontdante - 17 May 2009, 17:09:27
Haydaaa yine birisi çıkmış piyasaya.Periyodik olarak birileri türüyor

benim turediklerine inancım yok abi, temcit pilavi gibi a olarak gidip b olarak geliyo her kimse.. arkadaslarına sormus bi de, bak sen.. bu kadar insan salak  zaten, aynı cumlelerle aynı dar bakısla yazılan yorumları ayırt edemiyor kimse..

celebi

zaten aynı adam sanırım yine geldi yönetici kabul etmedi.hem de bugün

YaşarDoğu

Bölünerek çoğalma örneklerinden biri olan SuperNaturel kendisi gibi aynı özellikleri taşıyan AMİP'e benziyor.

celebi

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 17 May 2009, 17:15:29
Bölünerek çoğalma örneklerinden biri olan SuperNaturel kendisi gibi aynı özellikleri taşıyan AMİP'e benziyor.

vaaaaaay kardeşim ne iş biyolojiye başlamısın

Ollivanders

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 17 May 2009, 17:15:29

Supernatural le Supernatural_55 i karıstırmayalım :) supernatural_55 Allahına kadar SAMSUNSPORludur :D

YaşarDoğu

Artık böyle kimselere bilimsel yaklaşıyorum abi, belki böyle anlarlar ;D

Adama açıklama yapıyorum , adam hala Ercüment Hoca yı savunuyor.Varsın Ercüment Hoca nın kucağında uyusun.Şekerle besler belki...