Ercüment Hoca : "İpi bağladık ve çıktık"

Başlatan YaşarDoğu, 15 May 2009, 10:29:17

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: erdem - 16 May 2009, 01:07:10
sanki adamın elinde ronaldo vardı da oynatmadı.

yok Messi Sercan , Xavi Sefa  vardı yetmez mi ??? ???

Sioux

Alıntı yapılan: jean - 15 May 2009, 22:49:41
ercument hocayi seviyorum seneyede kalmasindan yanayim samsunlu samsunun oz evladi bu tur adamlarla is yapariz geriis bos

Jean bunu demişse kesinlikle tersini yapmamız lazım.

Alıntı yapılan: erdem - 16 May 2009, 01:07:10
sanki adamın elinde ronaldo vardı da oynatmadı.

O zaman hocayı niye değiştirdik, hayrettinin de elinde ronaldo yoktu. ayrıca ronaldo olunca hocaya ne gerek kalır? mantığa bak ya.

55erhan55

ne derseniz değil ercüment hoca bu takımda başarı yakalayamaz bence bırakması gerekir

55.hakan

takım çok kötüydü bu yüzden ercüment hoca'da bişey yapamazdı demek takımdaki bazı oyunculara da haksızlık olur murat çok kötü bir oyuncu muydu burhan volkan gördüğümüz en kazma forvetler miydi kenan gökhan turgay can gördüğümüz en kötü defanslar mıydı bence bu kadro daha iyisini yapabilirdi bu hale gelmemizde ercüment hoca'nın gereksiz geri yaslamalarının etkisi büyük o yüzden takımda ronaldo yoktu hoca da bişe yapamazdı demek yanlış olur kanımca

SuperNaturaL

ercüment hoca sana güveniyorum onumuzdei sene tsl ye cıkarcan bizi ben hocanın kalmasından yanayım

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: SuperNaturaL - 17 May 2009, 10:34:52
ercüment hoca sana güveniyorum onumuzdei sene tsl ye cıkarcan bizi ben hocanın kalmasından yanayım

sebep?  sadece defans yaptırmayı futbolculra aşılayan ki onuda beceremeyen 10 kişi kalan bi takıma karşı yenilen hıcayı al başına çal >:(

SuperNaturaL

elinde oyuncu vardı sanki  ne yapsın adam elindeki kadroyla baska bisi yapamazdı

YaşarDoğu

17 May 2009, 12:15:50 #22 Son düzenlenme: 17 May 2009, 12:31:36 slymnbsrn
-Karşıyaka yı biliyor musun yada Sakarya yı hiç baktın mı elindeki topçulara ?

-Artistlik yapan topçulara yapılan hoşgörüyü görmedin mi ?

Aslanım sen taktik nedir bilir misin?

Taktik : 10 kişi kalan takıma karşı  defans yapıp o takıma yenilmektir. ???
           Adana maçını izledin mi bilmem.Allah bana bir daha öytle mac izletmesin.Böyle seviyesiz bir futbol görmedim.Adamlar 5-6 as oyuncusundan yoksun geliyorlar ve sen onlara karşı düzgün bir futbol ortaya koyamıyorsun.60.dk dan sonra stadda top oynandıysa ben daha bişi demiyorum.Hakan Koçarslan ı alıyosun ve tatktik olarakta o çocuğa geri çekilmelerini söylüyosun.

E yazıklar olsun...

Ollivanders

Hangi macta baskı kurdukki bir takımı bunalttık kı 10 dk top oynuyorsun 80 dakika sacmala...

Bunu futbolculara asılayacak teknik direktordur.

ali ihsan

Alıntı yapılan: SuperNaturaL - 17 May 2009, 11:39:38
elinde oyuncu vardı sanki  ne yapsın adam elindeki kadroyla baska bisi yapamazdı

Tetikçilik yaptığın o kadar açık ki.Tartışmaya bile değmezsin.Sen git sahibin gelsin,Ercüment Hoca'nın imitasyonlarıyla uğraşacak değiliz...

Adamın adamı olacağına önce Samsunspor'lu ol.

YaşarDoğu

cany

yeni bir tolga vakasıyla karşı karşıya mıyız....?  ???

celebi

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 17 May 2009, 12:37:25
Tetikçilik yaptığın o kadar açık ki.Tartışmaya bile değmezsin.Sen git sahibin gelsin,Ercüment Hoca'nın imitasyonlarıyla uğraşacak değiliz...

GençKozluklu

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 17 May 2009, 12:37:25

Derslerde okutulacak bir söz olmuş. Daha fazla söze gerek yok.

SuperNaturaL

peki o zaman soyle bi soru sorim: Ercüment hoca olmasaydı su anda ligde kacıncı sırada olurduk??

ben cevaplim sakarya ya da güngürönle birlikte küme düserdik