Samsunsporun Gelmiş Geçmiş En İyi Futbolcusu

Başlatan Rentboy, 09 May 2005, 16:12:11

« önceki - sonraki »

oğuzhan55

Paylaşım için bende teşekkür ederim.Yaş itibariyle bu golü o zamanlarda izlemek pek mümkün olmamış.

tunç güvenoðlu

Alıntı yapılan: "tankut"Çocuklar benim oyum D.Timofte'ye. Tanju gibi bir karaktersize 100 oyum olsa birini vermem. Seçenekler arasında neden 65-70 yılları arasındaki futbolculardan kimse yok. mesela Adem, Hayri, Temel, Abidin, Sami, Canavar Hamdi, Acun, Tekin, Barbaros, Çolak Ömer, Cengiz gibi. Bu siteyi hazırlayanların yaşı genç olabilir, ama İyi bir Samsunsporlunun takımın şanlı tarihinide iyi bilmesi gerekir kanısındayım. Bu saydığım isimler dönemlerinde harikalar yaratıyorlardı. Hepside benim ilkokul dönemlerimin kahramanları idi. Bizler boşuna Samsunsporlu olmadık..........

galıba senınle asagı yukarı aynı donemız ama yınede sen benden bır donem üstesin bunlkar benım tam okul zamanım degıl ama isimlerini biliyorum mesala naim i unutmussunsun yazarken şimdiki ercan neyse o zaman da naim oydu.birde yanlış hatırlamıyorsam tabut osman diye biri vardı.az yazmıssın tanjuya 100 degil 1 milyon oyum olsa bir tanesi vermem herkes tanju tanju diyor ama tanjuya o golleri attıran adam rıfat dan kimse bahsetmiyor rıfat olmasa tanju o gollerın yarısını bıle atamazdı kabul tanjunun attıgı gollere sampıyonluga oynadık ama bir galatasaray macı varkı hala gozümün önünde inanınki bügünkü 40 yaşında ki tanju o günkü tanjudan kat be kat oynardı işte tanju o gün bütün attıgı gollerı bitirdi(bu arada savaşı da unutmayın beraber kolkola galatasaraya gittiler).ben oyumu samsunsporun eski kaptanlarından emin e veriyorum.bri oyda olursa temel ve eski efsane futbolcu talihsiz bir sakatlık sonucu futbolu bırakmak zorunda kalan tanjudan 10 gömlek fazlası olan ABİDİN  o kadar

not:bizden büyükler hala anlatırlar çolak ömerin çolak eliyle attıgı golleri.

tunç güvenoðlu

Alıntı yapılan: "kral55"Tanju samsunu çok kötü sattı bu bir gerçek ama kalsaydı bir sene sonra trafik kazasında belki hayatını kaybedecekti.Yada sakat kalacaktı.Yıllarca samsuna gelemeyerek ve samsunspor taraftarlarının gönlünden düşerek cezasını cekmiştir bence.Ama o yıllarda takım şampiyonluğa oynadıysa çok büyük oranda tanjunun sayesinde oldu bu.Çünki her maçı biliyorum.Stadda herkes takım kadrolarını dinlerdi anons yapılırken tanju söylendimi herkes rahatlardı.O varsa gol de vardı.
Sonraki yaşantısı ve hareketlerini tasnif etmiyorum ama.

eksik yazmıssın takım kadroları okunurken oley dıye bagırırdık sadece tanjuda goool dıye bagırırdık bırde ilk olarak samsunda imparator dıye de buyuk bır resmını trıbunlere asardık. ama harbi bizi kötü sattı ama samsun seyirciside bir sene sonra 19 mayısta samsunspor galatasaray macında tanju buraya diye tribunlere cagırıp sonrada çok kötü küfür etmişti tanjuya.

lucapicola

Alıntı yapılan: "kral55"Tek bir isim var tartışmasız Tanju çolak.Kendisini pek sevmem çünki aslı olan samsunsporu hep geri planlarda tutuyor.Karakterinide beğenmem ama ben samsun şampiyonluğa oynarken tüm maçlarını canlı seyrettiğim için biliyorum.Tartışmasız en kalitelisi o idi.
Tam bir gol adamıydı.Hele bir kocaeli maçı vardı.Stad tıklım tıklım dolu ben toptepe tarafına bakan kale arkasındaydım.Oturmayı bırakın ayakta duracak yer yoktu.İlk yarı şok samsun 2-0 yenik duruma düştü.Seyirci galeyana geldi.Hiç unutmam tanju bizim tarafa geldi.Bende hemen tel örgülerin yanındaydım.Sakin olun dedi ben ikinci yarı atacağım dedi.Sesini bugün gibi hatırlarım.
İkinci yarı başlarken durum 2-1 idi ikinci yarıda 2 gol daha ve samsun 3-2 kazandı.Hepsini tanju atmıştı.Birini frikikten biri rövaşata ile attı.Çok farklıydı.Hiç kimse onun gibi olamadı sonraları.

Ben de o maçtaydım.Her hafta gol rekorları kırıyorduk.Tabiki Tanju ama sadece iyi golcülüğünden dolayı, kendisini sevmem.

dr_ahmet

En meşhur samsunsporlu tanju çolak
eskileri burada yazmayacağım.
Ama favorilerim milinkoviç, timofte

akınyılmaz

atatürkün bir lafı var ben sporcunun zeki çevik ve AHLAKLI olanını severim diye .merak ettim tanjuyu nasıl seçiyorsunuz.hiç kimse kusura bakmasın ama burda tümere ilhana durmadan küfür edenler tanju yu sahipleniyorlar.HİÇ KİMSE ARTIK BURADA NE TÜMERE NE İLHANA NEDE SAMSUNU BIRAKIP GİDEN DİGER FUTBOLCULARA tepki koymasın.samsunun kendi çocugu bırakıp gitti ama  bakıyorum bugun baştacı olmus.yazık valla ne diyeyim.
tanju efendi hala galatasaraylı tanju olarak kendını tanıtıyor.samsunsporlu tanju olarak degil.hem burda istanbullara demediğinizi bırakmıyorsunuz hemde kendini istanbul takımıyla özdesleştrimiş bir adamı
göklere çıkarıyorsunuz.adam gıbı adam bır cok futbolcu geldi geçti samsun tarihiden ama bence o ŞANLI samsunspor tarihi içinde tanjunun yeri yok.tanju nun samsunspor tarihindeki yeri ilhanın tümerin oldugu kategorinin en üsttüdür.
şimdi sizler diyeceksiniz tanjunun attıgı gollerle şampiyonluga oynadık ama beyler kıcını kaldırmadıgı ıstanbuldakı galatasaray macında sampiyonluyu bıraktık .

cem and naz55

hiç tartışmasız DANIEL TİMOFTE

Yalnızca BİZ

DANİEL TİMOFTE VE TANJU ÇOLAK

umut55

valla arkadaşlar KEREM var ya bizim kaleci...o çucuk varya harbi çocuk harbi delikanlı....samsunlu olduğunu hissetmiş  kendiside belli ediyo...tabii baş tacımız CElil abimiz bi yana ama ben KEREM derimm...koçum benim..

yirmiuc

bodensee55

ecnebilerden --->NGONGE MITCHELL

TIMOFTE STELEA RADACA

AVRUPA GOL KRALI TANJU COLAK SERKAN CELIL CENK MIKI METE

radikal-fma

dr_ahmet

En baba MUZAAFFER
En kaptan EMİN
En galatasarayı yıkan adam METE

Forvetim

Hepsi ayrı bir değer, ayrım yapmak bir babanın evlatları arasında ayrım yapmasına benzer, mümkün mü?
Her biri gönlümde altın gibidir. Sonradan Samsunspor taraftarını küstürenlerde olsa, Samsunspora para kazandırmadan çekip gidenlerde olsa Samsunsporumun tarihinde bir katkı sağlamış bir iz bırakmışsa, bugün isimleri anıldığında akıllara Samsunspor geliyorsa hepsinden Allah razı olsun.

akınyılmaz

dr ahmet hatırlatıgın için tesekkur ederım . galatasaray a karsı ilk galibiyetımızı almamızı saglayan yarım vole golu atan rahmetli mete yı nasıl unuttum...