Bakan Demir Önce Ne Yapmalı ?

Başlatan CeLL-O, 11 May 2009, 09:38:50

« önceki - sonraki »

CeLL-O

DEMİR'İN ÖNCELİĞİ NE OLSUN?

Gazete55'in yeni anketi başladı. "12 yıl sonra Bayındırlık ve İskan Bakanı olarak Samsun'un hasretine son veren Mustafa Demir'in Samsunla ilgili önceliği ne olmalı?"

www.gazete55.net

Anketimize katılacak olan okurlarımızın sayfanın sol en alt kısmında yeralan anket bölümünde tercihlerini işaretleyebilirler... Tüm okurlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz!

Samsunspor olmalı diye oy verdim herkesi oy kullanmaya davet ediyoruz.

Ertuğrul Sağlam

haydiiiiii arkadaşlar gereğini yapalım

yaman55

Kodalak

Sadece SAMSUNSPOR gerisi hikaye

harbisamsunsporlu5517

furkan88

Baskent_Samsunspor

red_white

yav biz sadece SAMSUNSPOR u işaretliyelim çünkü bir tane seçebilioz

Lazuri Bere

King Of The North

Önceistihdam,iş sahası bence,tamam hepimiz sapına kadar samsunsporluyuz ama insanların karnı doymalı evine çoluğuna çocuğuna para götürebilmeli,sonra ortak nokta olarak samsunsporda buluşmalıyız.

Sony

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 11 May 2009, 15:42:37
Önceistihdam,iş sahası bence,tamam hepimiz sapına kadar samsunsporluyuz ama insanların karnı doymalı evine çoluğuna çocuğuna para götürebilmeli,sonra ortak nokta olarak samsunsporda buluşmalıyız.

55.hakan

bayındırlık iskan bakanı değil mi büyük otel'in samsunspor' a devrini sağlasın işte

orhan

SAMSUNSPORA KALICI GELİR VE YOLLARI YAPMALIDIR

yaman55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 11 May 2009, 15:42:37

benim demek istediğim de buydu o yüzden kendim samsunspor u işaretledim msneden arkadaşlarada tersaneyi işaretlettim  ;D

METE_55

bence önce YZY yanına çağırıp şu otoparkların 3 nü ver bakim samsunspora demesi lazım ayrıcada samsunspora bir benzinlik yeri ayarla demesi lazım, turgut tüfenkide başkan yapması lazım, terme tersanesinede sahip çıkması lazım,vede SBK YADA basket takımınada sahip çıkması lazım çünkü onlarda bizim arkadaşlar...