Bakan'dan Süper Lig sözü!

Başlatan Sadece Samsunspor, 09 May 2009, 19:34:31

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

hedefimizi ilk 10 olarak belirtmektense,sezon başlamasına 3 ay kala hedef süper lig denmesi sevindirici.bu takımın hedefi bank asyada kalmak yada ilk 10 arasında bitirmek değildir.

Kodalak

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 10 May 2009, 00:50:01
Olması gereken birşeydi, inşallah artık icraata da dönüşür.

Kemal Unakıtan Eses'e
M.Ali Şahin Antalyaya
Kürşad Tüzmen Mersin İY'e
Hilmil Güler Ordu'ya paraları akıttı ama o şehirdekiler bakanlara rağmen belediyede destek vermediler iktidar partisine. Samsun zaten 7 yıldır onca olumsuzluğa rağmen destek veriyordu, teşekkür etme sırası hükümette.
Bitsin bu çile!

Gozgoz abim yine döktürmüş son söz bu olmalı ve artık İCRAATE geçilmeli,yeter artık laf salataları istemiyoruz BİZ SÜPER LİG İSTİYORUZ....

EN BÜYÜK SAMSUNSPOR

kaptan 55

hadi syn;bakanım kurtarın artık bizi içimizdeki ruhsuzlardan

Ertuğrul Sağlam

Hayırlısı ile ligi bitirdik inşallah bundan sonra müjdeli haberler almaya devam ederiz

King Of The North

Samsunspor adıyla anılmayan kimse kalmadı Samsun'da,Valisi,Belediyesi,Vekilleri,İşadamları,bürokratlar herkes bişeyler yapma peşinde görünüşte ama çok da bişey yapıldığı yok herşey lafta.

cem and naz55

birşeyler olacak bu kesin..şehrin dinamikleri uyanıyor artık..

kýrmýzýbeyaz55

Bayındırlık Bakanlığının önünde yatan mütaahitlere kulüpte sık sık rastlayacağız yakında..

SuperNaturaL

ins fos cıkmas ama umut verici acıklamalar

sedatbuyuk

ben güvenmiyorum kendisine. çünkü samsunlu değil. samsunlu olduğunu nerden çıkardınız? tamamen sempati toplama çalışmaları bunlar. arkadaşımın babası ve trabzonlular. hatta ailece trabzonsporlular.

lucapicola

Alıntı yapılan: sedatbuyuk - 14 May 2009, 10:14:07
ben güvenmiyorum kendisine. çünkü samsunlu değil. samsunlu olduğunu nerden çıkardınız? tamamen sempati toplama çalışmaları bunlar. arkadaşımın babası ve trabzonlular. hatta ailece trabzonsporlular.

Kardeş ne yapalım onu söyle o zaman. Adam öyle veya böyle Samsun miletvekili. Ayrıyeten  bakan oldu. Öz Samsunlu değil diye bişey istemeyelim mi. Trabzona hizmet etmesini mi bekleyelim. Bırakın artık bu lafları da ne gibi icraatlar olacak bunların takipçileri olalım.

Şehir olarak projelerimizi ,isteklerimizi iletelim. Bakan olan öyle veya böyle şehrine imkanları yağdırıyor. Biz de daha fazla pay almak için mücadele etmeliyiz.

sedatbuyuk

14 May 2009, 17:30:16 #40 Son düzenlenme: 14 May 2009, 17:39:56 sedatbuyuk
Alıntı yapılan: lucapicola - 14 May 2009, 11:43:59
     Kardeş ne yapalım onu söyle o zaman. Adam öyle veya böyle Samsun miletvekili. Ayrıyeten  bakan oldu. Öz Samsunlu değil diye bişey istemeyelim mi. Trabzona hizmet etmesini mi bekleyelim. Bırakın artık bu lafları da ne gibi icraatlar olacak bunların takipçileri olalım.

Şehir olarak projelerimizi ,isteklerimizi iletelim. Bakan olan öyle veya böyle şehrine imkanları yağdırıyor. Biz de daha fazla pay almak için mücadele etmeliyiz.

aileyi yakınen tanıdığım için konuşuyorum. başkası olsa seninle aynı dilekleri paylaşırdım zaten. önyargı değil benimkisi. zamanla anlarsın.

çok ümitlenmeyin sadece. somut birşey görmeden kimseyi alkışlamamak gerek. bir atkı takıp forma giymekle olmuyor destek. devamı gelsin bakalım önce. birşeyler olur ama kime ne kadar başkasına ne kadar oluyor bir de ona bakmak lazım.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: lucapicola - 14 May 2009, 11:43:59

trabzonlu olması bir şey degiştirmez belki samsunspor'a sempati duyuyor olabilir ama beklemekten başka çaremiz yok bekleyip göreceğiz. inşaallah sözünde durur.

yunusefa

Trabzon doğumlu bi milletvekilimiz kendisi... Hiç bişey beklemeyin.Boşuna ümitlenmeyelim.

Pergani 55

Alıntı yapılan: yunusefa - 14 May 2009, 21:48:45
Trabzon doğumlu bi milletvekilimiz kendisi... Hiç bişey beklemeyin.Boşuna ümitlenmeyelim.
Samsunlu olupta hiçbir halta yaramayan nice insanlar gördük. Samsunlu olmaması bir iş yapmayacagı anlamına gelmiyor. zaten ben Samsunluyum diyor inşallah Samsunlulugu benimsemişitr

GençKozluklu

Alıntı yapılan: yunusefa - 14 May 2009, 21:48:45

Hep Samsunlu değil diyerek SAMSUNSPOR a fayda sağlayabilecek insanları bir şekilde dışladık. SAMSUNLU diye bağrımıza bastıklarımızı da gördük. En ömce takımı satan ve takıma zarar verenlerde kendi öz evlatlarımız oldu.

Artık insanları dışlamaktan vazgeçelim. en azındna ümitli olmalıyız. Bir şeye 40 defa olmazsa dersek zaten olacağı varsa da olmaz.

Ben her zaman işin içinde SAMSUNPOR olunca ümitlenmişimdir. Gene ümitliyim. Artık herkes bu yıl bir şeyler yapılması gerektiğinin farkında.

İnşallah güzel günler SAMSUNSPOR için çok yakın.