Turgut Doğan Şahin SLX adlı futbolcuya tarihimizin en ağır para cezası verilmeli

Başlatan Kaya, 03 May 2009, 02:01:46

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

iyi kötü, az çok , yeterli yetersiz adam orda birşeyler yapmaya çalışıyor. helvalık malzeme varda helvamı yapmıyor. tecrübesizlik artı kabileyetsizlik olabilir. ama kesinlik le kimsenin bukadar ağar hakaretleri yapmaya hakkı yok diye düşünüyorum. turgut da bir insan ve sinirlenmesi tepki göstermesi gayet doğal pozisyonlara. adamı yandan gelip hakemin önünde biçtiler, hakem denilen zübük zade görünümlü şahsiyet elini küfreder gibi sallayarak bişi yok bişii yokk devam diyor. kim olsa sinirlenir. gidiyor sinirine yenik bir vaziyeete ve hakemin karşısına dikiliyor ve hatta göğsünü uzatan sanki hakemmiş gibi gözüktü bana. gözlerini pörtletip orta hakeme "göğüs vuduuu göğüss vuduu" deyişi çok komikti... turgut un yapmaması gerekirdi, sinirlenmemesi gerekirdi, diklenmemesi gerekirdi ama yapamadı.
bu hakaretler se çok ağar bence... kesinlikle polimik oluşturmak için yazmadım. kimseyi kışkırtmak için de yazmadım. bunlarda benim görüşlerim. cevap vermezsenizz sevinirim. sadece benimde düşüncelerim bunlar, die paylaşmak istedim.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: slazenger - 04 May 2009, 17:35:21
iyi kötü, az çok , yeterli yetersiz adam orda birşeyler yapmaya çalışıyor. helvalık malzeme varda helvamı yapmıyor. tecrübesizlik artı kabileyetsizlik olabilir. ama kesinlik le kimsenin bukadar ağar hakaretleri yapmaya hakkı yok diye düşünüyorum. turgut da bir insan ve sinirlenmesi tepki göstermesi gayet doğal pozisyonlara. adamı yandan gelip hakemin önünde biçtiler, hakem denilen zübük zade görünümlü şahsiyet elini küfreder gibi sallayarak bişi yok bişii yokk devam diyor. kim olsa sinirlenir. gidiyor sinirine yenik bir vaziyeete ve hakemin karşısına dikiliyor ve hatta göğsünü uzatan sanki hakemmiş gibi gözüktü bana. gözlerini pörtletip orta hakeme "göğüs vuduuu göğüss vuduu" deyişi çok komikti... turgut un yapmaması gerekirdi, sinirlenmemesi gerekirdi, diklenmemesi gerekirdi ama yapamadı.
bu hakaretler se çok ağar bence... kesinlikle polimik oluşturmak için yazmadım. kimseyi kışkırtmak için de yazmadım. bunlarda benim görüşlerim. cevap vermezsenizz sevinirim. sadece benimde düşüncelerim bunlar, die paylaşmak istedim.

Hakem ve o pozisyon konusunda dediklerinde haklısın ama bu çocuk Giresun deplesmanı dahil yaklaşık 10 maçtır oynamıyor artık ne sorunu var onu bilemeyiz ama şu bir kesin birşey
bu çocuk Samsunspor'da oynamak istemiyor bunun memleketi istanbul aslen mersinli ama istanbulda doğup büyümüş yaklaşık 5 senedir bizde oynuyor bukadar yetenekli ama bukadar vurdum duymaz gamsız olamaz bir futbolcu resmen takımı satıyor biz taraftar olarak inim inim inliyoruz içimiz acıyor ama ekmeğni futboldan kazanan bu beyinsizler Samsunspor'u küçümsüyorlar galiba
o yüzden biran önce defolup gitsin Turgut'u takımda görmek istemiyoruz gitsin hangi takıma gidiyorsa orlarda isterse baş tacı edilsin ama biz bu adamın bize ayak bağı olmasını istemiyoruz .

kaan

Bak slazenger antep belediye maçını tribünden izledim ve turgutun son haftalarda özellikle bilerek istemeyerek birşeyler yapmadığını herkes anlıyordur bence.

Kabiliyetine gelince onun olmadığını bizde biliyoruz ama kimse bile bile bu taraftarın canını yakamaz büyük camiadan özür dilemiş daha fazla küçülmeden bavulunu toplayıp gitsin sözüm sadece turguta değil gitmesi gereken herkese!

Ayıbınızı temizleyin...

Yine söylüyorum saygı değer can ve kenan tutun bizi bu ligte tutun efsaneyi bu ligte...

kaptan 55

turgut'a şimdiden giydirim nasılsa onla yolumuz ayrıldı lan ruhsuz manisada bu saatten sonra kral olsan ne olur daha düne kadar para için kimin kapısında saatlerce bekledin,kabul görmediğin halde hani vali oldun ama adam olamadın öyküsü varya  gerçi sen onuda bilmezsin ama biliyomusun ben senden çok seviniyorum bu takımdan gitmene

kaan

TDŞ kesin gittimi arkadaşlar kurtuldukmu seneye gol makinesinden...