KALECİ ERCÜMENT 2 HAFTADIR TEK BAŞINA MAÇ ALIYOR

Başlatan edmontdante, 01 May 2009, 22:42:29

« önceki - sonraki »

şimşek_55

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 02 May 2009, 09:28:18
ercüment bizde o kadar güven veren bi kaleci olamadı bunu hepimiz biliyoruz oynadığı maçlarıda gördük kim demiş şans bulamadı diye son üç yıldır bizdeki en iyi kaleci hasan'dır.şimdi eray'da gider 3,5 hafta çok güzel maçlar çıkartır ama bize ne faydası oldu koskoca hiç.sercan,sefa,turgut'a gelince sercan'ı ayırmam gerekiyo futbol becerileri olan bi futbolcumuz çok şeyler bekledik ondan ama ne verdi bizlere?inşallah küme düşersiniz sen söyle şimşek_55 turgut,sefa,sercan ne verdi bu takıma acaba bu sene kaçırdığım maçlar mı olduda ben göremedim bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim.

KAptan  ne verdı  demekle  anlamıyorum Seneye kım ne verecek sıze???  Bu cocuklar oynayacak  bu takımda. Transfer  kapalı  bu takımda   farkında  degılmısınız. Sız hala jayaller pesındesın o alınacak  bu alınacak. Alınsa  bıle samsunspor en fazla 2 tane oyuncu alır  bence  bır an once  ruyadan  uyanında  Samsunsporun gerceklerını  gorun . Samsunspor bu takımı  korursa  cok buyuk ıs yapar seneye  o kadar soyluyorum .

kaptan 55

02 May 2009, 10:06:20 #16 Son düzenlenme: 02 May 2009, 10:38:51 kaptan 55
ya güzel kardeşim nerdeyse lig bitti bu sene ne verdiler ki seneye ne verecekler ayrıca SİZE derken?merak etme ben 3 seneden beri sanki kötü bi rüyadayım

YaşarDoğu

AlıntıBir kaleci geliyor...

Galatasaray'ın disiplinsiz oyunu, Hacettepe'nin çok pozisyona girmesi ve maçı hak ederek kazanması elbette yazılacak. Ama maça farklı bir gözle de bakmak gerekiyor. İki haftadır müthiş bir kaleci izliyorum. Hacettepe'nin kalecisi Ercüment, muhteşem bir performans çiziyor... Eğer bozulmazsa, çok önemli yerlere gelecek. Gaziantep maçını Hacettepe'ye geçen hafta bu oyuncu kazandırdı. Bu hafta da Baros ve Yaser'e, karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda geçit vermedi. Hele Yaser'in topunu iki adımdan çelmek, her babayiğidin harcı değildi. Bakalım bu genç oyuncu nerelere gelecek?
Hacettepe, her maçını bu rahatlıkta oynasa düşen takım olmazdı.  Galatasaray karşısında hem yüksek bir pas yüzdesi ile oynadılar, hem de çok gol pozisyonuna girdiler. Galatasaraylı oyuncular için şunu söyleyebilirim. Teknik direktörleri ile saha içi iletişimleri hiç yok gibi. Bülent Korkmaz 'ilerde basın' derken, takım geriye geliyor. 'Çıkın' derken kimse dinlemiyor. O da derdini Cevat hocaya anlatıyor. Galatasaray için çok sorgulanması gereken bir sonuç bu.
Sezonu bitiren takımın Hacettepe olması gerekiyordu ama görünen o ki, Galatasaray perdeyi çok daha önceden kapatmış. Ligde hedefleri olması gereken bir takımı, böylesine etkisiz oynarken görmek, içeride çok problem olduğunun göstergesi. Hakem bile Galatasaray'ı arkadan itti. Ama oyuncular onun kadar istemedi. Galatasaray bence bu sonuçla ligi de kendini de bu sezon için bitirdi.

Besim Güçtenkorkmaz

kaynak :http://spor.tr.msn.com/?CatId=32&ArticleId=132189

Bizdeki ercü ye bak şimdiki ercüye bak ...

Kaya

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 02 May 2009, 10:00:07

KAptan  ne verdı  demekle  anlamıyorum Seneye kım ne verecek sıze???  Bu cocuklar oynayacak  bu takımda. Transfer  kapalı  bu takımda   farkında  degılmısınız. Sız hala jayaller pesındesın o alınacak  bu alınacak. Alınsa  bıle samsunspor en fazla 2 tane oyuncu alır  bence  bır an once  ruyadan  uyanında  Samsunsporun gerceklerını  gorun . Samsunspor bu takımı  korursa  cok buyuk ıs yapar seneye  o kadar soyluyorum .

biz biziz de sen kimsin kardeşim. ne demek siz biz muhabbeti.bir de rüya felan diyorsun çok komik oluyor genelleme yapma derim herkes ayık merak etme sen.bu site öyle ayık ki kimin hakkında konuşulacağını çok iyi biliyor bu isimler hakkında yapmamaları gereken hareketleri BİZler söylerken sorunsuz top oynuyorlardı ama ne oldu 2 tanesi kadro dışı kaldı şimdi hangimiz rüyadayız bir düşün istersen.

Ollivanders

KAptan  ne verdı  demekle  anlamıyorum Seneye kım ne verecek sıze???  Bu cocuklar oynayacak  bu takımda. Transfer  kapalı  bu takımda   farkında  degılmısınız. Sız hala jayaller pesındesın o alınacak  bu alınacak. Alınsa  bıle samsunspor en fazla 2 tane oyuncu alır  bence  bır an once  ruyadan  uyanında  Samsunsporun gerceklerını  gorun . Samsunspor bu takımı  korursa  cok buyuk ıs yapar seneye  o kadar soyluyorum .

Hangi ruyadan bahsediosun kardes sen ?  Sezon basından beri kabus goruyoruz. Yoksa sen bunun farkında degil misin? Bu takımı koruma fikrine katılmıyorum .Herkes bu sene kimin mucadele ettigini gordu. "Samsunspor bu takımı  korursa  cok buyuk ıs yapar seneye  o kadar soyluyorum " demissin . Bu seneyle onumuzdekı sene arasında ne fark olabilir ? acıklar mısın kardes? 3.kisi agzıyla konusmanın da bir anlamı yok siz degil biz varız ...

kuzey55

gecen aksam konusum kendisiyle sezon başı beni alın diye çok yalvardım dedi ama almadılar...ne oldu şimdi eray denen angut o kadar puanımızı gaspetti.

edmontdante

AlıntıEs Ercumente  kazma dıyordu  Samsundakı futbol otorıtelerı, Serdar Ozkanada farklı yakıstırmalar  yapılıyordu.Samsunda  futbolu cok ıyı bılen arkadaslar  var emın olun. Turguta ,Sercana,Sefaya  laf atan adamlarda  var . 

Şimdi bak şimsek55 renkli renkli yazıyorum sana hitaben

Ercü içn başlık açıyorum konuyu yine malum adamlara getiriyorsun biz zaten senin ismini görünce artık ne yazdığını tahmin edip okumadan geçiyoruz.

Bugün gördün bahsettiğin laf söylediğimiz için bize karşı çıktığın adamları.Ne yaptılar.Koskoca SAMSUNSPOR  1.Ligden düşecek duruma bu adamlar sayesinde gelmiş ve sezonun en kritik maçında senin adamın hakeme göğsüyle vuruyor ve Kırmızı Kart görüyor.İzledin mi gözlerinle gördün mü bunu?Yenilecek yada atılacak TEK bir GOLÜN önemi varken  belkide son saniyede ÖZGÜRCAN'ın şutu gol olmadığından kümede kalacakken  senin avukatlığına soyunduğun Turgut efendi bunu yapıyor işte.Sen de hala gelmiş bu takımın bunlara ihtiyacı var,bunlarsız olmaz,laf söylemeyin,destek olun mestek olun lafları yapıyorsun.

Turgut .... korkusuna o kartı gördü bunu da bil.Çünkü haftaya burada bizim karşımıza çıkacak yürek onda yok.

Adamın olan Turgut zaten yapacağını yaptı.Bundan sonrada bu konuda konuşmazsın galiba.Ama hala savunacak birşey bulursan buna rağmen bu yüzsüzlüğü yapmayı becerebilirsin artık pes derim.

Beddua etmek benim tarzım değil.Ama içimden beddua etmek gelmiyor da değil.Küfür etmek bana yakışır yada yakışmaz bir şey diyemem ama küfür ederim  bu benim tarzımda var ve emin ola bahsettiğin adamlara öyle bir doluyum ki ağzıma geleni söylemek istiyorum onada site izin vermiyor ne yapayım

Ollivanders

Alıntı yapılan: edmontdante - 02 May 2009, 18:29:49

Ercü içn başlık açıyorum konuyu yine malum adamlara getiriyorsun biz zaten senin ismini görünce artık ne yazdığını tahmin edip okumadan geçiyoruz.

Turgut .... korkusuna o kartı gördü bunu da bil.Çünkü haftaya burada bizim karşımıza çıkacak yürek onda yok.

Adamın olan Turgut zaten yapacağını yaptı.Bundan sonrada bu konuda konuşmazsın galiba.Ama hala savunacak birşey bulursan buna rağmen bu yüzsüzlüğü yapmayı becerebilirsin artık pes derim.

supernatural_55

Bugün gördün bahsettiğin laf söylediğimiz için bize karşı çıktığın adamları.Ne yaptılar.Koskoca SAMSUNSPOR  1.Ligden düşecek duruma bu adamlar sayesinde gelmiş ve sezonun en kritik maçında senin adamın hakeme göğsüyle vuruyor ve Kırmızı Kart görüyor.İzledin mi gözlerinle gördün mü bunu?Yenilecek yada atılacak TEK bir GOLÜN önemi varken  belkide son saniyede ÖZGÜRCAN'ın şutu gol olmadığından kümede kalacakken  senin avukatlığına soyunduğun Turgut efendi bunu yapıyor işte.Sen de hala gelmiş bu takımın bunlara ihtiyacı var,bunlarsız olmaz,laf söylemeyin,destek olun mestek olun lafları yapıyorsun.

Beddua etmek benim tarzım değil.Ama içimden beddua etmek gelmiyor da değil.Küfür etmek bana yakışır yada yakışmaz bir şey diyemem ama küfür ederim  bu benim tarzımda var ve emin ola bahsettiğin adamlara öyle bir doluyum ki ağzıma geleni söylemek istiyorum onada site izin vermiyor ne yapayım

sonuna kadar aynı fikirdeyim abi...bunlar bizi bu duruma düşürdü zaten.kim oynarsa oynasın yetr ki yüreğiyle oynasın küme düşersek de biz helal olsun diyelm yüreğinde SAMSUNSPOR sevgisi taşıyanlara yeter.onurlu olsun böyle değil...

Kaya

red_white

arkadaşlar herkesin morali bozuk o yüzden kimseye birşey demeye gelmiyor kırmayalım birbirimizi kırılıcak çok kişi vat bize gelene kadar  >:(  ah ah ercüment hoca kasımpaşa maçı rakip 10 kişi ve sen defans oyuncusu alıyosun Samsunspor gibi büyük bir klübü 10 kişilik kasımpaşa karşısında defans yapturdın daha futbolculara gelicem ama laf lafı açar gerek yok adana maçını bekliyoruz Allahın izniyle en az bir puan alıcaz

edmontdante

Ercüment ne enteresan adamsın.İki hafta harikalar yarattın bu hafta aynı eski günlerindeki gibisin.Adamlara 2 golü hediye ettin.

Baskent_Samsunspor

ercüment bizdede aynıydı serseri mayın gibi mübarek

yaman55

3.ligdeki kaleci yemez o golleri övdüğünüz adama bakın    unutmayınki HASAN olmasa 5 hafta önceden düşmüştük

edmontdante

Alıntı yapılan: yaman55 - 11 May 2009, 11:28:12
3.ligdeki kaleci yemez o golleri övdüğünüz adama bakın    unutmayınki HASAN olmasa 5 hafta önceden düşmüştük

Kardeşim kimse kimseyi övmüyor.Ercü ne yaptıysa onu yazıyoruz.Ama herşeye rağmen keşke Eray'ın yerine ERCÜ olsaydı yinedi demeden yapamayacağım