Adamın Kralı; Murat Yıldırım

Başlatan Sadece Samsunspor, 25 April 2009, 23:02:43

« önceki - sonraki »

kaptan 55

Ne şakası ya samsunspor'lu olupda ŞAKA YAPMAYA MECALİ KALMIŞ TARAFTAR VARMI?bu çocuk kaybedilmemeli?sercanda gitsin 55 sefada gitsin gerekiyosa ama bu çocuğu mutlak bu takımda tutmalılar

HoliganSamSunLu

valla kadroya bakıldığında samsunlulardan daha özverili sonradan gelen kardeşlerimiz helal olsun.

Sioux

Bu çocukda genç. öbürleri de. ama muratta iş disiplini var, efendilik var. o yüzden sadece bizde değil hangi takımda oynarsa oynasın hep iyi oynar, hep sevilir murat. öbürleri de samsun dışında biter giderler zaten.

punisher

Çalışkan Murat
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının yıldızı olan Murat Yıldırım,çalışmalardaki istekli görüntüsü ile alkış topluyor. Sakaryaspor karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren gurbetçi futbolcu, sahadan iyi bir sonuçla ayrılabilmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=25347

Kaya

Alıntı yapılan: punisher - 01 May 2009, 01:05:34

Çalışkan Murat
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının yıldızı olan Murat Yıldırım,çalışmalardaki istekli görüntüsü ile alkış topluyor. Sakaryaspor karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren gurbetçi futbolcu, sahadan iyi bir sonuçla ayrılabilmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=25347

işte samsunspor.biz farkı bu haberi yapmak için illa tepki mi koymamız gerekiyordu.

AntZ

05 May 2009, 17:24:52 #50 Son düzenlenme: 06 May 2009, 01:22:21 Ant55
Alıntı
TARAFTAR MURAT'A GÜVENİYOR
Oynadığı futbolla taraftarların sevgilisi haline gelen Murat Yıldırım, Adanaspor maçında da Kırmızı- Beyazlılar'ın en büyük kozu olacak. Taraftar en çok Murat, Kenan ve kaleci Hasan'a güveniyor

Samsunspor'un gurbetçi futbolcusu Murat Yıldırım oynadığı futbolla önce taraftarın sevgilisi oldu, ardından ise birçok takımın transfer listesine girdi. Skar ne olursa olsun, maçın her bölümünde mücadelesini sürdüren ve Samsunspor'un ataklarını organize eden Murat, Adanaspor önünde de Kırmızı- Beyazlılar'ın en büyük kozu olacak. Taraftarın en çok güvendiği oyuncuların başında gelen Murat, Adanaspor maçını kazanmak istediklerini belirtti.

http://halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=15043

MeL_55

tanju55

arkadaslar murat neden disiplinli biliyormusunuz...
cünkü avrupada oynadi...
ajax'in alt yapisinda oynayacaksin bide disiplinsiz olacaksin he ...???
kolay mi ajax da oynamak???
dünyanin en iyi alt yapisi...
simdi yanlis anlamayin türkiyedeki futbolcular da disiplinli olabilirler ama insanin icinde olacak...
bende almanyada futbol oynuyordum alman takiminda da oynadim türk takiminda da ama alman takim cok disiplinli türk takimi ise disiplinli olmak istiyor ama basaramiyor cünkü bizim türkler bildigini okuyor...
bilmem anlatabildim mi ???

punisher

06 May 2009, 00:40:56 #53 Son düzenlenme: 06 May 2009, 00:44:17 punisher
Oynadığı futbolla taraftarların sevgilisi haline gelen Murat Yıldırım, Adanaspor maçında da Kırmızı- Beyazlılar'ın en büyük kozu olacak
05 Mayıs 2009 Salı 15:42

Taraftar en çok
Murat'a güveniyor

Oynadığı futbolla taraftarların sevgilisi haline gelen Murat Yıldırım, Adanaspor maçında da Kırmızı- Beyazlılar'ın en büyük kozu olacak. Taraftar en çok Murat, Kenan ve kaleci Hasan'a güveniyor

Samsunspor'un gurbetçi futbolcusu Murat Yıldırım oynadığı futbolla önce taraftarın sevgilisi oldu, ardından ise birçok takımın transfer listesine girdi. Skar ne olursa olsun, maçın her bölümünde mücadelesini sürdüren ve Samsunspor'un ataklarını organize eden Murat, Adanaspor önünde de Kırmızı- Beyazlılar'ın en büyük kozu olacak. Taraftarın en çok güvendiği oyuncuların başında gelen Murat, Adanaspor maçını kazanmak istediklerini belirtti. 

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=15043

BU COCUGA SON MACTA BIR SUPRIZ YAPMAK LAZIM... BEN SAMSUNDA YASAMIYORUM, AMA SAMSUNLU KARDESLERIM.. EN AZINDAN BIR TESEKKUR CICEGI veya PANKART VEREBILIRIZ BENCE, ADAM TUM YIL DINAMO GIBI CALISTI.. VE BELKIDE BANK ASYA DA KALABILMEMIZIN EN BUYUK SEBEBI.. 'Dinamo' MURAT!!!

berusa55

@Sevgili punisher,

Alıntı yaptığımız kaynağın linkini yazının altına kopyalayalım kardeşim ve bir de büyük harfle yazmıyoruz. ;)

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: punisher - 06 May 2009, 00:40:56
Oynadığı futbolla taraftarların sevgilisi haline gelen Murat Yıldırım, Adanaspor maçında da Kırmızı- Beyazlılar'ın en büyük kozu olacak

BU COCUGA SON MACTA BIR SUPRIZ YAPMAK LAZIM... BEN SAMSUNDA YASAMIYORUM, AMA SAMSUNLU KARDESLERIM.. EN AZINDAN BIR TESEKKUR CICEGI veya PANKART VEREBILIRIZ BENCE, ADAM TUM YIL DINAMO GIBI CALISTI.. VE BELKIDE BANK ASYA DA KALABILMEMIZIN EN BUYUK SEBEBI.. 'Dinamo' MURAT!!!

kesinlikle dediklerinine katılıyorum Murat Yıldırıma bir süpriz yapmamız gerek en azından onu sevindirecek birşey yapalım bu Adana maçında
yeri geldiğinde formanın hakkını vermiyorlar diye sercan sefa ve turgut'a kızıp herşeyi söylüyorsak Formasının hakkını sonuna kadar veren Murat Yıldırım'ada gerekli güzelliği yapmamız gerek

Baskent_Samsunspor

yürekli olan tüm futbolcularımızı baş tacı edelim korkakları yerle ehsan kimin bizim için değerli olduğunu herkes anlaması lazım

Sony

murat için güzel bir pankart yapalım tribünde asalım Adana maçında...Niye diyenlere ? hak etmedi mi ?

kaptan 55

senin ... yesinler aslan parçası

Kodalak