Bank Asya 1.Lig 33.Hafta | Sakaryaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan KocumVolkan, 25 April 2009, 17:32:49

« önceki - sonraki »

oguz_5528

Bolu-güngören...(bolu ile giresunun araları iyi krdeş takım...bolu güngörene en fazla bi puan verir diye düşünyorum fakat güngören iyi top oynadı bugün)
Malatya-Giresun(malatya düştü maçı satar die düşünmüyorum ..ama sonuçta malatya yani giresun alır )
altay-erciyes..(erciyes de ateşte deplasmanda işleri zor onlarda düşebilir)
Samsun-Adana..(yorum yapmam için ortada bi takım değil iki takım olması lazım...YORUM YOK)

oguz_5528

Alıntı yapılan: Sempatik Bengülü - 02 May 2009, 17:41:40
bu takımı bu hale getirenlerede yazıklar olsun bu takımda olup top oynamayan ama sabahlara kadar facebook'ta takılan futbolcularada lanet olsun

Yok mu şu sitede şunların facesini yok edecek biri????

yaman55

02 May 2009, 17:48:27 #632 Son düzenlenme: 02 May 2009, 20:41:16 yönetici
Bu ...... hiçbiri kenan dışında ligden düşmek nedir bilmiyor ben bu acıyı malatyada çok kötü yaşadım stadda 2.yarının başından sonuna kadar ağladım allah hepsinin belasını versin lisans çıkarsınlar taraftara taraftar oynasın

Ollivanders

Alıntı yapılan: jean - 02 May 2009, 17:44:25
turgut dayagi hak ediyor resmen gitti hakemi itti tam lazim olacak donemde verecen para cezasi

ya Allah askına ne para cezasından bahsedıyoruz daha .Ceza verılenler de ortada (sercan artıstı).ercu kurtarıcı dıye oyuna sokuyor ne para cezası artık . Sen adam akıllı oynamayacksın kume dusureceksın takımı sonra para cezası ..bunları gecıreceksın sopadan.... >:(

kadir55ist

koskoca bir sozonu bir ara çok iyi ümitli gittiğimiz sezonu bizden başka bir takım herhalde çar çur edemezdi.
önceki haftalarda avucumuza kadar gelen fırsatları kulalanamayan samsunum bugun gelmiş hangi akla hizmetse bilmiyorum ve içime sindiremiyorum ikili averaj hesabıyla yenilgiyi kabulleniyor.
şerefli mağlubiyetler terimi bizim futbolumuzada vardır ama ingilizlere alamnlara karşı tarihi bizdeen aşağı olan takımlarla averaj hesabı yapıp bizi üzenlere çok şey söylemek itiyorum ama yeri ve zamanı değil.
inşallah bizim başka diyenlere inat sevdiğimiz büyük SAMSUNSPOR umuz böyle onursuz sezonları bir daha bize yaşatmaz.
bu takımda görev almış malzemecisinden başkanına herkes taraftar yönetici futbolcu bizler herkes şapkasını önüne alıp düşünecek.
samsunsporumuz eriyip gidiyor artık tepki bile veremez hallere geldik.
hatalılar samsun kamuoyuna hesap verecek yada gölge etmeyecek çekip gidecekler...

vanlioglu

Ulan turgut erken tatile girecen dimi al bütün tatiller senin olsun... Bu yenilgi bizi ligde mi tutuyo allah aşkına birisi bana bişiler sölesin  lan sanki galip bizmişiz gibi vakit geçirioz maçta ömür çıkarken yürüo dieri yatıo kalkmıo bu halerede mi düşecektik yazıklar  olsun hepinize kanser ettiniz be kanser

vanlioglu

İnşallah küme düşersiniz die arkadaşlarına hitap eden bi adamı küme düşmemeye oynadığımız bi maçta kurtarıcı die oyuna alıoruz bu gerçekten çelişkili insani tekrar tekrar düşündüren bi durum samsunsporluluk kalitesini şerefini yerle bir ettiniz hepinizi allah bildiği gibi yapsın başka ne diyim

oguz_5528

Samsun'a gelirken....
Havaalanına Taraftar gelmese diye dua ediyolardır...

maviay55

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 02 May 2009, 17:57:14
Samsun'a gelirken....
Havaalanına Taraftar gelmese diye dua ediyolardır...
gidilmiycek mi özel karşılama istiyoruz..!!

Ollivanders

atakan

Alıntı yapılan: vanlioglu - 02 May 2009, 17:54:36
İnşallah küme düşersiniz die arkadaşlarına hitap eden bi adamı küme düşmemeye oynadığımız bi maçta kurtarıcı die oyuna alıoruz bu gerçekten çelişkili insani tekrar tekrar düşündüren bi durum samsunsporluluk kalitesini şerefini yerle bir ettiniz hepinizi allah bildiği gibi yapsın başka ne diyim..yok kardeş akılları sıra sakarya ya ikli averajda ustunler ya.allah bildiği gibi yapsın ruhsuzları.ekmek yemesinler futboldan

universite carsambalilar

arkadaslar ne oluyo bu takima adanaspor macininda bereberlik yariyomu

Ollivanders

Alıntı yapılan: SS55 - 02 May 2009, 17:59:22

diken üstündeyiz ama kesinlikle düşmeyiz rahat olun

neye guvenerek bu kadar rahat konusabiliyorsun kardes?

samsunum

offff bizdeki şu takım sevgisi nin 4 te 1 futbolcularda olsa şimdiye şampiyonduk  :-[ :-[ :'(