Bank Asya 1.Lig 33.Hafta | Sakaryaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan KocumVolkan, 25 April 2009, 17:32:49

« önceki - sonraki »

oguz_5528

02 May 2009, 17:27:28 #600 Son düzenlenme: 02 May 2009, 20:42:23 yönetici
Yerel Gazetelere sesleniyorum:

yok takım istekli çalıştı...
yok galibiyet istiyorlar...
yok bu maçı alacaklar.... filan yazmayınn....

Para istiyorlar koşmuyorlar...nette sabahlayıp..çiftlikte tur atıyorlar yazınn..tamam mı????

KocumVolkan

maçı izledim... hakem maçın başından beri her harekette sakaryalıları uyardı muhabbet etti valla oturup çay içeceklerdi nerdeyse... bizim turguta ufak bi neden den çaktı kırmzıyı ş.... valla o yan hakemi dövecektim yolda görsem kafa göz girişirim zaten çocuk tip li birşey .. ey allahım yarabbim ya çıldırdım ya çıldırdım resmen kafayı yicem

Sempatik Bengülü

şuan küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum bayan olmama rağmen ben bile küfür edicem nerdeyse rezil bi takım olup çıkmışız haftayada samsuna adana maçı için gidicem görücez bakalım neler oluyor

atakan

ne puanı be ne puanı.ben bu hellerini gördükten sonra..yazıklar olsun.bu ercüment samsunspor lu olamaz.bizim tarihimizde yok böyle onursuzluk yokkkkkkkk

amisos55

turgura ne desem ben yaw bu kadar mı bir insan futbolu bilmez anlamıyorum,rezil adam

berusa55

Kadir ÇELEBİ

02 May 2009, 17:29:57 #606 Son düzenlenme: 02 May 2009, 17:33:09 SamsunSpor_34
Alıntı yapılan: berusa55 - 02 May 2009, 17:26:45
Haftaya iş üçlü hatta Erciyes de 39 olursa 4ü averaja kalcak. Eğer ki Adana'dan 1 puan alamazsak işimiz biter.

3 takıma karşı ikili averajlarda üstünüz ama ben bu haftaki isteksizlik ruhsuzluğu gördükten sonra en kötüsüne kendimi hazırlamaya başlıyorum  :'(

maviay55

lan doluya tutuldum netten maçı takip etmek için sırılsıklam oldum bee ayıp bee..kafam acıdı bee doludan haysiyetsiz onursuz herifler çıkarın lan formayı ben oynarım ibneler

bluegreen55

Şimdi dua edinde altay yensin bu hafta , diyarbakırda yenilsin ki haftaya altayın ilk 2 şansı olup  erciyesi yensin, adananında playoff şansı kalmasın

Ollivanders

ERcument kocum sen cık iyi oynadık de sonra hafta ici bir acıklama yap deki en az 1 puan alacak gucteyiz.Kimi kandırıosun sen he kimi? senden hic bir sey olmaz hic sen git ciftlikde dolas ellerin cebinde ! bırakın lan salın artık takımı ! RUHSUZLaAR !

amisos55

yunusefa

turgutun yaptığ tam bi salaklık. takımı sattı resmen . . .

Ollivanders

Alıntı yapılan: yunusefa - 02 May 2009, 17:31:42
turgutun yaptığ tam bi salaklık. takımı sattı resmen . . .

yapmadıgı sey mi ? Her macta sattı bızı her macta !!!!ne yaptı kı sımdıye kadar ne gorduk !!!

atakan

çıldıracam sinirden akıl sağlığım bozuldu.normal değilim şuan.yenilmeninde bi adabı bi şekli var ya bi şekli var.ya ikli avreja yatıyolar ya.ne hallere geldik ey samsunsporlular

oguz_5528

Turguta gelen kart doğruydu..Hakem haklı kimse bişe demesin...Turgut'un.ibneliğini izledik resmen.