Volkan Çekiç: Forma Kutsaldır

Başlatan berusa55, 22 April 2009, 14:21:41

« önceki - sonraki »

berusa55

AlıntıForma kutsaldır

Kırmızı Beyazlıların tecrübeli futbolcusu Volkan Çekiç, "Kimsenin şüphesi olmasın.Samsunspor asla düşmeyecek. Bu formanın ağırlığını biliyorum"dedi.Samsunspor forması altında 4 gol atan ve 6 asist yapan yıldız futbolcu Volkan Çekiç, muhabirimiz İlker Aktaş ile İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'nda yaptığı özel röportajda taraftarların yüreğine su serpecek açıklamalarda bulundu. Samsunspor'un adının küme düşme hattında anılmasından son derece üzgün olduğunu ifade eden Volkan, böylesine bir camianın bu durumlarda olmaması gerektiğini belirtti.
ONLARDAN ÖZÜR DİLİYORUZ
Takımdaki tüm futbolcuların Samsunspor formasının ağırlığının bilincinde olduğunu dile getiren Volkan, "Kasımpaşa karşısında istemediğimiz ve beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Çok sayıda taraftarımız bizim galibiyetimiz için tribünlerdeki yerlerini almışlardı. Öncelikle onlara 3 puan hediye edemediğimiz için özür diliyoruz. Ama şunu kimse unutmasın ki, Samsunspor asla küme düşmeyecek" dedi.

TARAFTARLARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR
Cumartesi günü oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına da değinen Volkan, "Futbol kariyerimde çok sayıda takımda oynadım. Ancak takımını bu kadar yürekten seven bir taraftar grubu görmedim. Bu karşılaşma bizim açımızdan büyük önem taşıyor. Taraftarlarımızı bu önemli mücadelede yanımızda görmek istiyoruz. Onların coşkusu ve desteği ile sahadan zaferle ayrılıp, korkulu rüyadan uyanmak istiyoruz" diye konuştu.

FARKLI BİR VOLKAN GELİYOR
Bu sezon taraftarların kendisinden olan beklentilerine tam olarak karşılık veremediğini düşünen ve bir anlamda da kendisini eleştiren Volkan, "Böylesine büyük bir taraftar kitlesinin beklentilerine karşılık verememek beni de üzüyor. Ancak ben inanıyorum ki önümüzdeki sezon çok daha farklı bir Volkan izleyecek. Bunun sözünü şimdiden veriyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=25085

yaman55

berusa55

Samsunspor'umuzda yüreğiyle oynayan topçularımızdan biridir Volkan. Sahaya girdiği anda bütün hırsını yansıtmaya çalışıyor bu arkadaşımız. İnşallah başarılı olursun her daim.

**KaR6**

forma kutsaldır dogrudur, bi de devamı var onun biliyomusunuz? nasip olmaz herkese derler, onun da farkına varsanız süper olacakta işte, neyse..

kuzey55

demekki seneye de bu takımda olacak volkan.inş dediği gibi daha iyi bir volkan izleriz önümüzdeki sezon.

özkan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 22 April 2009, 14:30:29
forma kutsaldır dogrudur, bi de devamı var onun biliyomusunuz? nasip olmaz herkese derler, onun da farkına varsanız süper olacakta işte, neyse..

55.hakan

helal olsun inşallah sözünün eridir

Kodalak

Alıntı yapılan: kuzey55 - 22 April 2009, 14:32:32
demekki seneye de bu takımda olacak volkan.inş dediği gibi daha iyi bir volkan izleriz önümüzdeki sezon.

ben kalacağına inanmıyorum,bekleyelim bakalım

Sadece Samsunspor

bende kalacağına inanmıyorum devre arasında sorun çıkarmıştı heralde

selahattin55

bu sözleri bir sercandan bir sefadan duymak isterdik ama nasip değilmiş.helal olsun kenan volkan oktay can gibi manevi değerlerimize hassasiyetle davranan futbolcularımıza.

serdaryavuz

Alıntı yapılan: selahattin55 - 22 April 2009, 16:01:32
bu sözleri bir sercandan bir sefadan duymak isterdik ama nasip değilmiş.helal olsun kenan volkan oktay can gibi manevi değerlerimize hassasiyetle davranan futbolcularımıza.
sana katılmamak elde değil

Akyol

Sercan ve sefa olayın farkına varıp ona göre davransalar iş çözümlenecek ama nedense olmuyor bir türlü.Volkan güzel konuşmuş ondan da artık seneye patlama bekliyorum inşallah iyi bir kamp geçirir ve bomba gibi çıkar karşımıza,bunun yanında bu yıl yedek bekleyen alt yapıdan gelen gençlerede şans verilirse kadro zenginliği artacak ve takım daha iyi yerlere gelecektir inşallah. 

cgr

hiç dikkat ettinizmi bilmiyorum... içerdeki maçlarda volkan oyundan çıktığında ne hoca , ne yedek kulübesinden biri volkan'ı tebrik etmiyor... ne bilim bi tokalaşma , el uzatma falan yok... bu olaya 2 kez şahit oldum ve sitedeki kardeşlerimize , abilerimize söyledim... Onlarıında farkettiğini biliyorum... Sanki biraz yalnız kalıyor gibi takımda... Deplasmanda nasıldır bilemem ama gözümü kapatıp ilk 11'e koyacağım isimlerden biri kesinlikle...

saffet

tam bi kontra atak futbolcusu bizde sıklıkla kontra atağa çıktığımıza göre niye hala burhan oynuyor anlamıyorum????

HoliganSamSunLu

Samsunun öz çocukları nerede onlara göre kutsal değil onlara göre para kutsal.... öyle yada böyle kalsın veya gitsin volkan ve oktayın yeri apayrıdır...