Bank Asya 1.Lig 32.Hafta | Samsunspor'umuz - G.Antep Bs. Bld. : 0-1

Başlatan MeL_55, 19 April 2009, 16:19:28

« önceki - sonraki »

veis

AntZ

Allah'tan Güngören var, son üçün bir basamak üstünde bitiririz. (Umarım)

red_white

şu sıralar kim düşerse düşsün bizi ilgilendirmez artık kendimizi düşünmek zorundayız

kuzey55

Alıntı yapılan: red_white - 25 April 2009, 17:34:12
şu sıralar kim düşerse düşsün bizi ilgilendirmez artık kendimizi düşünmek zorundayız

olurmu sakarya düşmesin kime yalakalık yapacağız yoksa..

red_white

adamlar sitelerinde direk gözünü bize dikmiş Samsunla final maçı oynucaz diye neden bahsediosun

kuzey55

onlar sene başından beri bizle hesap yapıyolar.ama bizim düşme ihtimalimiz olmasına rağmen hala sakarya düşmesin diyoruz pes.

veis

mustafa kim diyor allah aşkına bi bak bakalım senden başka bu konuda yorum yapan varmı

kuzey55

Alıntı yapılan: veis - 25 April 2009, 17:38:21
mustafa kim diyor allah aşkına bi bak bakalım senden başka bu konuda yorum yapan varmı

bugünden bahsetmiyorum.üstüne alınmana gerek yok...

yarın dua edelimde sonuçlar istediğimiz gibi olsun.yoksa kına gönderecek çok kişi olacak.

veis

Kodalak

bu maçla kendi ayağımıza kurşun sıktık,sakarya maçına topal çıkacağız,işimiz zor son iki maç final ama biz hiçbir finali alamıyoruz :'(

kuzey55

ben ne diyorum sen diyorsun abi yha.neyse nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlayın...

veis

ya sen kasımpaşa ve antep belediye maçlarını alsaydın ve sana sorsaydık er4ciyesmi sakaryamı veya malatyamı biri ligde kalsın kimi seçerdin

AntZ

Öyle bir konuşuyosun ki sanki Sakarya kalsın diyenler Samsun düşsün Sakarya kalsın demişler. Ne gerek var bu tartışmalara şimdi

red_white

şahsen veis abi ben sakarya düşmesini istemem kesinlikle ama şu anda kim düşerse düşsün durumumuz şu anda çok krtik  :(

veis

Alıntı yapılan: Ant55 - 25 April 2009, 17:44:47
Öyle bir konuşuyosun ki sanki Sakarya kalsın diyenler Samsun düşsün Sakarya kalsın demişler. Ne gerek var bu tartışmalara şimdi

bu işte