hacettepeli adnan

Başlatan Baskent_Samsunspor, 13 April 2009, 08:58:53

« önceki - sonraki »

özkan

beyler arkadasla koınusdum yenıymıs daha sılecekmıs msjını.alıntı yapan abılerımız arkadslarımız sızde sılersenız msjlarınızı konuda otu bır goruntu olusmamıs oalcakdır daha yenı uye arkadsımız pek takıp etmıyor sıtemızı beyler

Akyol

wwwde arkadaşımız siteye hızlı bir giriş yapmış anlaşılan fazla üstüne gitmeyelim o da özür diler konu kapanır

Kaya

Öfff sıkıldık artık böyle siteye gelip ne biçim takım tutuyorsunnuz sizde SAMSUNSPOR lumusunuz diyenlerden bi git be kardeşim biz burdaydık sen nerdeydin ey ALLAH ım....

Bu tarz konuları bir de şu olaya çok benzetiyorum stadda oturduğum koltuk 7 senedir bir fiil oturduğum koltuktur ve her maça gelişimde birisi yerime oturmuştur güzel dille ilk söylerim kalkarmısın diye genelde iyi niyetle karşılanır bazende adam inat der yok kardeşim kalkmam da etmem de bende başlarım anlatmaya kardeşim sen nediyorsun ben seneledir bu koltukta oturuyorum sen geliyorsun bir bilet alıyorsun kırk senede bir maç izliyorsun bizim gibi senelerdir gelen adam yerine oturuyorsun aldığım cevapta genelde şu olur sen bu zaman kadar geldin de ne oldu  >:( ;) >:( al bir de burdan yak işte sen burda yazarsın tartışırsın belki seneleri bulur bir fikir birliği edinirsin ama biri gelir sen nerden biliyorsun sen ne biçim SAMSUNSPOR lusun gibi kendini tatmin edici şeyler söyler alıştık artık BAŞKA KAPIYA

Baskent_Samsunspor

önce bi siteyi analiz edin iyice bi alışın ondan sonra tenkit edin

kamikaze gibi dalmayalım lütfen

Sfa55

adnan yuvaya donecektirrr gelir işini yapr  borcunu oder samsunsporaa

guvener55

başlığı duyunca çok komik geliyo.nerde samsunsporlu adnan nerde hacettepeli adnan

METE_55

adnan borcunu ödücekmiş burası yani(samsunsporumuz) alışveriş mağazasımı yoksa marketmi beyler burası adam gibi adamların yuvası anlı,şanlı,onurlu ve gururlu bir yer samsunsporluların yuvası yok öyle artık biz 2 yıldır küme düşmekten zor kurtulurken o adnan efendi avniakerde (KOLBASTI ) oynuyordu bırakın bu işleri ayrıca admin kardeşim sendende bir ricam olacak lütfen bu konuya kilit vurabilirmisin çünkü bizim hacettepeliden başka daha önemli konularımız var..55

Baskent_Samsunspor

adnan yuvaya dönecek doğru 1 günlüğüne deplasmana o zamanda bi bahane yap kart cezalısı falan ol yoksa tribünün tepkisine sende bir anlam veremiyebilirsin....

HoliganSamSunLu

kolbastıyı bilmemde adnana bastı olmuş ts bu ne ilk ne son taş yerinde ağırdır.... yerini ve zamanını bileceksin bilmezsen haccattepede sürtersin

Cagdas Ünver

Basimizdaki zihniyet onu seneye yine takima alir....Alin size Samsunlu Adnan

sedatbuyuk

Kimse bir konuda en doğruyu bildiğini savunamaz. Adnan yanlış yapmışsa da elbet yanlış yaptığını anlayabilir ve pişmanlıkla geri dönüp eskisinden daha da verimli olabilir.

Burdaki arkadaşların da çoğu bir maçı izlerken kötü oynuyorsa takım, birkaç oyuncuya sövüp sayıyor, hakaret ediyor. Aynı kişiler aynı oyunculara bir sonraki maçta övgüler yağdırabiliyor. Bizim oyuncularımız genç. Hata da yapabilirler elbet. Biz taraftar olarak kendimizde onları yargılama hakkını görüyorsak, onlara da bizi ve kulübü yargılama hakkını verebilmeliyiz. Sarfetmiş olduğu sözlerin kanımıza dokunduğu doğrudur. Ancak şu kesindir ki, spor camiasında oyunculara atfedilen pek çok söz menejerleri tarafından sarfedilir veya oyunculara bunlar öğretilir. Çünkü sen bilmezsin ben bilirim görüşü hakimdir menejerlerde.

Ayrıca, Samsunspor'a gelen oyuncu da para için geliyor en başta. Samsunlu olduğu veya Samsun'u çok sevdiği için oynayan oyuncu çok azdır. Konu burda profesyonelliğe gelir, ki o zaman da bir spor kulübüne düşen o oyunculardan faydalanmak, tabir-i caizse onları kullanmaktır, onlar tarafından kullanılmak değil. Bu da yönetimin işi.

Her şeyi duygusallığa bağlayıp o bizi sattı, bu böyle dedi demeye gerek yok. Serkan ve Celil zamanında transfer olduğunda yine satış edebiyatı yapanlar, geri dönüklerinde efsane geri döndü edebiyatı yaptılar. Demek ki zaman çok şeyi değiştiriyor. Yeter ki vefa olsun.

Gelecekte neyin ne olacağı belli olmaz. Samsunspor çıkarı için ne uygunsa o yapılmalıdır. Kimsenin bir oyuncuyu tamamen defterden silmeye hakkı olamaz. Herkesin kendine göre sebepleri vardır. Paranın döndüğü yerde kimseyi suçlayamayız bence. İstediği para verilseydi gitmezdi elbet.

Böylesine genç bir takımda biraz daha hoşgörülü olmak lazım bana kalırsa. Samsunspor yatırım döneminde. Yanlışlar yapılır. Doğrusu öğretilirse tekrarlanmaz. Bunların olabileceği hesaba katılmazsa o zaman istenmeyen sonuçlar ortaya çıkar.

Bu genel görüşümdür. Adnan'a özel değil.

AntZ

Her kim ki bu takımdan tek kuruş para kazandırmamak için kaçar gibi gittiyse bizim genel tavrımız da hepsine aynıdır. Bizim de tavrımız Adnan'a özel değil zaten. Zamanında büyük kaptan deyip bağrımıza bastığımız adam bizim için sadece sıradan artık.

Lütfen önce kimin nasıl gittiğine bak, sonra gösterilen tepkilere yorum yap.

sedatbuyuk

15 April 2009, 20:37:01 #42 Son düzenlenme: 15 April 2009, 20:50:36 sedatbuyuk
tek taraflı bakıyorsun. hiçbir oyuncunun eski kulübüne para kazandırmak gibi bir zorunluluğu yok. Kazandıranı alkışlarsın o ayrı bir konu. Kazandırmasını istiyorsan sözleşme şartlarını bunu mecbur kılacak şekilde düzenlersin, o da mecbur kalır. o oyuncunun inisiyatifindedir. işin doğasında transfer varsa hiçbir oyuncunun da Samsun'da başlayıp Samsun'da bitirmesini bekleyemezsin. Şartlar uymadığı noktada ayrılmak en doğal hakkı. Para kazandırmak gibi bir görevi yok. Parayı kazanma işini yönetim yapar. Ha nasıl ayrıldığı konusu önemli. Sarfedilen sözler de önemli. Ama dünya hali, neyin ne olacağı belli olmaz. Sen geçmişindeki her oyuncuyu defterden silersen kulüp olarak bir kültürün kalmaz. Giden gitmiştir. Oynadığı döneme bak.

geçmişte bizi gerçekten satan iki hatırlıyorum. onlar da İlhan ve Tümer'dir. Art niyet ve hile var çünkü işin içinde. diğerlerinden çok farklı.

beşnumara

sen ne dersen de bizim altyapımızdan çıkan oyuncu gidecekse bize para kazandırarak gitmek zorundadır.

AntZ

15 April 2009, 20:53:20 #44 Son düzenlenme: 15 April 2009, 20:56:14 Ant55
Futbolcunun para kazandırmak gibi zorunluluğu yok ama bizim de eski futbolcumuz diye sevme zorunluluğumuz yok. Bu kulüpten yetişmiş yıllarca kaptanlığını yapmış adamı neden sevmiyoruz hiç düşündün mü? Yoksa biz bazı şeyleri düşünemeyecek, tek taraflı bakacak kadar 3-5 çapulcumuyuz? Ezeli rekabeti bildiği halde Samsunspor'un kaptanı sıfatıyla Trabzon'a giderken hayallerimin takımına gidiyorum diyen, alt yapısından yetiştiği takımı federasyona şikayet eden adamı sevmiyoruz. Giderken bu takımı düşünmeyip, burnu sürtüldüğünde dönen adamı hiç istemiyoruz. Kusura bakma ama son cümlelerin çok saçma geldi bu arada. Geçmişteki herkesi sildiğimiz yok, bizim futbol kültürümüzü Gozgoz Yılmaz lar, Nuri Asan lar, Emin Kar lar oluşturuyor, Adnan lar, Tanju lar değil.