Sercan Affedildi

Başlatan YaşarDoğu, 07 April 2009, 20:27:04

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

sercana nie bu kadar kızılıyorki anlamadım!!!eski maç yorumlarında demiştim "bu sercan ne zaman adam olduki kolları kapanmaz aga aga dolanır sağada" die. adam fantazik bikerem naapsın(!) sağa bakıp sola ranaldinyo gibi pas atan adam kritik penaltıda da totti gibi vuruş yapması gayet doğal. samsunspor bu hallerdeyse bu tür kişiliği oturamamış insanlarında fantazilerini uygulamaya geçirmeleri çok normal...
"koyunun olmadığı yerde keçiye abdurahman çelebi derler"  el mahkum bu keçiye abdurahman çelebi muamelesi yapmaya vesselam

kaptan 55

08 April 2009, 18:12:00 #46 Son düzenlenme: 08 April 2009, 18:18:15 kaptan 55
aylardan mübarek ramazan ayı türk telekom-samsun maçı stadı bulmamız bile 2 saat sürdü normal bildiğin tesislerin içine stad yapmış adamlar ankarayı bilenler bilir gimatın oralarda neyse stada girdik 1,2,3,4,5 diyorum ki ya bu bi kabus yada ben hayal görüyorum türk telekomun alt yapısında oynayan yaklaşık 10,15 tane çocuk minik takımın futbolcuları samsun kümeye samsun kümeye diye bağırıyolardı o gün o kadar utanmıştım ki SAMSUNSPOR'luluğumdan dedim ki lanet olsun bu SAMSUNSPOR'a bidaha ne maçına giderim nede desteklerim eee noldu yine her maçında staddayım yine gidebildiğim deplasmanlara gidiyorum anlatmak istediğim bu sevgi yüreğine işlediği zaman söküp atamıyosun samsuniyle altay maçına giderken söylediği bi cümle vardı bu stada ne zaman yaklaşsam içim bi başka oluyo işte bizler bu yüzden bu takımın her zaman yanındayız.demekki radacalarla,timoftelerle,ercanlarla,imdatlarla büyüseydin daha stadın yolundan bile geçmezdin.ama merak etme bugünlerde geçecek

eski55

44  senelik koca çınarı birkaç zibidinin elinde oyuncağa çevirenlere yazıklar olsun ...

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: eski55 - 08 April 2009, 18:34:28
44  senelik koca çınarı birkaç zibidinin elinde oyuncağa çevirenlere yazıklar olsun ...
degerli baskanımız ismail uyanık olsaydı sercan bu hareketlerinden sonra  amasyaspora kiralık dahi vermeden dırek futbol hayatını bitirirdi ama samsunsporumuz yetim evlat gibi ortalarda bırakıldıgı için böyle karatersız,serefsız musvettelerin oyunacagı haline geldi ne yazıkki :-[

gozgoz yýlmaz

Celil Sağır ve Serkan Aykut gibi iki önemli ismi yaptıkları hatalar nedeniyle kadro dışı bırakabilen güç, aynı hataları -hatta çok daha fazlasını - yapan Sefa ve Sercan gibi hem kötü futbolcu hem de cahil cühelayı elde tutabiliyorsa vay ki vay!

O halde soruyorum, Celil'in bunların yanında suçu neydi?
Serkan Aykut ne yaptı?

Hataları aynıysa da takıma katkıları da mı aynı?

Sezon başında sorunlu futbolcu istemiyoruz deyip Şenol Demirci gibi isimleri veto edenler Sefa ve Sercan'ı sorun olarak görmüyor mu? Kadro dar, elimiz mahkum vs vs. Şurada almamız gereken 4 puan var, o ikisi olmadan da alır takım bu puanları.

Sarmısakı gelin etmişler, 40 gün kokusu çıkmsmış hesabı, Sefa'dan, Sercan'dan birşey olmaz. Yaşları gençmiş, bıraksınlar bu işleri. 21 yaş insanlık adına da, futbolculuk olarak da genç sayılmaz. Fatih 21 yaşında İstanbul'u fethetti, 21 yaşında evlenip, iş sahibi olan insanlar var. Bunlardan hiç bir şey olmaz, açık söylüyorum, daha önce de çok söyledim. 40'ında da aynı kafa aynı mantık!

europe_55

Böyle futbolculari birak kadro disi birakmayi, Samsunspor tesislerine bile sokmayacaksin.
44 Yillik koca bir camia olan SAMSUNSPOR hicbir futbolcuya muhtac degildir, hele sercan ve sefa´ya hic degildir...

Bu gercekten bize yakismadi...

şimşek_55

Sercan ,sefa  her ne kadar kızsanızda  Samsunsporun bugunku  degerlerıdır. Bu futbolcuları bu kulube  ve camıaya  kusturmekte  samsunsporun hıcbır cıkarına  gelmemektedır. KAybederek  ne kazanabılırsınız.Samsunspor  bulundugu yere zaten  kaybederek  gelmedımı? Hangı futbolcu transferınden  para kazandık ? Bır tek Serkanı soyleyebılırsınız  ama onunda  transfer parası kulubun hesaplarında yok. Samsunspor  toplu ıgnenın hesabını  yapar hale  gelmıs,bız halen  defolsun  gıtsın derdındeyız. Ya sız bu kulubun  durumunu  bılmıyorsunuz  , ya da  bız  hıcbırsey bılmıyoruz. MAc sonrası  futbolcularına  yemek yedıremeyen   bır kulupten   bahsedıyorsunuz arkadaslar.Samsunspor gerceklerıne  bakın. O na  bunada  gıtsın kalsın demeyın . 2 gun sonra  kongre  var bakalım  kım sahıplenecek  kulubu bu borcla. 

Syg

deli 55

başında böyle çocuk zihniyetli,tecrübesiz bir hoca olursa olacağı budur...ee tabi sadece hoca fln değil,adam akıllı taraftardan başka sahip çıkan bir yönetimde yok...ne bilim hayırlısı artık

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 08 April 2009, 19:45:10
Sercan ,sefa  her ne kadar kızsanızda  Samsunsporun bugunku  degerlerıdır. Bu futbolcuları bu kulube  ve camıaya  kusturmekte  samsunsporun hıcbır cıkarına  gelmemektedır. KAybederek  ne kazanabılırsınız.Samsunspor  bulundugu yere zaten  kaybederek  gelmedımı? Hangı futbolcu transferınden  para kazandık ? Bır tek Serkanı soyleyebılırsınız  ama onunda  transfer parası kulubun hesaplarında yok. Samsunspor  toplu ıgnenın hesabını  yapar hale  gelmıs,bız halen  defolsun  gıtsın derdındeyız. Ya sız bu kulubun  durumunu  bılmıyorsunuz  , ya da  bız  hıcbırsey bılmıyoruz. MAc sonrası  futbolcularına  yemek yedıremeyen   bır kulupten   bahsedıyorsunuz arkadaslar.Samsunspor gerceklerıne  bakın. O na  bunada  gıtsın kalsın demeyın . 2 gun sonra  kongre  var bakalım  kım sahıplenecek  kulubu bu borcla. 

Syg

O ikisi Samsunspor'un değeri falan değil sadece sözleşmeli oyuncularıdır.

Burada diyelim ki çorbası kaynamayan bir kulüp var, eyvallah. Orayı geçtim. Fakat bu iki vatandaşın yaptıkları yöneticilere değil bizzat futbolcu arkadaşlarınadır. Sefa'nın Antalya kampında ettikleri, küfürleri, terbiyesizlikleri, idmanda kavgaları, arkadaşlarına sözleri...

Sercan'ın kampı terk etmesi, laubali penaltısı, gribim deyip Rizeye gitmeyip kızları seyretmek içinn SBK maçına gitmesi, futbolcu arkadaşlarına kadro dışı kalınca "inşallah küme düşersiniz" demesi.

Bırakın şunları savunmaya çalışmayı.

Samsunsporluluk diye bir onur varsa, bu takımın mazisinde Gozgoz Yılmaz gibi Nuri Asan gibi adamlar varsa bunları boşverin, para kazanacağız diye şerefimizi kaybetmeyelim. İkisinden de a kalite futbolcu olmaz. Kendine yaşıtı Arda'yı örnek alan kafadan hiç bir halt olmaz.

şimşek_55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 08 April 2009, 19:59:05
O ikisi Samsunspor'un değeri falan değil sadece sözleşmeli oyuncularıdır.

Burada diyelim ki çorbası kaynamayan bir kulüp var, eyvallah. Orayı geçtim. Fakat bu iki vatandaşın yaptıkları yöneticilere değil bizzat futbolcu arkadaşlarınadır. Sefa'nın Antalya kampında ettikleri, küfürleri, terbiyesizlikleri, idmanda kavgaları, arkadaşlarına sözleri...

Sercan'ın kampı terk etmesi, laubali penaltısı, gribim deyip Rizeye gitmeyip kızları seyretmek içinn SBK maçına gitmesi, futbolcu arkadaşlarına kadro dışı kalınca "inşallah küme düşersiniz" demesi.

Bırakın şunları savunmaya çalışmayı.

Samsunsporluluk diye bir onur varsa, bu takımın mazisinde Gozgoz Yılmaz gibi Nuri Asan gibi adamlar varsa bunları boşverin, para kazanacağız diye şerefimizi kaybetmeyelim. İkisinden de a kalite futbolcu olmaz. Kendine yaşıtı Arda'yı örnek alan kafadan hiç bir halt olmaz.

KArdesım  senın soyledıklerınle  bende hemfıkırım.Samsunsporun cıkarı bu oyuncuları  kovmakmı? Yoksa  ıyı bır fıyata oynatıp satmakmıdır?  Yada  bnları kazanıp oynatmakmıdır?

gozgoz yýlmaz

Bırak da onları menajerleri düşünsün. Bunlara paralarını vermesen arkalarına bakmadan kaçacak çocuklar zaten.

Sefa'yı alacak herhangi bir profesyonel takım düşünemiyorum ben. Psikolojik sorunları olan, iyi de kilosu olan bir çocuk işte. Sercan'ın gideceği yer de Beylerbeyispor olur en fazla.

Ayrıca bunların devirdiği çamlar bini aşmışken, sürekli affedilmeleri diğer futbolcular da nasıl bir tahribat oluşturur sence? Ben Oktay olsam, ben Murat olsam "lanet olsun" derim en azından.

şimşek_55

Tamam  dogru soyluyorsun da  affetmezsen  kıme  satacaksın adamı. Alt yapıda antrenmana  cıkan  formsun adamı kım alır. Samsunsporun  artık boyle bır luksu kalmamıs. Mutfagında  yemegı olmayan bır kulupten soz edıyoruz . Bu dedıklerıne gelene kadar  topcuların kızacak o kadar  nedenı varkı.  Bırakalım bu gundem  konularınıda  esas  meseleye bakalım.Seneye samsunspor  yesıl cım sahaya  11 cıkarabılecekmı  bunu konusalım.

cembaba

İnşallah küme düşersiniz diyebilen bir adamın bu takımda yeri yok arkadaşım.. İnşallah tepki görür p.tesi. Yoksa işimiz  çok zoorrr...

gozgoz yýlmaz

Sercan eğer gerçekten iyi bir futbolcuysa kadro dışı kalmış olması transferine etki etmez. Ama gerçekten iyi futbolcuysa. Celil'in 1999-00 sezonunda bacağı kırıldı. 5 ay top oynamadı ama Fener onu transfer etti. Çünkü kumaşı ortada. İyi topçu, iyi profesyonel kadro dışı kalsa da çalışır zaten, gece 3'te barlarda takılıp, takım arkadşlarına inşallah küme düşersiniz demez.

Benim için Sefa da Sercan da bitik isimlerdir. İsterlerse takımı Süper Lige çıkarsınlar -ki mümkün değil- Biz Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük golcüsü Tanju'yu silmiş bir taraftar topluluğuyuz, o iki tıfıl kimmiş?

Parasıyla, bedavaya... Gitsinler de görsünler günlerini. ( Adnan, Zafer, Emre, Armağan, Feridun, hele Caner.... )

Özetle seninle tartışmak gibi bir derdim yok ama o ikisi öncelikle dava arkadaşları olan futbolculara ayıp etmişlerdir. Yönetimini bilmemneyini geçtim.

İnşallah ömrün boyunca hep küme düşen takımlarda oynar, bizden de uzak durursun Sercan!

şimşek_55

Yooo  tum trıbun  cagırıp anasına,avradına sovun .Sonrada   teknık heyete yonetıme  sovun   bakalım ondan  sonra  ne oluyor o mac. Bırakalım  tepkıyı felanda  destek olmaya bakalım  alt taraf  cadı kazanı.  Burada  begenmedıgınız  Samsunspor  1 alt kumeye  duserse  o zaman  bu ısın amatore kadar yolu var unutmayın. Bı ralt kumedekı takımlarıda  sakın kucumsemeyın  Samsunspor bu sene  3-4 mılyona  takım kurduysa  alt kumeden cıkmaya oynayan takımların  butcesı  7-8  mılyon  tl lerden baslıyor. Zaten herkes takıma  sırtını donmus taraftarda  donerse . O zaman Sahıpsız Sehrın Sahıpsız  takımı  yerıne Sahıpsız  sehrın olmayan  futbol kulubu dıye  pankart acarız.