Sercan Affedildi

Başlatan YaşarDoğu, 07 April 2009, 20:27:04

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Samsunspor un kadro dışı kalan futbolcusu Sercan Temizyürek affedildi.Bu akşamki idamanada katıldı.

berusa55

İnşallah ders almıştır dicem ama konu Sercan olunca biraz düşünmek lazım bu konuda...

Ollivanders

07 April 2009, 20:30:49 #2 Son düzenlenme: 07 April 2009, 20:46:20 Serpico55
İnsallah kume dusersiniz diyen bir futbolcu tekrar takimla birlikte calismalara katiliyor , affediliyor. Bu ne yaman celiskidir anlamak güç.! Taviz vere vere ortada  SAMSUNSPOR kalmadi zaten. Onune gelen herseyi yapar oldu.Buyuksunuz.!

Recep

onu affedeninde onu takıma tekrar alanında
bu onursuza bu şansı veren aynı karakterdedir >:( >:(

**KaR6**

kimse kusura bakmasın, sercan benim kardeşimdir, çokta severim ama su olaydan sonra kume dusersek kimse sasırmasın.. otorite sadece parayla sağlanmaz, allah sonumuzu hayır etsin, umarım faydalı olur..

europe_55

Bence de kadro disi kalinca takim arkadaslarina "Insallah küme düsersiniz" diyen bir futbolcu´nun bu kadar cabuk affedilmemesi gerekir.
Insallah diger futbolcularimizin morali bu olaydan sonra bozulmaz.
Cünkü su anda en cok ihtiyacimiz olan sey birlik ve beraberlik...

ali ihsan

"Kervan ters dönünce topal develer en öne geçermiş "

Bizim kervanımız da ters döndü.Allah sonumuzu hayır etsin.

guvener55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 07 April 2009, 22:32:50
"Kervan ters dönünce topal develer en öne geçermiş "

Bizim kervanımız da ters döndü.Allah sonumuzu hayır etsin.

Ertuğrul Sağlam

Şu inşallah küme düşersiniz kelimesini bi açarmısınız arkadaşlar nerden duydunuz kim söyledi ben sercanın yaptığı hatalara ramen böyle bi kelime söyleyeceğine inanmıyorum şu işin aslını bi açında gerçekleri bizde öğrenelim                         

Şu inşallah küme düşersiniz kelimesini bi açarmısınız arkadaşlar nerden duydunuz kim söyledi ben sercanın yaptığı hatalara ramen böyle bi kelime söyleyeceğine inanmıyorum şu işin aslını bi açında gerçekleri bizde öğrenelim

[/b]

serdaryavuz

bende şaşırdım evet nerden duydunuz bizde öğrenelim gerçekmidir değilmidir
Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 07 April 2009, 23:11:33

[/b]

radikal-fma

selam büyük samsunspor'un büyük taraftarı! Sercan bu lafı söylemişse tamam yerden göğe kadar haklısınız ama o fıtrattaki bir futbolcudan zaten verim alamayız lakin adam kısacası futbolcu onu pazarlamamız lazım anladınız siz onu............

HoliganSamSunLu

affetmiceksinde ne yapacaksın alternatif varmı bakın 2 haftadır orta sahamız dökülüyor öyle yada böyle fayda sağlıcaksa affedilmesi doğru

Kaya

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 07 April 2009, 23:11:33

[/b]

madem merak konusu oldu bu konu her gün çiftlikte arkadaş yakalayın sorun samimiyetle ve tüm gerçekliğiyle dürüstçe söyleyecektir eminim ben !

beşnumara

ne onurumuz kaldı ne gururumuz
bundandır böyle dibe vuruşumuz :'( :'(

beşnumara

ne desem bilmiyorum ki bize her şey müstehak. nasıl bir yönetim var nasıl bir teknik kadro var anlamadım yaaa. yazıklar olsun sana ercüment coşkundere yazıklar olsun bu kararı onaylayana. hiç bu kadar aşağılandığımız bir sezon olmamıştır.bundan sonra ne olacak yani sercanı affedecekler de sefayı takıma monte edecekler de... ne düşeriz ne çıkarız bundan sonra. niye saçma sapan kararlar veriyolar. artık ben söyleyecek bir şeyler bulamıyorum ama sizin gibi karaktersizlerin yüzünden de bu armadan soğuyacak da değilim.