Tahsin Kosif; Sn. Y. Ziya Yılmaz tam destek verecek...

Başlatan since1965, 06 April 2009, 23:04:19

« önceki - sonraki »

yaman55

destek verecekse şimdi versin ozaman takımı ligde bıraksın siyasi desteğini kullanarak

Kais

Alıntı yapılan: yaman55 - 07 April 2009, 00:43:27
y.ziyadan gelecek desteğe minnet umanlar gerçek SAMSUNSPORLU olamaz bu adam yüzünden ne hallere düştük hala minnet mi ediyonuz

minnet kelimesi biraz kaba kaçmış bence.yapması gerekeni biz burda yıllardır haykırıyoruz ama ancak yapıyor.biz bunun peşindeyiz.buda onun görevi.buna Samsunspor için yzy minnet duyulması gerekeceksede ben minnet duyarım.yeterki Samsunspor'um eski günlerine dönebilsin.

HoliganSamSunLu

valla inanmak istiyorum ama beklicez görücez ancak vereceği destekle bir kanaat oluşacak.

jean

olsun artik bireyler ya ne bekliyorlar anlamadim oysa oy baskanliksa baskanlik ver artik destegini bu ne sacmalik birsey yapmadan duruyor adam

esedullah

Evet Hakkı tomaç da görüşmüş Yusuf Ziay Yılmazla ve tam destek verecğini sölemiş inş. sözünde durur

vanlioglu

her zaman aynı vaatler her zaman aynı sözler içinizde bu sözlere inanabilen varmı???:D yapmayın allah aşkına

harbisamsunsporlu5517

Mert

İnşallah doğrudur ama pek inanasım gelmiyor.Çünkü fuat köktaş da yönetime gelirken yzy ile görüşmüş destek göreceğini öğrenmişti.Fakat o dönemde yine destek yoktu.Gerçi şimdi durumlar biraz daha farklı olabilir.

AntZ

Alıntı yapılan: vanlioglu - 08 April 2009, 16:33:33
her zaman aynı vaatler her zaman aynı sözler içinizde bu sözlere inanabilen varmı???:D yapmayın allah aşkına

Bu konuda haksızlık etmeyelim, bırak söz vermeyi ben 3 senedir Samsunspor adını duyduğumu hatırlamıyorum Y.Ziya Yılmaz dan...  >:(

orhan

Bu takıma yakışan başkan Turgut TÜFENK tir.ama herkes samimi olacak temlikler kaldırılacak işte o zaman özlediğimiz samsunspor geri dönecektir.Tabiki turgut Tüfenk te yaptıgı harcamaları bağış olarak yapacak.işte ozaman herkesin samimiyeti ortaya çıkar.

cembaba

Bencede doğruluk payı olabilir. O kadar tepkimize artık destek olsun. Yeter bu kadar zulüm.. :(

since1965

Kim Samsunspora başkan olmak istedide ben destek vermiyorum dedi.Her adaya destek verecem diye söz verdi sonuç?

GençKozluklu

SAMSUN'un başkanıyım diyebilmesi için SAMSUNSPOR a sahip çıkması gerek. Aksi halde SAMSUN'un başkanıyım diye ortalıkta dolaşamayacağını anladı, anlaması da gerek.

Yardımcı olursa biraz olsun kendini affettiri ve belki bir başkan olarak bizlerden saygı görür.

yaman55

19 mayıs stadında fenere karşı deplasmanda oynadığımızı unutmadım  >:(   tepkim bu yüzden

mehmet yılmaz

Y.Ziya Yılmaz'ın cuma günkü kongreye geleceği söylendi. Vali ile birlikte alt kademe belediye başkanları da gelecekmiş. Görelim artık biraz icraat.