Bayanlar Basketbol Ligi Play-Off Takvimi [SAMSUN BK]

Başlatan berusa55, 24 March 2009, 03:00:00

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

malesef kaybettık ugursuz hıssedıyorum kendımı  >:(

yaman55

beşnumara

bugün mersinde yine maçtaydım. takımımız geçen maçta olduğu gibi yine kontrolü başladı ama mersin daha iyi başladı bize göre.ilk 2 periyot erlana ile julie pek sayı üretemeyince ihale alison ve nihana kaldı.2. periyodun 7.dakikasında sağolsun hakem maçta farkın açılmasına vesile oldu.mersinin 51 numaralı momalağı julieye dirsek attı hakem görmedi hadi hakem görmedi kenardakilerin gözünün önünde oldu o olay. julie sakatlanınca sayı üretemedik ve fark10-11 sayıya kadar açıldı.3. periyoda çok iyi başladık farkı 1 sayıya kadar düşürdük de ama çok basit hatalar sonucu ve dediğim gibi hakemin de bazı pozisyonlara gözyummasıyla mağlup olduk.şimdi son sözü biz söyleyeceğiz.bakalım bu sefer de elini kolunu sallaya sallaya çıkacaklar mı samsundan?
bu arada bu maçın hakemi gibi hakem görmedim mersin tribünleriyle muhabbet eder bizim tribünlere cevap vermeden durmaz otur yerine edepsiz bile diyebilen bir şahıs.böyle delikanlıları samsuna da bekleriz...
maça tam zamanında yetiştiğim için malesef manitalarla ilgilenemedim :D bi de şunu söylemeyi unuttum: maça malatyasporlu bi arkadaşımla gittim :D ben de gelem senle maça dedi beraber gittik sevdi bayan basketi :D bundan sonra senleyim dedi.  :D sormak istediğiniz olursa cevaplayayım.

yaman55

beşnumara

pek foto çekmedim aslında ama 3-4 tane resim çekmiştim onları koyabilirim.sabah siteye yükleyecektim ama nette sorun vardı yükleyemedim.

yaman55

imagehackus tan yükle öbürlerinde sorun var bugün

Kais

sesim zaten kısık hafta içi birde sbk maçına gidicem komple gidicek ses :D

celebi

arkadaşlar bu arada gese febe yi yeniyor ve onlarda sanırı 2-2 yapacaklar durumu. keşke gese gelse

Akyol

gs gelirse saha avantajı bizde olacak daha güzel olur ama bana kalırsa fb gelecek gibi duruyor.Kim gelecekse gelsin ama önce çarşamba günü şu maçı alalım sonrasına bakarız  ;)

celebi

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 27 April 2009, 21:21:18
gs gelirse saha avantajı bizde olacak daha güzel olur ama bana kalırsa fb gelecek gibi duruyor.Kim gelecekse gelsin ama önce çarşamba günü şu maçı alalım sonrasına bakarız  ;)

doğrusun önce çarşambayı halledelim inşaallah.

celebi

febe gese yi yendi ve 3-1 yaparakfinale çıktı bekle febe sbk geliyor inşaallah

Fecr_55

geseli Isil sakatlanip cikmasaydi oyundan, febe zor kazanirdi..karsimizda febe bu oyunla ayakta duramaz..insallah da bu oyununu sergiler finalde..

Sempatik Bengülü

yinede herşeye rağmen kızlarımıza helal olsun hepsini kutluyorum

julie sen bitanesin :P

Kais

beyler fb'li Elinson'da bugün salondaydı.Samsun'u seyretmeye geldi sanırım(O da SBK'nın kazancağını düşündü büyük ihtimal).Birde bir ara bizde oynamış ama ben hatırlayamadım Yasin diye Kartalspor'da oynayan Samsun'lu bir çocuk vardı.Tanıyanınız varmı?

HoliganSamSunLu

yazık oldu çok basit hatalarla maçı verdik 4. çeyrekte başlarda baktım 2-3 dakika sayı bulamadık hayret bişey maç orada koptu zaten taraftarı kutluyorum görevini eksiksiz yaptı takımı ateşledi son ana kadar güvenini korudu ama olmadı en azından buraya kadar geldikleri için bu kızları tebrik etmek gerekiyor