İşte o pankart!!! ( Sahipsiz Şehrin Sahipsiz Takımı )

Başlatan mehmet yılmaz, 22 March 2009, 19:46:02

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Keşke orada olup o pankartın bir ucundan tutabilseydim  :-[

Akyol

arkadaşlar üzülmeyin ben hepimiz adına tuttum çok güzel oldu gerek pankartımız gerek Şirinler in maratona gelmesi güzel şeyler de oluyor artık karamsar olmayalım  ;) siyasi boyuta gelirsek vurdumduymaz tayfası aynen yollarına devam ediyolar 29 martta sandığa kadar sürecek olan yolculuklarında sona yaklaştılar  >:(

Kaya

"Samsunspor'a sahip çıkmayan siyasetçiye yazıklar olsun..."

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsuni - 22 March 2009, 19:46:02
bizim siyasi partimiz Samsunspor, ideolojimiz ise Samsunsporluluktur

Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

radikal-fma

ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum o resmin yanına "SİZ SAMSUNSPOR'U SAHİPSİZMİ SANDINIZ SAMSUNSPOR BİZİM"

METE_55

sizin Allahınıza kurban arkadaşlar, UTAN BE KAREKTERSİZ  YZY UTAN UTAN AMA NEREDE SENDE O YÜZ...55

kaptan 55

emeği geçen herkese teşekkürler

pitbul055

23 March 2009, 10:57:50 #22 Son düzenlenme: 23 March 2009, 13:06:01 pitbul055
seçime kadar sahip çıkmayanlar kazandıkdan sonra sahip çıkacaklarını sanmıyorum

kumköylü ahmet

herkeze tesekkurler biz gurbetten beri sevinclerimizi paylasabiliyoruzya ne mutlu bizlere emegi gecen herkeze tesekkurler

King Of The North

Bütün protestolarda orda olamyı çok isterdim,sahipsiz şehirden utanmamıştır bu yüzsüzler.

red_white

bakalım medya gösterecekmi bunları

Kais

benim aklıma birşey geldi.saçma olabilir ama aklıma yattı gerceği söylemek gerekiyorsa.aslında böyle bir kaç fikrim varda ...şimdi samsunda satılan en çok satılan tabi 2 gazete var bunlar halk ve haber biz bunlara başvursa ve fiyatlarını 0.40 kuruş veya 0.45 kuruş yaptırksak.o aradaki 0.5 veya 0.10 kuruşlarıda samsunspora aktartsak ? günde 400 gazete satılsa 0.5 kuruştan günde 200 0.10 kurştan 400 tl yapar.bunlar haftalık olarak samsunspora aktarılsa haftada 0.5 ten 1.400 tl 0.10 kuruştan 2.800 tl yapar.ayda 0.5 ten 6.000 tl 0.10 kuruştan 12.000 tl yapar.valla biraz karışık ama benim kafama yattı gibi. sizce?

BekiRcaN_5s

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 23 March 2009, 11:27:12
Bütün protestolarda orda olamyı çok isterdim,sahipsiz şehirden utanmamıştır bu yüzsüzler.

aman abi sen sakın gitme bak bu hafta gitmedin yendik  ;D ;D ;D ;D

özkan

bu varya neye benzıyor arkadaslar bılıyormusunuz biri evinize geliyo televizyonunuzu bozdolabınızı koltuklarınızı alıyo üzerine giderken gülümsüyo ve siz sanki eliniz kolunuz kelepcelerle baglıymıs gibisince oldugunuz yerde kala kalıyorsunuz..ulan bıktık yolrulduk be artık kac senedır cefadan..bu kadarmı vıcdansız oldu ınsanlar!!!

emre

Alıntı yapılan: iak5529 - 22 March 2009, 23:27:03
"Samsunspor'a sahip çıkmayan siyasetçiye yazıklar olsun..."