SAMSUNSPOR'umuzu kim kurtarır ( ANKET )

Başlatan ramcQ_55, 22 March 2009, 03:02:34

« önceki - sonraki »

King Of The North

Bizi Yusuf Ziya Yılmaz'dan başkası kurtaramaz.  ::)

Akyol

pardon da kerem sizin orhan babanız levent kırcanız derken sen nereli oluyorsun ben çözemedim bu bir ikincisi biz ondan bundan medet ummuyoruz sadece SAMSUNSPOR'un hakkı olanı istiyoruz o senin dediğin artistler SAMSUNSPOR üzerinden reklamlarını yaparlar ancak SAMSUNSPOR onların hepsinin şöhretinden daha fazla şöhrete sahiptir.SAMSUNSPOR'luluk demek direnmek demektir düşünce kalkmasını bilmek demektir biz kalkmaya çalışıyoruz kalktığımızda tokadımız çok sağlam olacak 30 Mart ı bekle...

kerembln55

akyol kardes herhale yanlis anlasilma olmusdur olmussada özür dilerim hks lerden tabiki hks gibi bende sapina kadar samsunsporluyum, gün gelir devran döner secim günü gösterin kendinizi siyasetcilereeee , görsünler bakalim anyayi samsunuuuuuuu

ugrass

forza İSMAİL UYANIK..  :D 

bu kalp senİ Unutur mu..?

istanbuldan

Anketteki tüm isimlerin biraraya gelmesi bence Samsunsporu kurtarmaktan çok uçurur.. Düşünsenize Sn. Uyanık başkan olmuş, Galip Öztürk asbaşkan, Sanayi odası, İşadamları, Belediye, Valilik hepsi birarada olsa, taşın altına elini koysa.. Samsunspor.biz de herzamanki gibi objektifliğiyle Samsunun ve Samsunsporun dili olsa ne güzel olurdu. Tabi hayal gibi birşey ama neden olmasın? Şampiyonluğa oynarız.

Sempatik Bengülü

hiç düşünmeden ve tereddüt etmeden İSMAİL UYANIK diyorum başta ailem ve ben kensisini çok seviyoruz

ramcQ_55

Alıntı yapılan: kerembln55 - 25 March 2009, 11:51:19
inanin benim TANJU COLAKI  sevdigim kadar hicbiriniz sevemezsiniz hani haniii TANJU COLAK iniz ...

senin sevdiğin tanju colak zamanında samsunspor taraftarına kendi arkadaşına yapmadığın hareketleri yapmışdı büyük topcu olmuşdur ( SAMSUNSPOR sayesinde ) ama SAMSUNSPOR'u arkasından vurmuşdur PARA İÇİN KULÜBÜ SATMIŞDIR ...
PARA İÇİN HAA KULÜBÜ SATMIŞIN HA .............BİİİİİP......................HİÇ BİR FARKI YOK

pitbul055

CeLiL_55

İsmail Uyanık'tan başkası yalan adını Samsunspor'la duymak bile heyecan veriyor...

salihcakir

Alıntı yapılan: designer_55 - 23 March 2009, 23:28:15
samsunsporu sadece ve sadece sirketlesip, kendi kaynaklari uzerine durabilmesi kurtarir. Sahislara bagli gelir kaynaklari, yine zamanla ayni durumlara gelmemizi saglar.
Yeni bir avrupai cok yonlu, gelir getiren bir stadyum projesi, bunu baslangici olur.
Samsunda kosmopolit bir sehir olabilr, samsunlu az olabilir, ama sehir nufusu 500 binin uzerinde bir potansiyel var. Ticari anlamda bunu kullanmamiz lazim. Yani gonul bagiyla olamzsa ticari bagla insanlari samsunspora baglamamiz lazim. samsunsporun kurtulusu ancak boyle olur...
hollandadan bir samsunspor sevdalisi

Designer_55 sitemizie hos geldin. Ben de Samsunspor'un geleceği anlamında aynı minvalde düşünenlerdenim. Artık devlet baba zihniyetinden kurtulmalıyız diye düşünüyorum. Yani ille de çok güçlü kocaman bir adam gelecek ve samsunspor'u alacak bütün borçlarını bir anda ödeyiverecek; varını yoğunu samsunspor yapacak... Böyle birisini beklemek artık sadece hayalcilik olur arkadaşlar.

Kulübün artık şirketleşmesi kendi öz kaynaklarını yaratması ve bir ticari mentalite ile yönetilmesi şarttır. Dünyada belkide krizden en az etkilenen veya hemen hiç etkilenmeyen tek sektör futboldur. Endüstri merkezcil geliştirilen yöntemler ile kulüpler yönetilmektedir. Bizim de bunu düşünmemiz ve bu yolda adımlar atmamız gerekmektedir diye düşünüyorum.

designer_55

Hosbulduk samsunkopat,
avrupada batmak uzere olan takimlar hep boyle kurtarilmistir. Saglam bir ticari alt yapi hazirlayip, gelecege yonelik projeler uretilerek takimlar sirket haline geirilmislerdir. Butun profesyonel lig takimlari icin gecerlidir bu.  samsun gibi, futbol altyapisi olan, merkezi, ve yogun nufuslu bir sehir de gerceklesmesi hayal degildir . Ama maalesef su an turkiyede buna ornek hic bir takim yok, istanbul uclusu dahil.

KocumVolkan

ramcQ_55

içimden bi his yusuf ziya yılmaz başkan olacakmış gibi geliyor bana  :( :( :-* :-*

cem and naz55

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 30 March 2009, 22:14:26
içimden bi his yusuf ziya yılmaz başkan olacakmış gibi geliyor bana  :( :( :-* :-*
imkansızında ötesi bu

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 30 March 2009, 22:14:26
allah korusun o herıf  kesın 3.lige dusurur bu takımı böyle birşey olursa zaten bizde ya mezara gıderız yada katil oluruz