Malatya maçında, tüm gruplar maratona, YZY ve vekiller duysun bu sesi...

Başlatan METE_55, 16 March 2009, 12:29:26

« önceki - sonraki »

METE_55

heyyy  ASLAN Samsunlular Samsunsporlular bu yola baş koyanlar pazargünü hazırmıyız arkadaşlar samsunumuz için stadı tıklım tıklım doldurmaya çünkü bu artık son şansımız unutmayınki ... BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR , AŞKLARIN EN GÜZELİDİR SAMSUNSPOR...

orhan

evet arkadaşlar çok haklısınız gün  tepki koyma günüdür yarın çok geç olabilir.hep birlikte aynı sesi ve havayı tenefüs edelim.lütfen aykırılık olmasın.

GençKozluklu

Alıntı yapılan: adige73 - 17 March 2009, 12:50:31
yzy'ın seçimi kazanacağı ortadayken yılmaz aleyhine yapılacak her şey başkanı klüpten daha da uzaklaştıracaktır bence başkanla uzlaşma yoluna gidilmeli burada herkes tam tersi düşünüyor ama ipleri tamamen koparmadan önce olayı bir de böyle düşünmekte fayda var

Şehrin markası olan takımla barışık olmadıktan sonra değil 10, 100 yıl başkan olsa itibarı olmayacak. Hep bir tarafı eksik kalacak, her yerde protesto edileceksin. Bu da yeter de artar bile.

Sayın başbakanı anlamıyorum. Sportif gelenekten gelen bir kişi. SAMSUNSPOR a sahip çıkmayan birini hala nasıl aday gösterir.

ramcQ_55

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 19 March 2009, 21:16:24

Sayın başbakanı anlamıyorum. Sportif gelenekten gelen bir kişi. SAMSUNSPOR a sahip çıkmayan birini hala nasıl aday gösterir.

sayın başbakanı kandırıyor olamazmı

Tribün_ali

Bu macta bütün grupların birleşmesi kötü olur çünkü ortam cok gergin daha büyük olaylar cıkar  herşey zamanlar

MeKaNsIz ali

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 20 March 2009, 16:10:13
Bu macta bütün grupların birleşmesi kötü olur çünkü ortam cok gergin daha büyük olaylar cıkar  herşey zamanlar

MeKaNsIz ali

yapmayın arkadaşlar insanların şevkini kırmayın ortam gerginse gergin olay falanda çıkmaz bırakın birdefada toplu bişey yapalım bir defa bile olsun bi birlik olalım

Akyol

hiçbişey olmaz yerel seçimler öncesi son şansımız iyi değerlendirmeliyiz birde malatya maçı ayrı bir önemi var kesinlikle hep beraber olmalıyız

mehmet yılmaz

Bugün bazı arkadaşlarla biraraya Geldik. Şu ana kadar SBÇ, Mekansızlar, Şirinler ve Arena maratonda toplanma ve meydanda buluşma kararı almışlar. Diğer gruplardan katılım olacaktır. Fakat şunun altını çizmek isterim, neden toplanıldığı konusunda net bir fikir yok bence. Yani esas amaç takıma bu zor maçta destek verlimesi olarak görünüyor. Yoksa sosyal bir tepki olacağını sanmıyorum. Yani sahipsiz şehrin sahipsiz takımı gibi pankartlar konusunda kesin bir karar yok, hatta o iş olmayacak gibi görünüyor. Biz yine de 10 metrelik büyük bir pankart yaptırıyoruz. Sahipsiz Şehrin Sahipsiz Takımı yazıyor ve ilgili kişilerin fotografları var. Bir şekilde açılacak o pankart ama maraton ortada olmayacak gibi. 

serdaryavuz

madem protesto yok neden toplanılıyo meydanda anlamadım böyle mantıksız iş

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 20 March 2009, 22:09:55
Bugün bazı arkadaşlarla biraraya Geldik. Şu ana kadar SBÇ, Mekansızlar, Şirinler ve Arena maratonda toplanma ve meydanda buluşma kararı almışlar. Diğer gruplardan katılım olacaktır. Fakat şunun altını çizmek isterim, neden toplanıldığı konusunda net bir fikir yok bence. Yani esas amaç takıma bu zor maçta destek verlimesi olarak görünüyor. Yoksa sosyal bir tepki olacağını sanmıyorum. Yani sahipsiz şehrin sahipsiz takımı gibi pankartlar konusunda kesin bir karar yok, hatta o iş olmayacak gibi görünüyor. Biz yine de 10 metrelik büyük bir pankart yaptırıyoruz. Sahipsiz Şehrin Sahipsiz Takımı yazıyor ve ilgili kişilerin fotografları var. Bir şekilde açılacak o pankart ama maraton ortada olmayacak gibi. 

Allah razı olsun be hocam ya

gozgoz yýlmaz

Gruplar protesto değil Malatya maçında takıma destek düşünüyor demek ki. Samsunspor ölüyor, Malatya'yı yensek ne olacak, ne değişecdek? seçimden önce son şans bu.

Sahpiszi Şehrin Sahipsiz Takımı pankartını bile açmaktan korkuluyorsa eğer gerçekten sahipsiz şehirdir burası, taraftarı da sahipsiz bırakmıştır!

Recep

şimdi gerçekten anlaşılıyor ki
SAHİPSİZ ŞEHRİN SAHİPSİZ TAKIMI
Fertler arası ilişkilerde dolayısıyla da toplumda en önemli kırılma noktası tefrikadır. Tefrika sözlük manası olarak; `Birbirine kötülük etmeye kadar varan sürekli anlaşmazlık, ayrılıklar` olarak nitelenmiştir. Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy`un dediği gibi; `Girmeden tefrika bir millete düşman giremez, toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez`

Milli şairimiz Mehmet Akifin söylediği ve Bizide çok fazla anlatan sözü
Sahipsiz olan bir memleketin batması haktır. Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır`

Kadir ÇELEBİ

Aslında binlerce kişinin toplanıp Samsunspor tezahüratları yapmasıda bir tepkidir ilgi uyandırır ama gerçek şu ki taraftarlar olarak hep dilimizde sahipsizlik çok söyledik çok yakındık bu durumdan hiçbir faydasını göremedik. Pazar günü meydanda toplanmanın tek bir amacı olmalı o da Samsunsporumuzun sahipsiz bırakıldığını yüksek sesle duyurmak olmalıydı. gün bu gün değilse ya ne zaman ?

Kaya

Alıntı yapılan: samsuni - 20 March 2009, 22:09:55

elleriniz dert görmesin o pankartı tutmaktan ve taşımaktan gurur duyacak benim gibi bir çok kişinin olacağını düşünüyorum ve maratonda olması gerektiğini söylemek istiyorum,ayrıca sosyal içerikli tezahüratlarla ilgili çok zor bir iş olmadığını 10 dakikalık bir görüşmeyle grup başkanlarının bunu rahatlıkla kararlaştırabileceklerini düşünüyorum inşallah böyle olur

Kaya

Alıntı yapılan: 35ama55 - 20 March 2009, 23:21:05
taraftar gruplarının siyasilere muhalefet etmemesi , tepkının sadece münferit gruplarca yapıldıgı mesajı verir ve yeterli kamuoyu sağlanamaz ! of ..

evet buna da kesinlikle katılıyorum bu seçim öncesi son şansımızı iyi kullanmalıyız ve  biz SAMSUNSPOR luların aslında her şeyin farkında olduğunu cümle aleme duyurmalıyız burdan bizi okuyorsa grup başkanlartı veya gruplardaki arkadaşlar lütfen bu konuyu iletsinler