Samsunspor.biz olmasaydı ??

Başlatan cgr, 11 March 2009, 18:44:35

« önceki - sonraki »

berusa55

Samsunspor.biz olmasaydı; zaten zor sağlayabildiğimiz şu birliktelik ruhu hiç ama hiç sağlanamaz ve birbirimizden bihaber olurduk. En azından burada kenetlenmeyi ve bazı konularda ses getirmeyi öğrendik.

Huzur içinde yat sevgili Teoman arkadaşım....
  :'(

pitbul055

Alıntı yapılan: berusa55 - 12 March 2009, 01:54:28
Samsunspor.biz olmasaydı; zaten zor sağlayabildiğimiz şu birliktelik ruhu hiç ama hiç sağlanamaz ve birbirimizden bihaber olurduk. En azından burada kenetlenmeyi ve bazı konularda ses getirmeyi öğrendik.

GençKozluklu

Huzur bulduğum ve yeni güzel dostluklar edindiği bir site. Kurulumunda ve bugüne gelmesinde emeği geçen bütün dostlarımızı tebrik ediyorum.

Allah razı olsun

özkan

Alıntı yapılan: berusa55 - 12 March 2009, 01:54:28

jean

internetten anlamayan bir olarak tesadufen uye oldugum sitenin bu kadar unlu olacagini tahmin edemezdim rahmet teoman abinin ruhu saad olsun

King Of The North

Alıntı yapılan: samsuni - 11 March 2009, 20:33:02
Bu sitenin en önemli misyonu dönüştürmesidir. Çoğumuz bu site ile dönüştük, Samsunspor'u nasıl tutmamız gerektiğini öğrendik, çoğumuz...

Teoman'ın ruhu, onun cümleleri her daim olacak burada.

Ayrıca size hemen hemen hiç yansıtmasam da çok fazla zorlukla boğuşuyoruz; ama Samsunspor aşkıyla devam ediyoruz. O yüzden lütfen bize yardımcı olun, olanlar da olmaya devam etsin. Kolay bir iş değil, çünkü her gün daha da büyüyoruz.

İmza...

guvener55

samsun dışındayım ve samsunda olmadığım zamanlarda samsunsporla ilgili ne oluyp bittiğini birinci ağızlardan öğrenemezdik.samsunsporumuzdan bi haber olurdum kiş bunu düşünmek bile istemiyorum.herkesin emeklerine sağlık iyiki forumumuz var

MeL_55

Alıntı yapılan: samsuni - 11 March 2009, 20:33:02
Bu sitenin en önemli misyonu dönüştürmesidir. Çoğumuz bu site ile dönüştük, Samsunspor'u nasıl tutmamız gerektiğini öğrendik, çoğumuz...

Teoman'ın ruhu, onun cümleleri her daim olacak burada.

Ayrıca size hemen hemen hiç yansıtmasam da çok fazla zorlukla boğuşuyoruz; ama Samsunspor aşkıyla devam ediyoruz. O yüzden lütfen bize yardımcı olun, olanlar da olmaya devam etsin. Kolay bir iş değil, çünkü her gün daha da büyüyoruz.

europe_55

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 12 March 2009, 13:37:45
Huzur bulduğum ve yeni güzel dostluklar edindiği bir site. Kurulumunda ve bugüne gelmesinde emeği geçen bütün dostlarımızı tebrik ediyorum.

Allah razı olsun

celebi

tekrarrdan Allah razı olsun teoman kardeşim. nur içinde yat inşaallah

kaptan 55

yanyana geçtiğimiz yerler bile olmuştur SAMSUN'DA ama aynı sevdanın peşinden koşan insanlar olduğumuzun farkına bile varamicaktık mesela bugün sevgili edmondanteyle rastlaştık ayak üstü muhabbet ettik bu site olmasaydı ben ona o bana teyet geçip gidicektik ama site sayesinde tanıştık artık biliyoruz ve daha önemlisi tanıyoruz sevdalarımızın ortak olduğu insanları.

Recep

Kabrin nur mekanın cennet olsun Teoman

Baskent_Samsunspor

Allah senden bin kere razı olsun Teoman kardeşim nur içinde yat

emanetin adam gibi ellerde biz yaşadıkça yaşatmaya devam edeceğiz ...

samsunspor.biz olmasaydı biz olamazdık

birliğe beraberliğe kardeşliğe hepimiz aslında biziz

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 09 April 2009, 17:06:59
yanyana geçtiğimiz yerler bile olmuştur SAMSUN'DA ama aynı sevdanın peşinden koşan insanlar olduğumuzun farkına bile varamicaktık mesela bugün sevgili edmondanteyle rastlaştık ayak üstü muhabbet ettik bu site olmasaydı ben ona o bana teyet geçip gidicektik ama site sayesinde tanıştık artık biliyoruz ve daha önemlisi tanıyoruz sevdalarımızın ortak olduğu insanları.

Kesinlikle katılıyorum, site sayesinde iyi bir Samsunsporlu çevresi ediniyoruz hepimiz. Çok güzel insanlar tanıdım bugüne kadar, bundan sonra da tanımaya devam edeceğime inanıyorum. Buradakilerin çoğuyla aslında aynı mekanlarda bulunmuşuz ama birbirimizden bihabermişiz.

Bu demektir ki, Teoman da hep bizimleydi, çoğunuz tanımasanız da ruhlarımız birdi!

AntZ

09 April 2009, 17:35:21 #29 Son düzenlenme: 09 April 2009, 17:37:04 Ant55
Eskiden gazetelerde, kıyıda köşede Samsunspor la, Samsun la ilgili 2 satır yazı, 2 cümle birşeyler bulmak için beklerdik, mektupla yazışan insanların cep telefonuna geçmesi gibi birşey bu site. Artık memleketimizden, "sevdiğimizden" istediğimiz zaman, istediğimiz yerden anında haber alabiliyoruz, doya doya konuşuyor, paylaşıyoruz. Allah senden razı olsun teoman abi, bunca insanın duasını aldın mekanın cennet olsun.

Mehmet Abi, Erdem Abi ve emeği geçen abi ve kardeşlerime de bir kez daha teşekkürler.