Samsunspor.biz olmasaydı ??

Başlatan cgr, 11 March 2009, 18:44:35

« önceki - sonraki »

cgr

11 March 2009, 18:44:35 Son düzenlenme: 11 March 2009, 18:52:43 samsuni
Samsun'un en çok ziyaret edilen web sitesi...

Samsunsporluların sevincini , üzüntüsünü paylaştığı ,
Merakla beklediği haberleri öğrenebildiği samsunspor.biz...

Aslında bir site değil aile ortamı desek daha doğrudur...

Ya Samsunspor.biz olmasaydı..??

Sevincimizi , üzüntümüzü , haberlermizi nasıl paylaşırdık...??

Nasıl ortak bir paydada buluşup sadece SAMSUNSPOR'umuzu konuşurduk....??

Bu siteyi kuran rahmetli abimiz M.Teoman TAŞ'a şükranlarımızı sunmalıyız....

Allah Mekanını Cennet Etsin....

kaptan 55

site yönetiminden yeni sosyal aktivitelerde bekliyoruz mesela ayda bir biyerde toplanabiliriz

beşnumara

teoman abiye ALLAH gani gani rahmet eylesin.bu siteyi kurduğu için bizleri burada buluşturduğu için ayrıca teoman abinin vefatından sonra da siteyle sanki hiç işleri yokmuş gibi gecesini gündüzünü veren abilerimize sonsuz teşekkürler.
samsunspor.biz olmasaydı aynı bu siteyi bulduğum gibi google'a samsunspor yazıp arama yapacaktım.samsunsporun resmi sitesinden haberlerin güncellenmesini bekleyecektik de ooooo işimzi zordu ama böyle bir siteyi bize miras bırakan rahmetli TEOMAN abimize ve bu siteyi yaşatan abilerimize sonsuz teşekkürler.

Mert

Güzel bir konuya değinmişsin.Rahmetli Teoman Taş'ı bir kez daha anıyorum bu vesileyle.Samsunspor.biz olmasaydı evet dediğin gibi duygularımızı,düşüncelerimizi paylaşamazdık.Dostluklar edinemezdik.Buradan tanıdığım herkes adam gibi adamdır.İnşallah dostluğumuz baki kalır.

Akyol

Bu site olmasaydı bişeyler hep eksik kalırdı coşkumuzu,hüznümüzü,düşüncelerimizi,hislerimizi paylaşamazdık.Kendi adıma bir itirafta bulunmak gerekirse bu siteyle SAMSUNSPOR'luluğum pekişti BİZ'in düşüncelerinde benimde olmam ve o BİZ'e artık BİZ'im demek apayrı bir duygu.Burdaki arkadaşlık bambaşka gerçekten umarım bu site takımımız gibi sonsuza kadar var olacak.

Bu sitenin kurucusu BÜYÜK SAMSUNSPOR'lu M.TEOMAN TAŞ'ı da bu vesileyle anıyorum Allah'ım O'nun mekanını cennet eylesin...

mehmet yılmaz

Bu sitenin en önemli misyonu dönüştürmesidir. Çoğumuz bu site ile dönüştük, Samsunspor'u nasıl tutmamız gerektiğini öğrendik, çoğumuz...

Teoman'ın ruhu, onun cümleleri her daim olacak burada.

Ayrıca size hemen hemen hiç yansıtmasam da çok fazla zorlukla boğuşuyoruz; ama Samsunspor aşkıyla devam ediyoruz. O yüzden lütfen bize yardımcı olun, olanlar da olmaya devam etsin. Kolay bir iş değil, çünkü her gün daha da büyüyoruz.

kumköylü ahmet

evet arkadaslar gercekdende aile ortami yapdik yapiyoruz...
ve ben samsunsporluyum cocuklugumdan beri. Bu sitenin varligindan haberim vardi ama kimin kurdugunu bilmiyordum arada göz geciridim birgun bakdigimda en basda teomanin resmini gorunce sasirdim evet o rahmetli olmus benim ilkokul ve köylümün aci haberini burdan aldim hala daha cok hüzünlüyüm buraya hergirdigimde onu hatirliyorum...

ve ne tesadufki ben ondan sonra buraya üye oldum benim uye oldugum tarihle teomanin aci haberini ögrendigim tarihde maalesef ayni güne denk geliyor.. :-[

ondan sonra burada guzel arkadasliklar edindigimin kanetindeyim ne güzeldirki bizler hepimiz ayni sevginin altindayiz ayni sevgiyle devam ediyoruz insallah daha iyi olacakdir..
Herkeze
sevgilerimi ve saygilarimi yolluyorum
Ahmet Sonkaya
Hollanda

serdaryavuz

teoman kardeşimize ALLAH gani gani rahmet eylesin iyiki kurmuş bu siteyi ben de bu sitenin varlığından haberim vardı ama pek bakmıyor dum ne yalan söyleyeyim daha yeni sayılır üye oldum ve ne samsun sporlular varmış dedim hep diyordum böyle insanlar varmıdır diye ben kendime deli diyordum ama bendende delileri varmış şunu anladım bu sitede samsunspor aşkı bambaşka biz olmasa ne yapardık eskisi gibi yensekte yenilsekte bazı düşüncelerimizi paylaşamazdık ve bunca samsunsporlu birbirini bu şekilde tanıyamazdı herhalde hepinize saygılar.

celebi

Alıntı yapılan: Mert 55 - 11 March 2009, 18:56:01
Güzel bir konuya değinmişsin.Rahmetli Teoman Taş'ı bir kez daha anıyorum bu vesileyle.Samsunspor.biz olmasaydı evet dediğin gibi duygularımızı,düşüncelerimizi paylaşamazdık.Dostluklar edinemezdik.Buradan tanıdığım herkes adam gibi adamdır.İnşallah dostluğumuz baki kalır.

gozgoz yýlmaz

Sanırım bu site olmasa idi çoğunuz Gozgoz Yılmaz'ı duymayacaktınız. Sadece Gozgoz Yılmaz değil bu site Samsunsporluları, Samsunsporlularla buluşturmaktadır. Hem eskilerle hem de taraftarlarla.

Serdar Yavuz'un dediğine katılıyorum, burada aslında tek delinin biz olmadığını, bizden de deliler olduğunu görünce adeta iman tazeliyoruz.

Sempatik Bengülü

bu siteyi anlatmaya kelimeler yetmez.burda beraber üzüldük beraber sevindik birçok arkadaşım ve abim oldu iyiki böyle bir sitemiz var.Teoaman abiye siteye her girişimde dua ediyorum

Kaya

emre

ali ihsan

SADECE SAMSUNSPOR diyenlerin bulunduğu bir yer var demek

Tek deli ben değilim ne manyaklar var demek

SAMSUNSPOR'u tutmanın bir ayrıcalık olduğunu hissetmek adına müthiş bir mekan oldu burası...

Nur içinde yat Teoman,ömrün uzun olsun Samsuni

alperen_55

12 March 2009, 01:43:04 #14 Son düzenlenme: 12 March 2009, 01:46:03 alperen_55
Bu sitede kendimden daha çok Samsunsporluları görünce inanın çok mutlu oluyorum.Hele hele yeni nesil genç Samsunsporluları ayrıca seviyor takdir ediyorum.çünkü onlar hep acıların çocuğu oldular .üstüste iki sefer galibiyet göremeyecek kadar yeni nesil taraftarlarımız var.7-8 sezondur hep hüsranla biten Samsunspor kümeye diye bağırılan ezilen ruhsuz silik bir takımları var.
Buna rağmen Samsunsporu canı gönülden destekleyen genç kardeşlerimi sabırlarından , samsunspor sevgilerinden ötürü tebrik ediyorum.
Aslında bizim zamanımızda samsunsporlu olmak kolaydı çünkü .içeride dışarıda yenen ,feneri dörtleyen hep kafaya oynayan kupalarda final ,yarı final oynayan  hedeflri olan bir takımın taraftarıydık sonuçta .ismail uyanık dönemiyle istanbul takımlarının korkuları olduk,çoğu kez yeniyorduk da yenilsek te ezilmiyorduk.Anadolunun ağabeyi idik hep sempati duyulan takımdık ve takımımızla samsunumuzla gurur duyuyorduk.Fakat artık bize Samsunspor acı vermeye başladı.tahammül sınırlarımızı zorluyor. Neticede  86-87 jenerasyonunun taraftarıyız ve bukadar acıyada dayanacak gücümz kalmadı.:-[ :-[ :-[ :-[
Bu siteyi hemen hemen kurulduğundan beri takip ediyorum. Teomanı hiç tanımadım.fakat böyle yürekten bir samsunsporluyu erken yaşta kaybetmek çok acı.kabrin nur olsun timofte...binlerce samsunsporluyu bu platform da buluşturduğun için....  teşekkürler.