Başkan istifasını verdi!

Başlatan ali ihsan, 10 March 2009, 12:37:13

« önceki - sonraki »

pitbul055

hani bu sene ligde kalacaktık ve seneye süper lige çıkacaktık.bunların alayı çakal..kulüpte rant olmayınca hemen kaçıyorlar

beşnumara

bu arada başkan istifa etti ya tolga hemen girer siteye.bu aralar yoğun mesajları başlar artık.ortada karamsar tablo olacak da tolga olmazsa olmaz!

Baskent_Samsunspor

turgut tüfenk gelecek büyük ihtimal

CriminaL

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 10 March 2009, 16:16:47
turgut tüfenk gelecek büyük ihtimal

bana da öyle geliyor sanırım tüfenk gelecek

Sercan

Alıntı yapılan: beşnumara - 10 March 2009, 15:30:21
bu arada başkan istifa etti ya tolga hemen girer siteye.bu aralar yoğun mesajları başlar artık.ortada karamsar tablo olacak da tolga olmazsa olmaz!

bekliyoruz kendisinin teşrif etmesini...

Akyol

bence zor ihtimal turgut tüfenk  :-\ Gelse iyi olur ama sanmıyorum bence takımı sezon sonuna kadar geçici yönetim idare etsin sonrada kayyuma gitsin kim ne yemiş görelim.

Ertuğrul Sağlam

Hayırlı olsun Samsun ve Samsunspor için Bugün aldığım engüzel haber oldu inşallah kapımda dilenecek yeni birisi daha gelir oda diğerleri gibi basında ve medyada çokar çokar gider ve ben 5 sene daha keyifle Başkanlık yapar Samsunspor için elimi sıcak sudan soğuk suya sokmam  ;) :) :D ;D :o 8) ::) :P :-*

Yusuf Ziya YILMAZ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı

cgr

hayırlısı olsun ne diyelim... yani bir nevi dediğini uyguluyor başkan... 14ü yokum demişti... 4qün onceden de yeni başkanlık calısmalarına fırsat tanıor ama onunda olacagını sanmıroum....

bu arada taraftarrr buradaaaa tolgaa neredee  ? ?  ???

kuzey55

hayırlısı olsun yolu acık olsun...

berusa55

Demek siz de buraya kadar dayanabildiniz Sayın Köktaş. Teşekkürler emekleriniz için. Başkan öğüten kulüp haline geldik artık ülkede :-\

Umarız yeni bir oluşum vardır yoksa zaten iyi gitmeyen lig bizim için daha da kötü hal alabilir Allah korusun...

CriminaL

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 10 March 2009, 17:09:05
Hayırlı olsun Samsun ve Samsunspor için Bugün aldığım engüzel haber oldu inşallah kapımda dilenecek yeni birisi daha gelir oda diğerleri gibi basında ve medyada çokar çokar gider ve ben 5 sene daha keyifle Başkanlık yapar Samsunspor için elimi sıcak sudan soğuk suya sokmam  ;) :) :D ;D :o 8) ::) :P :-*

Yusuf Ziya YILMAZ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı

koptum ya ağlanacak halimize güldürdünya helal olsun :)

Sempatik Bengülü

celebi

zaten 14 martta bırakacağım demişti. ha o zaman ha 14 martta

bluegreen55

Seçimde AKP'nin kazanma ihtimalinin kesin olmadığı yada almaya çalıştığı illerin takımları üst sıralarda Play-off potasına sokuldu seçim yatırımı olarak tsbi.Akp'nin kesin kazanacağı illerde alt sıralarda Samsunspor gibi.
Yani Y. ziya yılmazın böyle bişeye ihtiyacı yok.

Mehmet Atalayında kazanma ihtimali az.

Kaldık yine bizbize..

55emrah55

ALLAHIM BİZİM NEGÜNAHIMIZ VAR ÇEKİYORUZ ANLAMADIM.ZAMANINDA SÜPER LİGDEYKEN HERKES SIRADAYDI BAŞKAN OLMAK İÇİN NİYE PARA VARDI HUZUR VARDI YİYEN YEDİ SIKINTISI KÖKTAŞ GİBİLERİNE KALDI ŞİMDİ NOLUCAK GENE BİR İŞ ADAMI ÇIKACAK 3-5 AY BAŞKANLIK YAPACAK VE AYNI SENARYO DÖNÜP DURACAK VE SAMSUNSPOR 1 ADIM İLERLEMEYİP GERİ GİDECEK.