Sezon Sonu Puan Durumu Tahminleri

Başlatan bluegreen55, 09 March 2009, 20:05:50

« önceki - sonraki »

kuzey55

sakarya direniyo ancak çok zor kurtarmaları.pamuk ipliğine bağlılar.alacakları bir mağlubiyet puan farkını açacağı gibi moralleri sıfıra indirir.güngören için 3 galibiyet yeterli olacaktır.kartal için de öyle...giresun da düşebilir ama malatyadan daha iyiler.sanmıyorum düşeceklerini.aydın çetin gibi sağlam bi forvetleri var.son olarak bu ligin sürprizlere gebe oldugunu da unutmamakta fayda var.

beşnumara

daha önceden açtığım başlıkta samsunsporumuzun 2. yarıda toplayacağı muhtemel puanları hesaplamıştım.bolu maçı dahil 13 puan hesaplamışım ama biz 2. yarı 11 toplamışız.henüz hiçbir şey bitmiş değil ama bazı karaktersizlerle de olmaz.bu disiplinsizliklerle olmaz. bu hafta istemediğimiz turgut ve veysel yok bakalım ne olacak.hoca bu sefer sefayı koyar ortaya ısrarla hakan akmanla çıkmaz maça.her ne olursa olsun hakan akmanla çıkması lazım maça.

Baskent_Samsunspor

arkadaşlar bu takım deplasmanda maç kazanamaz iç sahadada taraftarın hevesi tamamen kırıldı belkide son bolu maçının yarısı kadar taraftar tribünlerde olmaz artık o yüzden iç sahadada avantajımız bence yüzde 50 azaldı

geride kalan 9 maçın 5 i içerde 4 ü dışarda bence 36 puan başarı olur ve ligde zor olsada kalırız artık gerçekçi olmak lazım

artı çok önemli konuda kadro darlığı köktaş bana göre çok haklıydı bizden süperlig beklemeyin demekle artık rüya kabusa dönmeden uyanma vakti yoksa çok geç olacak

jean

ben korkuya girdim su anda rize mcinida kaybedecegimiz dusunursek hersey malatya macin abagli sikinti cekerekte olsa ligde kalacagimizi tahmin ediyorum

Kais

ligde kalsak yeter puan peşinde değilim şahsen durum kötü 2 hafta önce playof diyorduk 4 puan fark kaldı arada düşmemek için

emre

artık umudumu yitirdim bu senede ama düseceğimöize ihtimal  vermiyorum ya da vermek istemiyorum.şu rize maçını alsak yeter..

oguz_5528

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 10 March 2009, 01:01:55
Sakarya yerine güngören veya kartal da gelebilir.

bizim takımda gelebilir:S

Ertuğrul Sağlam

biz sakarya ve giresun düşmesinde fazlasını istemiyoruz sakaryayı seviyorum Gresunla görülecek hesabımız var

Sadece Samsunspor

Sakarya iyi direniyor ama daha ne kadar dayanır buna bilmiyorum. Biz düşmeyiz buna eminim bence telaşa gerek yok. Güngören düşebilir. Giresun'da düşer inşallah

Akyol

giresun düşmesin onlarla bir kez daha karşılaşalım bi SAMSUN'a gelsinler  >:( Benim tahminim sezonu 39-42 puan arası bi yerde bitiririz inşallah fazlasını alırız ama zor görünüyor.

yaman55

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 11 March 2009, 11:42:52
giresun düşmesin onlarla bir kez daha karşılaşalım bi SAMSUN'a gelsinler  >:( Benim tahminim sezonu 39-42 puan arası bi yerde bitiririz inşallah fazlasını alırız ama zor görünüyor.

bu takım böyle oynamaya devam ederse seneye 2.lig b de oynarız giresunla

tanju55

giresun ligde kalirsa bizim sayemizde kalir... :-\

guvener55

40 puan üzeri bitiririz gibi geliyo bana ama sıralama konusunda bi fikrim yok

Akyol

Alıntı yapılan: yaman55 - 11 March 2009, 15:18:31
bu takım böyle oynamaya devam ederse seneye 2.lig b de oynarız giresunla
ağzından yel alsın Allah korusun

oguz_5528

giresunun insanınıı hiç sevmiyorumm ...ya kralız biz samsunluyuzz Allahıma milyonlarca tşk çarşambalıyım samsunluyum gurur duyuyorumm....giresun düşer inş...