Sahipsizlik + Ne Yaptın Sercan?

Başlatan METE_55, 09 March 2009, 11:55:13

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

Bugünkü SBK maçında Sercan artisti de oradaymış. Grip oldum diye Rize'ye gitmiyor ama basket maçı izlemeye geliyor. Kesin kız takımı olduğu için izlemeye gitmiştir serseri.

Ayrıca "o forma kutsaldır nasip olmaz herkese, Sercan def ol git" diye tezahürat yapan taraftarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum.

delikurt 55

Hak etti çünkü çok şımardı sercan bey o formayı giyipte rezil etmesin bidaha.

Recep

basketçi kızları görüpte bi ders almışmıdır utanmışmıdır onlardaki o azmi görünce acaba
ama nerde dimi utanmak için önce karakter lazım

cem 55

bu adama taraftarın dur demesi gerekiyo ama nafile eskiden o bahsettigimiz serkan celil tanju yenilgiden sonra evden cıkamıyolardı taraftarın tepkisinden korktukları için bizim dallama sercan da penaltı kaçırıyo hocası oyundan cıkarken kafasını okşuyo taraftar alkışlıyo bu böyle gitmez ama sercan bey sen bu istanbula gelicen sen böyle artistliklere devam et bakalım siteden seni direk tehdit etiyorum o kasımpasa macına geldiginde bende havaalanında olucam sen aynen böyle 3 hafta daha devam et maçlara cıkma gripim de kendini bu takımdan büyük gör havalarda gezin dur sana havaalanında gözdagının en büyügünü biz verecez sen devam et bakalım sen mi büyüksün bu büyük taraftar mı sana elmi yaban beymi gösterecek bu taraftar akıllı olucan aklını basına alıcan o formanın degerini hakkını verecen vermeyeceksende defolup gidecen ya zorla ya da zorla

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 March 2009, 00:15:25
Bu adama kim dur diyecek ? bu takım Serkan Aykutu , Celili sildi , Tanjuyu sildi , Sercana bu kadar tahammül gösterilmesi neyin nesi !!

büyük konuşmayayım ama birilerinin ............... 

edmontdante

35ama55 kardeşim Yerel Basın zaten Sercan'ın şakşakcısı.Kaç kere "farklı maçı mı izledim acaba" yada "ben bu futboldan hiç anlamıyorum demekki" diye düşündüm pazartesi günleri onların Sercan'la ilgili yorumlarını okurken.İnşaallah yazarlar.

Hoca'nın demecini de anlamadım "Herkes penaltı kaçırabilir"miş.Bu ne yani şimdi topçusuna sahip çıkmak onu kazanmak mı amaç.Tabiki herkes penaltı kaçırabilir ama böyle taraftarla dalga geçer gibi ben kimseyi bir yerime takmam der gibi penaltı atana da cezası neyse verilir.Hak eden hak ettiğini görecek bunun başka şekli yok.

Üzüldüğüm konu dün SBK maçını pota altından izledim.Grup  "Sercan dışarı" diye bağırdığında ben de eşlik ettim yanımdakiler şaşırdılar.Kimsenin birşeyden haberi yoktu.Tabiki SAMSUNSPOR'lu değiller stadın kapısını bile görmemişler belkide hani o hep bahsedilen basketbol seyircisi olayı var ya onlardandı demekki  çevremdekilerde

kaptan 55

ercüment hocaya dua etsin çok arka çıktı ona ama bu formanın değerini öyle yada böyle anlicak anlamazsa yol açık buyursun gitsin

ali ihsan

Taraftardan ciddi bir uyarıdır bu.
Ya ayağını denk al yada ayağını koltuğunun altına alırsın mesajıdır bu.

kuzey55

bunlara fazla yüz verdik.azcık korksunlar tahammülü kalmadı artık taraftarın.hangi takımda oynadığının farkında olacaklar...yoksa bu takım kimseye ağam paşam dememiştir sercana da demez.

menteşoğlu55

Samsun Basketbol Kulübü ile Mersin Büyükşehir Belediyesi arasında oynanan maçı izleyenler arasındaydım...

Karşılaşmanın son periyodunda taraftarın Sercan'ın salonda maçı izlediğini farketmesinin ardından aleyhine yaptığı tezahüratlara tanıklık ettim... Taraftar, son dönemdeki tavır, davranış ve futbolundan ve dahası laubaliliğinden ötürü Sercan'a ciddi bir tavır koydu...

Tezahüratlar yerinde ve dozundaydı... Sanırım Sercan gereken mesajı almıştır... Bu kulübe, bu taraftara bir borcunun olduğunu unutmasın, kendisini Malatya maçına ona göre hazırlasın...

Son sözü taraftar zaten o gün salonda söyledi:

O forma kutsaldır nasip olmaz herkese

CriminaL

Alıntı yapılan: menteşoğlu55 link=topic=5656.msg169125#msg169125 date=1237216246
b]O forma kutsaldır nasip olmaz herkese[/b]

şimşek_55

Sercan sezon sonunda  bu takımdan ayrılır....

ozgur_altunay

Taraftar Sercan'a saldırdı
12 Punto14 Punto16 Punto18 Punto
Taraftar Sercan'a saldırdı
Salonda bulunan taraftarlar grip olduğu için Rize deplasmanına gitmeyen ve Boluspor maçında da..
16 Mart 2009 / 12:11
Salonda bulunan taraftarlar grip olduğu için Rize deplasmanına gitmeyen ve Boluspor maçında da penaltıyı atamayan Sercan Temizyürek'e saldırdı. Önce 'Sercan dışarı. Artist futbolcu istemiyoruz' diye tezahürat atan taraftarlar, daha sonra ise Sercan'ın üzerine yürüdü. Olayları güvenlik güçleri yatıştırdı

Samsun Basketbol Kulübü'nün Mersin'i ağırladığı önemli maçın son anlarına taraftarlarla, Sercan arasında çıkan olaylar damga vurdu. Geçen ahfta oynanan Boluspor maçında artistik bir vuruşla topu ağlara göndermek isteyen fakat ppenaltıyı atamayan Sercan, Rize deplasmanına da grip olduğu için gitmedi. Sağlık durumunun gayet iyi olduğu gözlenen Sercan, SBK maçınının son anlarında salondaki yerini alırken, taraftar bu futbolcuya büyük tepki gösterdi. İlk olarak 'Sercan dışarı. Artist futbol istemiyoruz' diye tezahürat atan taraftarlar, Sercan'ın salonu terketmemesinin ardından bu futbolcuya saldırmak istedi. Ancakg üvenlikg üçleri çıkan olayları yatıştırırken, Sercan salondan kaçarcasına ayrıldı. http://www.samsun.net/haber/taraftar-sercana-saldirdi-4376.htm

ugrass

az bile yapmıslar.. karektersiz SERCAN..!

Sercan

Alıntı yapılan: farUqras - 17 March 2009, 00:01:35
az bile yapmıslar.. karektersiz SERCAN..!

Keşke dövselerdi artist...