Sahipsizlik + Ne Yaptın Sercan?

Başlatan METE_55, 09 March 2009, 11:55:13

« önceki - sonraki »

never.55

her zman yönetim boşluğundan maddi imkansızlıklardan dolayı futbolculara hak vermişimdir.diğer yazılarımdada.ancak görüyorumki bu işin parayla pullada alakası yokmuş.dünyada hiçbir futbolcunun para alamıyo dıye sahadaki performansının düşeceğine inanmıyorum.çıkıp yine topunu oynarlar.ama iyi ama kötü.ancakkk maç 1-2 iken kötü oyuna rağmen o dakıkalarda 5 dakıka dahı olsa  baskı kurmuşken bır penaltı kazanıyorsun.eğer maç o dakıkada 2-2 olsa o maçın kesınlıkle döneceğine ınanıyorum.çunku taraftar o saatden sonra coşacaktı.ancak en önemli nokta: serkan aykutda kayserı ercıyes maçında penaltıyı kaçırdı.kımse onun için bu tür yazılar yazmadı.çunku o penaltısını attıkalecı kurtardı.eğer sercanda atsaydı kaleci kurtarsaydı yada dırekden dönseydi takımın direnci yine bu kadar kırılmazdı bence..ancak saha içinde olan futbolcular bile neyin ne olduğunu şaşırmışlardır.bu hareket 5-0 ondeyken bıle yapılmış olsaydı buyuk bı terbıyesızlık olarak tarıhe geçerdi.ancak 1-2 ıken boyle saçma gayrı cıddı ve lakayıt artıstık bı penaltı atıyorsan senı değil süper lig takımları 3. lig takımları bıle almaz.çok şey affedıldı bu takımda çok şeyın ustu örtüldü ancak bu olayın üstü örtülecek gibi değildir.kesinlıkle onun samsunspor formasını bı daha gıymesını ıstemıyorum.emınım kımse ıstemıyodur.

kaptan 55

bakın tanju belkide SAMSUNSPOR denilince ülke genelinde ilk akla gelen futbolcularımızın başında gelir avrupa gol kralı olmuş nice şampiyonluklar görmüş bir futbolcudur kariyerinde ama eskiler bilir bir fenerbahçe maçında hayalarını tutup SAMSUNSPOR taraftarına göstermiştir yaptığı yıllardır unutulmadı kimler görev almadı bu camiada ama o yalvardığı halde görev alamadı bu camiada çünkü kimse unutmadı o hareketini büyük camialar büyük hataları kabul etmezler sercanda dünkü hareketiyle bizlere ve takım arkadaşlarına ihanet etmiştir resmen taraftara küfürdür hareketi yıllarca tanjunun o hareketini unutmadıysam sercanında o hareketini unutmicam BÜYÜK CAMİALAR BÜYÜK HATALARI KABUL ETMEZLER

menteşoğlu55

Samsunspor Kulübü'nde çok erken yaşta, senin bile hayal edemeyeceğin çabuklukta forma giyme şansı bulacaksın...

Saha dışında Samsunspor'a yakışmayan tavırlar sergileyecek, kulübün değerini düşürecek davranışlar sergileyeceksin...

Saha içinde şımarıklık seviyesinde lakayt, gamsız ve ruhsuz davranacaksın, umursamaz tavırlar içinde olacaksın...

Takım arkadaşlarına ihanet edeceksin, yönetimini iplemeyeceksin, taraftarın temiz duygularıyla oynayacaksın...

Artık yeter Sercan...

menteşoğlu55

Bugün bu eleştirilerimizle karşı karşıya kalıyorsan sebebi sensin. Unutma sen fazlasını değil 'işini' yaptığında bu tribünler seni hep bağrına bastı. Dolayısıyla kimsenin sana karşı bir tepkisi ya da ön yargısı yok.

Sadece senin işini yapmanı, sorumluluğunun bilincinde hareket etmeni istiyorlar. Bir düşün, taşın. Nerede hata yaptığını sorgula? Teşkisi koy ve ardından da tedavi aşamasına geç.

İnan bana sana karşı yapılan eleştirilerin 'negatif' yönden 'pozitif' yöne kayacağını göreceksin. O halde herşey senin elinde, düşün, taşın ve kararını ver...

Biz yeteneklerini sahaya yansıtan, futbol doğrularını sahaya yansıtan, yeteneğiyle yüreğini birleştirerek forması için, kendisini yetiştiren kulüp için oynayan bir Sercan istiyoruz...

Daha da ötesi... Mesleğine ve kendine saygın için toparlanmalısın Sercan... 

ramcQ_55

gebersen daha iidi sercan gebersen daha iidi
yensek tmm gibi idi p.off ama senin artislik haraketin hayalimizi suya düşürdü
1 yıl daha cekilirmi bu lig yaa 1 YIL DAHA CEKİLİRMİ

Mert

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 09 March 2009, 23:36:53
gebersen daha iidi sercan gebersen daha iidi
yensek tmm gibi idi p.off ama senin artislik haraketin hayalimizi suya düşürdü
1 yıl daha cekilirmi bu lig yaa 1 YIL DAHA CEKİLİRMİ

1 yıl daha burada olacağımızı yönetim sezon başlamadan söylemişti zaten.

ramcQ_55

Alıntı yapılan: Mert 55 - 09 March 2009, 23:40:35
1 yıl daha burada olacağımızı yönetim sezon başlamadan söylemişti zaten.

sercan o yüzdenmi atmadı o penaltıyı  :-[ :-[ :-[

kuzey55

2 maç aldık hemen acıklama geldi yönetimden hedefimiz süper lig değil diye.hedefsiz bir takım,hedefsiz bir hoca sonuç ortada işte.idmana zorla çıkar futbolcu,maçta böyle laubalilik yapar.15 bin kişinin ahını alır...olan yine taraftara olur.

samsunmania

10 March 2009, 00:32:33 #23 Son düzenlenme: 10 March 2009, 00:42:06 samsunmania55
Alıntı yapılan: aliihsan55 - 09 March 2009, 17:14:40

Çok güzel bir yazı yazmış Erdem Erol. Gerçekten Samsun'u ve Samsunsporu seven herkes alınır. Ha bizim gibi cahiller alınır zaten. Alınmayan kendileri bizim gezegenden değil. Aynı zamanda Samsunsporu bu halde görüp de kılını kıpırdatmayanlar da bizim gezegenden değil. Bizim gezegende tutku var, aşk var, harbilik var, dürüstlük var. Buradaki insanlar dün geceyi uykusuz geçirdi üstün insanlar haberiniz var mı?
Nietzsche diye filozof vardır. Der ki güçlü olmak için önüne ne geliyorsa ez geç, tepesine bin, aradan birey olarak kendini sıyır.Altta kalanlar senin günlük ihtiyacını bir köle gibi karşılasın. Sen kendi ahlakını kendin yarat. Aynen başımıza gelen de bu. Bu kişiler bizim tepemize böyle çıktılar işte. Benimle uykusuz kalan kardeşlerimi ahı bir gün gelir sizi de bulur. Dünyadaki adalet mekanizması elbet harekete geçer. Gün olur elbet herşey tersine döner.

red_white

10 March 2009, 00:37:15 #24 Son düzenlenme: 10 March 2009, 01:17:28 samsuni
herşeyin başı yzy den geçiyor dün stadda bağırdım eğer Samsunspor un haline üzülüyosanız Samsunluysanız yzye oy vermeyin bu takım onun yüzünden bu hallere geldi uyumayın Samsun halkı diye umarım uyanırlar  ::)

samsunmania

10 March 2009, 00:59:40 #25 Son düzenlenme: 10 March 2009, 01:17:45 samsuni
Alıntı yapılan: red_white - 10 March 2009, 00:37:15
herşeyin başı yzy den geçiyor dün stadda bağırdım eğer Samsunspor un haline üzülüyosanız Samsunluysanız yzye oy vermeyin bu takım onun yüzünden bu hallere geldi uyumayın Samsun halkı diye umarım uyanırlar  ::)

Statda 15000 seyirci var.İnsanlar hazır, kulüp hazır. Hazır olmayan şehirde olması gereken kodamanların sahibiyet duygusu ve erklerin ilgisizliği. İyi yapmışsın tribünde. İnsanlar silahlrını bilmeli ve ona göre kullanmalı.

HoliganSamSunLu

terbiyesizlik binsanın kişiliği oturmamışsa bu tür sonuçlar normal haftalardır gereksiz kart görmesi belkide bunun göstergesi idi

samsunmania

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 10 March 2009, 01:02:15
terbiyesizlik binsanın kişiliği oturmamışsa bu tür sonuçlar normal haftalardır gereksiz kart görmesi belkide bunun göstergesi idi

İnanır mısın kardeş 35-40 kez seyrettim o penaltıyı. Gerçekten sağlıklı bir insan o skor varken yapamaz bunu.

ozgur_altunay

adam resmen 14 bin kişiye küfür eder gibi penaltı attı buda sımarıklıgın göstergesidir yönetimin acilen sercanı kadro dısı bırakması lazım

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 10 March 2009, 01:35:40
taraftar grupları , protesto edecekler mi sercanı , soruma kimse cevap vermedi ?
bemm cevabımdan bi şeyler almışsındır mert ;)