Samsuna teşvik yok MU?

Başlatan kayacan, 06 March 2009, 18:40:03

« önceki - sonraki »

55.hakan

tanıdıklarımın çoğu genel seçimlerde hükümetin samsun a yaptıklarına bakmak yerine  yerine belediyenin yapıp ettiklerine göre oy verdi.böyle bir zihniyet sanayisiz ,işsiz ,geri kalmaya mahkumdur

Yalnızca BİZ

Başka bölümü de yazmıştım. Bankalarda en fazla parası olan 2. memleket SAMSUN... Hangi teşvik gelecek bu durumda?

Akyol

Önlem alınsın o zaman arkadaşlar çevre illerin zenginleri gelip paralarını SAMSUN'a saklasın sonra teşvikler onlara gitsin.Geçenlerde dışardan bir arkadaşım geldi burda ki bankaları görünce adam şoka girdi bu ne böyle nasıl binalar diye.Biz cidden sahipsiz bir şehiriz.Bu sadece SAMSUNSPOR için değil genelde bu böyle ama bizim halkımız gözünü bi türlü açamıyor yazık oluyor SANSUN'a  >:(

Yalnızca BİZ

SAMSUN'da gizli trilyoner çok...

sadece55

Geçen gün diyarbakırdaydım makina mühendisleriyle ilgili bir kurultayda.Siyasi görüşlü bir arkadaş çıktı Samsunun Diyarbakırın 10 katı ödenek aldığını Atatürkün şehri söylemiyle ülkede samsuna ayrımcılık yapıldığını söyledi.Samsuna gelen yardımlar diyarbakıra gelmiyormuş.Tabii büyük çoğunluk onlarda olduğundan alkışlar koptu.Daha sonra ben konuşma izni istedim ve kürsüye çıktım.Öncelikle Arkadaşımıza yalan yalnış bilgilerinden dolayı sitem ettim.Ayrıca ülkemizin her toprağının bir Ata toprağını olduğunu belirttim.Samsunun civarda teşvik alamayan tek il olduğunu belirttim Samsunun yalnızlığa terk edildiğini belirttim.Samsunun tek şansının Belediyecilik olduğunu ve Kendi başına bişeyler yapmaya çalıştığını Bizim multi zenginlerimiz olmadığını.Bizim çiftçimize 10 da 1 destekleme verildiğini.Bizim Spor takımımızı silmek için herşeyin yapıldığını.Ayrıca Samsunun Bir liman şehri olduğunu Diyarbakırla kıyaslanabilmesini bile komik bulduğumu belirttim.

Bu Diyarbakır ve o bölge halkının her zamanki kıskançlığıydı saldıracak yer bulamayınca belden aşağı vurmayı çok seviyolar.Tabii ben bu konuşmaları yapınca ciddi tartışmalar çıktı Bazıları saldırmaya filan çalıştılar Ama provoke çalışmalarına izin vermediler ve büyük tartışmalar çıktı.
Diyarbakırlı bir arkadaş çıktı samsunda bir süre kaldığını ve halkın ona baskı yaptığını söyledi bende ona cevap olarak ah be güzel kardeşim bu halk sizlere karşı çıksa bizim ne diyarbakır ocakbaşımız nede tatlıcımız olurdu.Biz vatanımız seven herkesi severiz.Bölmek isteyenide böleriz sanırım sende bu olayla karşılaştın dedim.Yorucu bir gündü allahtan sağ salim ayrıldık o topraklardan

kaptan 55

benim sahipsiz KUTSAL şehrim

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: erdo55 - 11 March 2009, 04:58:54
Geçen gün diyarbakırdaydım makina mühendisleriyle ilgili bir kurultayda.Siyasi görüşlü bir arkadaş çıktı Samsunun Diyarbakırın 10 katı ödenek aldığını Atatürkün şehri söylemiyle ülkede samsuna ayrımcılık yapıldığını söyledi.Samsuna gelen yardımlar diyarbakıra gelmiyormuş.Tabii büyük çoğunluk onlarda olduğundan alkışlar koptu.Daha sonra ben konuşma izni istedim ve kürsüye çıktım.Öncelikle Arkadaşımıza yalan yalnış bilgilerinden dolayı sitem ettim.Ayrıca ülkemizin her toprağının bir Ata toprağını olduğunu belirttim.Samsunun civarda teşvik alamayan tek il olduğunu belirttim Samsunun yalnızlığa terk edildiğini belirttim.Samsunun tek şansının Belediyecilik olduğunu ve Kendi başına bişeyler yapmaya çalıştığını Bizim multi zenginlerimiz olmadığını.Bizim çiftçimize 10 da 1 destekleme verildiğini.Bizim Spor takımımızı silmek için herşeyin yapıldığını.Ayrıca Samsunun Bir liman şehri olduğunu Diyarbakırla kıyaslanabilmesini bile komik bulduğumu belirttim.

Bu Diyarbakır ve o bölge halkının her zamanki kıskançlığıydı saldıracak yer bulamayınca belden aşağı vurmayı çok seviyolar.Tabii ben bu konuşmaları yapınca ciddi tartışmalar çıktı Bazıları saldırmaya filan çalıştılar Ama provoke çalışmalarına izin vermediler ve büyük tartışmalar çıktı.
Diyarbakırlı bir arkadaş çıktı samsunda bir süre kaldığını ve halkın ona baskı yaptığını söyledi bende ona cevap olarak ah be güzel kardeşim bu halk sizlere karşı çıksa bizim ne diyarbakır ocakbaşımız nede tatlıcımız olurdu.Biz vatanımız seven herkesi severiz.Bölmek isteyenide böleriz sanırım sende bu olayla karşılaştın dedim.Yorucu bir gündü allahtan sağ salim ayrıldık o topraklardan

bu diyarbakırı ne hale getirdiler abicim ya resmen adamlar bölmüşler orayı ama hiçbir zaman alamayacaklar, oralarda şehitlerimizin kanlarıyla alındı

gozgoz yýlmaz

Kim demiş Samsun'a teşvik yok diye?

Hepimizi küfür etmeye teşvik ediyorlar işte!!!

Sercan

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 11 March 2009, 22:21:18

ramcQ_55

alın size teşvik
hırsızlıkda adam kesmede gaspcılıkda bir numarayız  daha ne istiyonuz
SAMSUNSPOR'un maclarında hakemlerin bilerek en cok hata yaptığı macların başında geliyor buda bir numara yani hep zirvedeyiz
hükümetin gözünde SAMSUN hep bir numara

kayacan

Samsuna teşvik var var. Termik santral teşviği,mobil santral teşviğin yakında nükleer santral teşviği.....

Recep

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 11 March 2009, 22:21:18

doğru söze ne denir ki sağol gozgoz bundan daha iyi anlatılamaz dı

red_white

arkadaşlar Samsundaki herkese bunları anlatmalıyız cahil insanlarımız çok parka kanabiliyorlar son 1 haftamız ve bunları anlatmalıyız