Botaş - SAMSUN BASKET

Başlatan beşnumara, 04 March 2009, 20:47:38

« önceki - sonraki »

Sercan

Fecr_55

kan kaybina ugradik bugün..kac kac bitti mac??

yaman55

Recep

bu kızlar var ya bunlar futbol takımımızdaki sözde erkeklerden daha delikanlı

celebi

canınız sağolsun kızlar

berusa55

YaşarDoğu

Yalnızca BİZ

Sen olmasan sevineceğimiz yok... Bu mağlubiyet önemli değil...

GençKozluklu

Canınız sağolsun kızlar. İnanıyorumki son ana kadar mücadele ettiniz. Kaybetmekte var .Sosyete futbolculara örneksiniz her zaman.

Mert

Bunların aldığı sonuçlar da döktüğü terler de helaldir.Olsun canınız saolsun.

jean

ne olduk bugun kaybetme yarisina girdik kizlara helal olsun futbol takimina lazim elstiri

Akyol

olsun kızlar siz kalbimizi kazandınız bu yenilgi hiç önemli değil sizde mücadele var hırs var size çok inanıyorum bu yıl.

BekiRcaN_5s

kızlar 1 haftada 3 maç oynadı onların bi suçu yok herşey yolunda

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 09 March 2009, 02:58:31
ula fatih nerelerdesin , haşamat mı etti seni botaşlılar  :D
kardeşim bugün inan çok yoruldum.maçtan çıkar çıkmaz da hemen yattım.birazdan maçla ilgili resimelri ve yorumları yazacağım.haaaa bu arada bana bi şey olmaz merak etme.botaşlılar hikaye onlar da 15 kişilerdi.biz bağıra bağıra adanasporluların karşıyakalıalrın arasından geçtik atkımızla polarımızla bestelerimizle.millet de bunlar kim diyo.adana karşıyakaya bakıyo karşıyaka adanaya ;D neyseki samsun samsun diye bağırınca anladılar :D

beşnumara

09 March 2009, 04:47:51 #104 Son düzenlenme: 09 March 2009, 04:50:21 beþnumara
maçla ilgili söylenecek pek şey yok aslında.zaten bu sonucu alacağımız 2 maçtır belliydi.özeleştiri yapmak gerekirse bugün takıma pek destek veremedik.o yüzden üzgünüm açıkçası. takımımız maça son zamanlardaki gibi biraz tutuk başladı her iki tarafın karşılıklı basketleriyle geçti periyot ve 18-18 bitti. ben geçen hafta botaşın kendi sahasında oynadığı kayseri maçını da izledim bizim maçı da izledim ama eminim ki geçen haftaki izlediğim botaş değildi veya bugünkü takım botaş değildi.bizi yenmek için inanmalarının yanında bugün hem çok şanslıydılar hem de arkasına çok ciddi söylüyorum hakemi aldılar.botaşın attığı her üçlük girdi her üçlük girdi. 3. periyot başladığında bi ara erlananın oyuna ağırlığını koyarak 10 sayı öne geçsek de botaşın şansı işte attıkları her üçlük malesef kötü girdi bize.takıma suçlama yapmak ayıp olur.neden ayıp olur diye sorarsanız; bugün hakem maça gerçekten art niyetli çıkmış.samsunda da yapmaya çalışıyorlardı ama taraftarı görünce çekiniyorlardı veya yemiyodu da diyebiliriz.kaç tane faulümüzü vermediği gibi hiç faulle alakası olmayan bir çok pozisyonu da faul olarak karar verdi üstelik çoğu da basket faulle sonuçlandı. bugün julie ile hoca arasında neler geçti bilmiyorum ama özlemin bu sene hiç bir maçta bu kadar uzun oynadığını görmedim ben. bu maçta normal julie olsaydı maç kesinlikle bizimdi ama yanlış anlaşılmasın maçın faturasını birilerine yıkmak gibi bir düşüncem yok. sadece julie'yi bugün çok isteksiz gördüm belki de hakemin verdiği inanılmaz kararlarla maçtan kopmuş da olabilir. benm şahsi fikrim bu maçta aldığımız mağlubiyet iyi oldu.çünkü takım 2 maçtır sendeleye sendeleye geliyodu ve önümüzde çok önemli mersin maçı var.bizim bu ligde 1. olmamız önemli değil hepinizin bildiği gibi.şu puan durumuna baktığımızda ve play off eşleşmelerini düşündüğümüzde 2. olmamız en iyisi ve bugün aldığımız mağlubiyetle 3. olduk heralde.haftaya ne yapıp ne edip mersin maçını almamız lazım ki ligi istediğimiz sırada yani 2. bitirelim.mersin ona buna çaka çaka geliyor argo tabirle ;D çok önemli maç bizim için.eeğr oyuncularımız botaş maçından ders alırlarsa mersini yeneriz ama almazlarsa samsunda bizi kimse yenemez diye bir şey de kalmaz.
maç öncesinde ve sonrasında bizimle ilgilenen bizi yalnız bırakmayan SBK  yönetimine, teknik heyete ve ercan abiye teşekkür ediyorum.bazı arkadaşlar merak edip sordular senle gelenler samsunlumuydu diye. adanada malesef çok az samsunlu var ve bunlara ulaşmam çok zor hatta mümkün değil. bir futbol maçı olsa belki samsunlular duyar gelir ama basket maçı olduğu için sadece basketle ilgilenen kesim geldi.benmle maça gelen arkadaşlar samsunlu değillerdi ama bjkli fenerli gsli olduğu halde bunlara söve söve stadın yanından geçtik.karşıyakalılar adanalılara bakıyodu adanalılar karşıyakalılara. samsun samsun diye bağırınca anladılar rengimizi :D salonda takıma elimizden geldiğince bi şeyler yaptık.onlar da bir yere kadar bağırdırlar zaten.bugün tribünde kendimi yalnız hissettim.ne bileyim belki de samsundaki fener maçında alıştığım atmosferin etkisi de olabilir. resimleri paylaşacağım... bunun dışında sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim