Öğrencilerden SAMSUNSPOR a 6 bin TL

Başlatan Mert, 04 March 2009, 18:53:03

« önceki - sonraki »

BekiRcaN_5s

helal olsun liselerimize bizde Ankara'da böyle şeyler yapmak isterdik ama olmuyo malesef :)

europe_55

Hepsini yürekten kutluyorum...
Helal olsun

Sercan

Bugün Gaziantep sokaklarında rahat rahat dolaşan Unifeb eşortmanlı eşekleri gördüm ve gururlandım.Çünkü Samsun'da hala böyle şeyler olmuyor.Bunlar nasıl insan anlamıyorum ben atkımla önlerinde gururla geçerken hiçbir antepli dönüp laf bile atmıyor.Gurbette olunca insan çok daha iyi anlıyor Samsunsporumuzun değerini.Eğer süper lige çıkıp bu durumda olacaksak hiç çıkmayalım...

YaşarDoğu

helal olsun cocuklara ama bunlara samsunsporluluk duygusunu daha cok asılamak gerek

ahk34

ya şu yusuf ziyayı tekrar okulamı göndersek yeniden mi başlasa okula çok güzel olur

ali ihsan

Gençleri yürekten tebrik ediyorum.
19 Mayıs Lisesi mezunu olmaktan gurur duyuyorum ayrıca.Sadece okulrozetlerinin rengi sarı-lacivertti ,bir tek ona gıcık olurdum.

ahk34

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 05 March 2009, 00:22:48
Gençleri yürekten tebrik ediyorum.
19 Mayıs Lisesi mezunu olmaktan gurur duyuyorum ayrıca.Sadece okulrozetlerinin rengi sarı-lacivertti ,bir tek ona gıcık olurdum.

bizde atakum baba sanat mezunuyuz öyle ondokuzmayıslı felan ne hava atıyorsun :):):)

ali ihsan

Alıntı yapılan: ahk34 - 05 March 2009, 00:39:06
bizde atakum baba sanat mezunuyuz öyle ondokuzmayıslı felan ne hava atıyorsun :):):)

Atarız tabi  :D 5300 öğrenci mevcudu vardı o zamanlar.19 Mayıs'lı olmak bir ayrıcalıktır dostum.Yaşamayan bilmez  :D

ahk34

05 March 2009, 00:47:08 #23 Son düzenlenme: 05 March 2009, 00:49:12 ahk34
Alıntı yapılan: aliihsan55 - 05 March 2009, 00:45:03
Atarız tabi  :D 5300 öğrenci mevcudu vardı o zamanlar.19 Mayıs'lı olmak bir ayrıcalıktır dostum.Yaşamayan bilmez  :D

unuttugun birşey var hocam oturdugun sıraları, kullandıgın bilgisayarları, biz üretiyorduk ata markası ile
boru değil bu atakum baba sanat:):):)

Recep

helal olsun gençlere
isteselerde bu şehirde Samsunsporluluğu öldüremezler

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: recep55 - 05 March 2009, 00:52:56
helal olsun gençlere

celebi

Alıntı yapılan: recep55 - 05 March 2009, 00:52:56
helal olsun gençlere

pitbul055

Alıntı yapılan: ahk34 - 05 March 2009, 00:19:16
ya şu yusuf ziyayı tekrar okulamı göndersek yeniden mi başlasa okula çok güzel olur

Ertuğrul Sağlam

ben ortaokul lise zamanlarında şehirde bir samsunspor'lu futbolcu gördüğümde içim kıpır kıpır olurdu Samsunspor'luluk duygusu hatsafhaya çıkardı bu durum şuanki öğrenci kardeşlerimiz içinde geçerlidir sanıyorum bu yüzden okullarda bu tür konferans türü toplantılara daha fazla önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum ve en önemliside bu toplantıların her hafta bir ilçede olsa daha güzel olur çünkü gelecek nesillere Samsunspor'luluk ruhunu aşılamak için gerekli olan etkenlerden biriside bu inşallah yönetim bu tür toplantıları daha sık ve önemseyerek yapar diyorum ......

pitbul055

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 05 March 2009, 11:06:26
ben ortaokul lise zamanlarında şehirde bir samsunspor'lu futbolcu gördüğümde içim kıpır kıpır olurdu Samsunspor'luluk duygusu hatsafhaya çıkardı bu durum şuanki öğrenci kardeşlerimiz içinde geçerlidir sanıyorum bu yüzden okullarda bu tür konferans türü toplantılara daha fazla önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum ve en önemliside bu toplantıların her hafta bir ilçede olsa daha güzel olur çünkü gelecek nesillere Samsunspor'luluk ruhunu aşılamak için gerekli olan etkenlerden biriside bu inşallah yönetim bu tür toplantıları daha sık ve önemseyerek yapar diyorum ......