Bank Asya 1.Lig 25.Hafta | Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan MeL_55, 01 March 2009, 16:08:22

« önceki - sonraki »

Akyol

alternatisiz kadromuz inşallah yarın galip geliriz  ;)

berusa55

Bu arada az önce Kasımpaşa - Ordu maçına baktım ( 1 - 3 ) resmen saha göldü ve yarın için Samsun'umuzda da iyi yağış gösteriyor hava durumu. İnşallah maç saatine denk gelmez. Yoksa hem seyirci sayımızı hem de futbolumuzu olumsuz yönde etkiler bu durum.

http://dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=SAMSUN

Akyol

ben zemin açısından bir problem olacağını sanmıyorum ama taraftar sayımızı etkiler maalesef  :-\

özkan

ah şu ordudan bır puan bıle alsaydık cok farklı olacakdır durumlar..

Akyol

arkadaşlar ordu maçından sonra birazda duygusal olarak tepki verdik ama matematiksel olarak şansımız hala sürüyor ve bolu maçından alacağımız bir galibiyet rize maçını müthiş önemli kılar ama önce bolu maçı var bu maçı alırsak yeniden bir hava yakalarız

**KaR6**

biraz realist olmakta fayda var, ordu ve erciyes deplasmanda kaznarak kume dusme sınırını daha yukarı cektiler.. olası bir bolu maglubiyetinde 4 puana iniyor 16. ile fark.. mutlak kazanmamız lazım, hiç değilse rahatlamak için..

mahserxxx

ben yarın galip geleceğimizi maalesef sanmıyorum..başarılar samsun

beşnumara

şu sezon sonu gelsin de yönetim teknik heyet takımı toplasın ve desin ki: şartlarımız şu şu bize karakterli adam lazım.sezon ortasında karaktersizlik yapanlarla karşılaşmayalım.isteyene izin vereceğim ama bu takımda oynamak istemeyen varsa gitsin. yeter artım yaaa çoluk çocuk antrenmanları terketmeye başlamış. bu ne acı bir durum yaa.sen ortaya geçmezsin o ortaya geçmez. bu formanın ağırlığını hala anlayamadınız heralde. biz de kimlerden galibiyetler bekliyoruz yaaa. yazıklar olsun bizi sizin gibi bazı karakterlere muhtaç edenlere.oynamak istemiyorsanız defolun gidin.

beşnumara

geçen hafta da cengizin isyanını duymuştuk basından. o çocuk haklı önünde eray gibi balta varken 18e bile alınmaması gerçekten ayıptır yazıktır. cengiz gibi bahaneniz olsa taraftar da hak verir sizlere.defolun gidin bu şehirden. arkanıza bi kaç taraftar alıyonuz sercan sercan dedirtiyonuz.

şimşek_55

Bu topcuların  hepsı    profesyonel   para  karsılıgında  top oynuyorlar.Samsunspor taraftarı  degıller olmakta zorunda  degıller.Idmanı  terketmesı etık mı degıl.Samsunspor taraftarının yucelttıgı  bır ınsanın  bu sekılde  davranması pek uygun dusmemıs. Am su var samsunspor ıhanetler  takımıdır. Bu takıma bu zamana  kım bu zamana kadar kazık attıysa, kım sattıysa  taraftar tarafından yuceltılıyor maalesef. Orneklermı   tarıhe  baktıgımızda  sanırım  aydınlanırız. 1 sene once  bu takımın gelecegı olan  oyuncuyu kayserıye  kacıran zaat ta  ,her platformda   ben  gs lıyım  cınconluyum  dıyor ama  samsunspor taraftarı hala ona  tapıyor. Unutmayalımkı onunde  boyle  ornekler olunca  topcularda boyle dusunmezmı???  Once taraftar olarak bıze dusen  samsunspor durusu sergılememız  ve samsunspora  ıhanet eden  arkadasları  samsunspordan  sılmemızdır.Ondan sonra  sunu dıyebılırsın  bana karakterlı samsunspor ıcın  kosacak  adam lazım.

Syg

menteşoğlu55

Sercan...

1 - Antrenmandan sudan bir sebeple ayrılman, ardından tesisleri aynı şekilde terketmen doğru bir davranış değildir.

2 - Yaptığın davranış öncelikle seninle aynı kaderi paylaşan takım arkadaşlarına, ardından hocalarına ardından yöneticilerine ve son olarak da bu kulübe koşulsuz sevgi besleyen taraftarlara yapılmış bir hakarettir.

3 - Kulübün yaşadığı mali durum hepimizin malumudur. Paranı almak en doğal hakkındır. Buna hiçbir itirazımız yok. Ancak parasal problemler yüzünden böyle bir hareketi sergileme hakkını kendinde görüyorsan yanlış yoldasın.

4 - Unutma ki bu kulüp Türk futbolunda devrimler gerçekleştirmiştir. Bu devrimleri gerçekleştirirken Temel Keskindemir, Nuri Asan, Ertuğrul Sağlam gibi saha içi ve saha dışı duruşlarıyla toplumun saygısını kazanmış isimlere formasını vermiştir. Bu kulüpte sembol olmuş isimlerle aynı formayı giydiğini bu formanın sana bir takım sorumluluklar yüklediğini unutmamalısın.

5 - Kulübün içinde bulunuduğu durumun formaya bu kadar ulaşmanı sağladığını da aklında hiçbir zaman çıkarmamalısın. Samsunspor mali açıdan daha düzgün olanaklara sahip olsaydı ne formaya bu kadar ulaşabilirdin ne de böyle bir profesyonele yakışmayan tavırlar sergileyebilirdin.

6 - Ve hiçbir zaman unutma... Formaya ihanet edersen sana da ihanet ederler...

7 - 'Bir maç iyi oynarım, herkese yaptıklarımı unuttururum' mantığını aklından çıkar... Çünkü yaptığın yanlışlar artıyor ve bu yaptıklarınla ağzınla kuş tutsan yaramayacağın insanların sayısı artıyor.

8 - Hem kendin hem de kulübün için daha iyi bir Sercan olmaya ne dersin?

Bir ağabeyin...

menteşoğlu55

Sevgili Turgut,

Sercan için söylediklerim senin için de geçerlidir...

menteşoğlu55

Sevgili Hakan,

Sercan ve Turgut için söylediklerim senin için de geçerlidir...

menteşoğlu55

Sevgili futbolcularımız,

İlerleyen zamanlarda bir pişmanlık yaşamamak için önünüzde Sefa örneğinin durduğunu unutmayın...

Haydi çocuklar...

Samsunspor için daha iyi şeyler yapmanızı bekliyoruz...

mehmet yılmaz

@menteşoğlu55

Siteye bir renk kattığın kesin, yorumlarını severek takip ediyorum. Yüzüne de söyledim senin, senin gibi Samsunsporluları bu forumda görmek bizleri mutlu ediyor.

Sercan konusunda diyecek çok şey var aslında. Futbolcular düşündüğümüzden çok daha zeki çocuklar. Şartları biliyorlar, kulübün içinde bulunduğu maddi sorunlar ve beraberinde gelen kadro darlığı nedeniyle söz gelimi İsmail Uyanık döneminde rüyalarında bile göremeyecekleri bazı davranışlar sergiliyorlar. Ama şunu unutmasınlar, taraftarın bir hafızası vardır ve asla unutmaz.

Tıpkı ömrümüz boyunca futbol oynarken hiç seyretmediğimiz Nuri Asan'ın, Gozgoz Yılmaz'ın, Temel Hoca'nın adamlıklarını unutmadığımız gibi...

Gün gelir, hesap özeti çıkarılır ve iyi eken güzel biçer!