Pastadan SAMSUNSPOR çıktı

Başlatan kaan, 28 February 2009, 21:54:31

« önceki - sonraki »

Sempatik Bengülü

giden arkadaşlara teşekkürler çok güzel görüntüler bunlar

Sadece Samsunspor

helal olsun valla yaaa bu sezon aslında en iyi sezonlarımızdan biri: futbolcularımız,taraftara,şehir,yönetim bir bütün olduk ama tüm bu bütünlüğü yzy bozmaya çalıştı ama yine başaramadı her zaman destekdeyiz, helal olsun kardeşlerime süper bir organizasyon olmuş, bide yarın 3 puan alsak kim tutar bizi

grkn55

gerçekten de çok güzel giden arkadaşlara çok teşekkürler

Kadir ÇELEBİ

Orada bulanan herkese teşekkürler çok güzel görüntüler bunlar..

Resimler kücültülürse daha güzel olur..

Mert

Helal olsun sizlere.Gerçekten büyük bir jest olmuş kafilemize.Bu taraftar süperligi hakediyor arkadaş kim ne derse desin.

mehmet yılmaz

@Kaan

Tebrikler, teşekkürler... Aradığımda ziyaretiniz yeni bitmişti ve mutluluğun sesine yansıyordu. Fotoğraflardan da gördüğümüz kadarıyla çok güzel olmuş. Pek çok açıdan sevindim, geleceğimizi aydınlık görmeye devam ettim. Ercüment Hoca, Tahsin abi ve futbolcularımıza da teşekkürler. Herhangi bir şüphem yoktu zaten.

Yalnız arkadaşlardan bir ricam olacak, birisi Allah rızası için şu fotoların ebatlarını 700/700 yapıp yeniden yüklesin. Çok yoğunum, yardım edecek olana şimdiden teşekkürler.

Kadir ÇELEBİ

01 March 2009, 00:01:27 #21 Son düzenlenme: 01 March 2009, 00:32:04 SamsunSpor_34

beşnumara

çok güzel bir düşünce. her yönüyle emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

GençKozluklu

10 bir organizasyon olmuş. DÜşünenleri ve tebrik edenleri gönülden kutluyorum.

Bu yıl takım ve taaftar arasında güzel bir ahenk oluştur. Alınacak bir kaç başarılısouçla şehrin artıktakımla bütünleşmesi için hiç bir neden yok.

Bu moralle Futbolcualr artık Ordu'yuı dağıtması gerek.

Emeği geçenlere ve oraya giden arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

Harikasınız arkadaşlar.

özkan

helal olsun kaan sana ve arkadaslarına

moral ınsallah galıbıyetı getırır yarın samsunspor'umuza..

Kadir ÇELEBİ

01 March 2009, 00:28:37 #25 Son düzenlenme: 01 March 2009, 00:32:21 SamsunSpor_34

Hepsi bu kadar arkadaşlar bazı resimler tekrar tekrar çıkmış silmeye kalkarsam daha fazla sorun çıkartabilir bu yuzden kusura bakmayın..

mehmet yılmaz

@samsunspor34

teşekkürler, en başa ekliyorum bunları şimdi... Kaan'ın yorumlarını da muhafaza etmeye çalışacağım.

ali ihsan

55 numara bir organizasyon olmuş.Kaan başta olmak üzere orada olan tüm kardeşlerimizi kutluyorum.
İşte bunun için BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsuni - 01 March 2009, 00:35:39
@samsunspor34

teşekkürler, en başa ekliyorum bunları şimdi... Kaan'ın yorumlarını da muhafaza etmeye çalışacağım.

Rica ederim karışıklık için tekrar kusura bakmayın..

seckin55