Bank Asya 1.Lig 23.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Manisaspor

Başlatan MeL_55, 15 February 2009, 16:43:58

« önceki - sonraki »

oguz_5528

Alıntı yapılan: Sol Açık - 22 February 2009, 15:37:23
ilk yarının 24. dakikasında Sarı kart gören Kaleci Hasan cezalı duruma düşerek Orduspor karşılaşmasında forma giyemeyecek

İşte bu çok kötü olur ama yanlış bilmiyorsam bu 3.sarısı...

cezalı duruma düştüyse....eray mı cengiz mi??:S

55.hakan

İkinci yarı başladı. Manisaspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlıyor Tolga oyundan alındı yerine Yiğit devam ediyor

tolga etkilendi galiba

celebi

kuzey55

kesinlikle cengiz geçmeli kaleye cezalı duruma düşerse hasan.

Sol Açık

Alıntı yapılan: Sol Açık - 22 February 2009, 15:37:23
ilk yarının 24. dakikasında Sarı kart gören Kaleci Hasan cezalı duruma düşerek Orduspor karşılaşmasında forma giyemeyecek

İşte bu çok kötü olur ama yanlış bilmiyorsam bu 3.sarısı...

Şimdi TFF'nin sitesine baktım, Hasan'ın gördüğü sarı kart 3. sarısı. Yani cezalı duruma düşmüyor!!!

cem 55

turgutla 99 gol kaçtı kalecinin dibinden mutlak golu kacırdı yeter artık lan yeter

samsun155

tolga oyundan çıkmş
ah levent hoca ah daha ben sövmedim:D

Mert

Alıntı yapılan: Ant55 - 22 February 2009, 15:36:36
Maçkolikte maçlar bittikten sonra güncelleniyo aşağıdaki adresten canlı yani devam eden maçların sonuçlarına göre, hatta her atılan golden sonra değişen puan durumuna ulaşabilirsiniz

http://www.stats.betradar.com/multicast/?id=15&layoutid=6&tableid=2317&key=null&language=tr

Kardeş açılmıyo bu

oguz_5528

İkinci yarı başladı. Manisaspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlıyor Tolga oyundan alındı yerine Yiğit devam ediyor

samsunspor taraftarıı adamınn aklınıı alır iştee bölee:D

Baskent_Samsunspor

bu arada hem boluyla hemde altayla oynayacağımız maçların samsunda olması çok büyük avantaj

cem 55

gol diye ayaga kalktık bu gol nasıl kacar diyo mehmet abi bu kacıncı turgut efendi kacıncı ya

Sercan

55.hakan

Oktay Volkan'ı gördü Volkan Turgut'ugördü Turgut yüzde yüzlük pozisyonda topu boş kale yerine auta gönderdi

ah aramayız inşallah pozisyonu

celebi

ah be turgutum ah be. neyse ben inanıyorum turgut atacak bugün

55.hakan

Oktay ceza sahasında düşürüldü maçın hakemi peneltıyı vermedi

ver be ver