Geçmiş olsun Tahsin Kosif

Başlatan mehmet yılmaz, 14 February 2009, 12:31:12

« önceki - sonraki »

kadir55ist

geçmiş olsun tahsin KOSİF size ve tüm hastalarımıza allah acil şifalara versin

harbisamsunsporlu5517

gecmiş olsun tahsin kosif takımımızın zor gününde herzaman yanında olmuştur ALLAH acil şifalar versin

MeL_55

Gecmis olsun Tahsin Kosif. Allah acil sifalar versin.

yönetici

Sitemiz üyelerinden Sn. Kosif'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

AlıntıKosif ameliyat oldu
14 Şubat 2009 / 14:00

Bir süredir boğazındaki kis nedeniyle tedavi gören Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif, dün Atasam Hastanesi'nde ameliyat oldu.
AİLESİ BAŞI UCUNDA
Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif, Atasam Hastanesi'nde ameliyat oldu. Bir süredir boğazındaki kis nedeniyle tedavi gören Kosif, dün başarılı bir operasyon geçirdi. Sağlık durumu iyiye giden Tahsin Kosif'i ailesi ve sevenleri yalnız bırakmadı.

SAMSUNSPOR'U DÜŞÜNÜYOR
Hasta yatağında Kırmızı-Beyazlı ekibin yarın oynayacağı zorlu Güngören Belediyespor maçını düşünen Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif, "İnşallah kazanacağız" dedi. Doktorlar, Tahsin Kosif'in bir süre daha hastanede gözetim altında tutalacağı ifade edildi.

deli 55

geçmiş olsun tahsin kosif..gerçekten samsunspor için yürekten çalışanlardan biri olduğunu düşünüyorum.

Sercan

Geçmiş olsun Sn.Tahsin Kosif.

berusa55

Sayın Kosif'e acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun...

Kais

Kaya

geçmiş olsun sn.TAHSİN KOSİF.
ALLAH acil şifalar versin

CeLL-O

King Of The North

Geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.

ali ihsan

Geçmiş olsun .Gerçekten Kulübün en çalışkan yöneticilerinden.Acil şifalar diliyorum kendisine.

mehmet yılmaz

Bugün görüştüm kendisiyle; evine geçmiş. Herhangi bir sıkıntı yokmuş, iyileşme sürecinde şimdilik. Tekrar geçmiş olsun Tahsin abi.

seckin55

celebi