Bank Asya 1.Lig 22.Hafta | Güngören Bld. 0 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 08 February 2009, 16:37:05

« önceki - sonraki »

Tufan

vay anasını ya takip etmiyom dısarı cıkacam.
günaha girmeye gerek yok direk kırmızı verecek naaptı murat merak ediyorum. hadi sercan falan olsa anlayacam agresifler ama murat sakin adam.

mahserxxx

emre

görün bakın bi belediye takımını destekleyince neler oluyorr!! >:( >:( >:(

mehmet yılmaz

Maç çok gerginmiş, Murat kırmızı kart gördü; 10 kişiyiz. Arkadaşların dediği gibi Murat değil de baskası olsa bir şeklide idare edilebilirdi. Benim çok ümidim kalmadı maalesef!

Mert

mahserxxx

deplasmanda kırmızı görmek aadet oldu heralde bune yaa

tanju55

manisa gibi takima karsi en büyük kozumuz murat olacakti orta sahanin dinamosu
yazik ya
süper ligen düsürdünüz bare cikmamiza enge olmayin hakemlerrrrr

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: samsuni - 15 February 2009, 14:58:22
Maç çok gerginmiş, Murat kırmızı kart gördü; 10 kişiyiz. Arkadaşların dediği gibi Murat değil de baskası olsa bir şeklide idare edilebilirdi. Benim çok ümidim kalmadı maalesef!

abi bari sen yapma hic bisey imkansi degil KAZANACAGIZ

55.hakan

mahserxxx

Dk 24 Her iki takım oyuncuları oyunu iyice sertleştirdi Ercüment Coşkundere Yedek kulübesinin hemen üzerindeki Tribünde oyunu saha dışından kontrol ediyor

eLLis

Biz ne zaman bir ivme kazanmak üzere olsak uyduruktan bir takım çıkıyor karşımıza tekrar baştan başlıyoruz gelecek hafta yenersek diye inşallah bu olanlara rağmen kazanan biz oluruz.

KocumVolkan

bu hafta 3 puanı alırsak gelecek hafta önemli değil düşme potasına girmeyelimde aman..

mahserxxx

Dk 29 Ömür Ejder'in pasında topla buluşan Turgut düzgün bir vuruş yapamadı top autta

umutlar tükenmez arkadaşlar

Mert

Bu hakemler sadece bize mi katı oluyor arkadaş.Serkan Aykut boşuna ceza almamış zaten.İyi de yapmış...