Başkan Köktaş'a soru, temenni ve talepleriniz...

Başlatan mehmet yılmaz, 05 February 2009, 17:46:40

« önceki - sonraki »

samsunmania

06 February 2009, 01:20:32 #30 Son düzenlenme: 06 February 2009, 01:22:47 samsunmania55
Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 06 February 2009, 01:18:17
vekiller ve partiye yakın iş adamları

Benim tahminim şu anki il başkanı ile bizim başkanın arası da limoni. İl başkanı Köktaş'ı seçimde geride bırarak başkan oldu ya da bazı siyasi manevralarla o koltuğa oturdu. Dikkat edersen il başkanının Samsunspor da pek umrunda değil.

HoliganSamSunLu

o zaman fuat başkanın iktidar partisi ile pek bir ilişiği kalmamış görünüyor.

merkez

Futbolcu dostu,fubolcusen genel başkanı sn. Tolga, uzun zamandır görünmüyordu hoşgelmişler efendim.

Ben, bu sezon anlaşılan ücretlerin yarıdan fazlasını verdiklerini biliyorum futbolculara.Daha Sezonun yarısındayız,bu anlamda ücret konusunda Sn Başkan yükümlülüğünü yerine getirmiş.Primler olabilir ödenmemiş, üç beş milyarlık primin lafını şu kriz ortamında yapan futbolcu istemiyorum şahsım olarak düşüncem bu.

Soruyu tersten soralım bizde,

alacaklar ödenmiş sıkıntılı süreç ortadan kalkmış,babacan bir hoca göreve gelmiş,taraftar kayıtsız şartsız takımı sahiplenmiş ,peki o zaman biz  neden 14.sıradayız ?

Ben de bunu sana soruyorum Tolga,duyum aldığın arkadaşa sorarsan sevinirim.

samsunmania

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 06 February 2009, 01:21:57
o zaman fuat başkanın iktidar partisi ile pek bir ilişiği kalmamış görünüyor.

Kendi nüfusu da var. Kimi çok seviyor, kimi ise fazla dan dun buluyor başkanı. Ağızına geleni konuşmaktan çekinmiyormuş. Sevenleri ile götürmeye çalışıyor kulübü. Bir de parti beklentilerini karşılamadı gibi geliyor bana.

34_55

evet bende başkanımız fuat köktaşa birşeyler söylemek ve sormak istiyorum..
1.neden hala takımın 4 maçlık primi ödenmedi.
2.neden sevgili hocamız ercüment coşkundere ve ekibine önceki hoca hayrattin gümüşdağ kadar değer verilmiyor.
3.neden sayın yöneticilerimiz idman başlayınca kulube geliyorlar neden idmandan önce gelipte futbolculara sıkıntılarını sormuyorlar.
EVET. ben bir samsunspor aşığı ve samsun çocuğu olarak diyorumki sayın başkan takımdaki bazı futbolcuların cebinde dolmuş parası bile yokmuş,personel desen aynı 6 aydır maaş yokmuş,ayrıca bakın futbolcular hocalarını çok seviyorlarmış yani onlar bu olayı artık gurur meselesi yapmışlar çünkü samsunsporu ve hocalarını çok seviyorlarmış.ama unutmayınki bu takım  şu anda ateş çemberine çok yakın önlemini hemen alın sayın başkan..

veis

ercüment çoşkunderenin degeri fazlasıyla veriliyor çünkü kulüp üstünde temligi bulunmasına ragmen şuan takımın başında duruyor.ayrıca bu prim konusuna ne çok takdınız ya samsunspor sanki şuan 2.sıradada adamlar prim vermemiş.14.sıradayız ve düşmemeye oynuyoruz iki maç aldılar diyede hemen nakit para dagılımı olamaz kaldıki şu kriz ve samsunsporun içinde bulundugu durumda.

34_55

veis  kardeşim sana bir şey soracam müsade edersen kardeşim  sadece primi 2. olanamı veriyorlar   ozaman sezgin başkan, şafak gedikoğlu ve ekibinin ne günahı vardı prim aldıkları halde o zaman bazı futbolcular yüzünden idmana bile çıkmamışlardı,bak küme düşüyorsun neredeyse  bu takım süperligden düşerken ceyhunlar,keremler,tamerler,mehmet polatlar, adam başı 4 maçta 40 milyar prim aldılar ve daha niceleri ama bu çocuklar ne aldı ,ayrıcada ercüment hoca bu temliği açıklamıştı ben para başka yere gitmesin diye koydurdum ve enson benim temliğim demişti atilla cebeciye spor 55 te

pitbul055

06 February 2009, 09:30:34 #37 Son düzenlenme: 06 February 2009, 09:52:50 pitbul055
Benim sorum,diğer takımların stadlarında polisin ev sahibi takımın taraftarına ılımlı yaklaşımını görüyoruz.Acaba başkanımızın stadımızda polisin bize uyguladığı şiddetden haberi varmı?buna nezaman dur diyecek? Birde ismail başkanımız gerçek taraftarın arasında maç seyretmeyi düşünüyormu?