Başkan Köktaş'a soru, temenni ve talepleriniz...

Başlatan mehmet yılmaz, 05 February 2009, 17:46:40

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Samsunspor.biz'in değerli üyeleri...

Önce haber metnini paylaşayım sizlerle;

AlıntıSamsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, kulüp idaresi olarak gazete ve televizyon genel yayın yönetmenleri, spor muhabirleri ve de spor yazarlarına tesislerde sabah kahvaltısı vereceklerini açıkladı. Cuma günü saat 09:30'da yapılacak olan kahvaltıda kulübün son durumu hakkında bilgi vereceklerini dile getiren Başkan Köktaş, "Yaklaşan olağan genel kurul öncesinde hem Samsun halkını bilgilendirmek, hem yönetim şeffaflığını devam ettirmek, hem de bir anlamda da hesap vermek için bu kahvaltıyı gerçekleştireceğiz" dedi. Kırmız-Beyazlı yönetim, bu bilgilendirme kahvaltısını 22 Ekim 2008 tarihinde bir kez daha düzenlemişti.

Bu minval üzere samsunspor.biz'i temsilen bendeniz de orada olacağım. Sormak ya da iletmek istediğiniz şeyler var ise aktarmaktan mutlu olurum.

Ben şahsım adına Büyükşehir Belediyesinin Samsunspor'a bakışında herhangi bir değişim olup olmadığını ve samsunkopat'ın yollayacağı Afrikalı oyuncuları sormayı planlıyorum.

Varsa iletelim...

kuzey55

başkanımız disiplinden ve değerlerden taviz vermiyor.Hakan koçaslan ve Sefa aksoy un durumunu sormak isterdim.bir de volkan çekiç.gerekli uyarılar yapıldımı diye?

Sercan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 05 February 2009, 17:53:05
taraftar grupları hakkında mesela , birleşmeleri için bir istekleri var mı abi sorabilirsen iyi olur ..belediye başkanlarının Samsunspor ilgilerini , özellikle ilçelerden ve okullardan toplu gelimlere ön ayak olma isteklerini ilet ..

Mert aynı benim düşündüklerimi söylemişsin...

Sercan

berusa55

Samsun'da bir ara uygulanan şehir içinde maç bileti satışı organizasyonunun tekrar yapılması gerekiyor. Şehrin en işlek caddelerinde, yaklaşan hafta sonu öncesi örneğin perşembe gününden başlayacak olan bilet satışları çok daha fazla taraftarımızın maça gelmesine ön ayak olacaktır ve şehirde Samsunspor'luluk bilincinin canlı kalmasını sağlayacaktır.

Sercan

Alıntı yapılan: berusa55 - 05 February 2009, 18:14:56
Samsun'da bir ara uygulanan şehir içinde maç bileti satışı organizasyonunun tekrar yapılması gerekiyor. Şehrin en işlek caddelerinde, yaklaşan hafta sonu öncesi örneğin perşembe gününden başlayacak olan bilet satışları çok daha fazla taraftarımızın maça gelmesine ön ayak olacaktır ve şehirde Samsunspor'luluk bilincinin canlı kalmasını sağlayacaktır.

Bir ara Planet sinemasının ordaki klübede satıyorlardı değil mi?

Sadece Samsunspor

Mehmet abicim benim sorularım şunlar:

1-Serkan Aykut'un durumu ne olacak ne düşünüyorlar?

2-Malesef Samsunda Samsunspor'un yeni sezon formaları yok. Hala satışa çıkmadı mı, şehir dışından soran olursa ne diyeceğiz yeni sezon forması çıkmadımı diyeceğiz.

3-Sbk maçlarının reklamları billboardlarda ve meydanın orda var. Ama malesef şehirden uzak kalmış bir Samsunspor için o haftaki Samsun maçının reklamları billboardlara astırılamaz mı?

jean

baskana takimin isminin onune sponsor koydurarak takimi birine devratme projesini sunarsaniz sevinirim

CurvaSudSamsunspor

1-Öncelikle stadyumdaki ve rus pazarı girişindeki storeler kulübe gibi değil betondan 60 m2 de olsa bir store istiyoruz. (samsunsport veya samsunstore)TABELASI
2-Ürünlerimiz az da olsa sadece isteğim bu ürünlerde ve kulübümüzün ismi geçtiği heryede sadece bu amlemimizin kullanılması .

3-Taraftar gruplarına da bir çözüm birlik bakımından ...

samsunmania

Temlikler hususunda büyük bir girişm başlatmayı düşünüyorlar mı? Galip Öztürk hazır bu işe el atmaya başlamışken onunla birlikte temliklerin kaldırılması için bir çalışma yapabilirler mi?

(Eski yöneticilerin temlikleri.)

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 35ama55 - 05 February 2009, 20:35:00
abi ne yazıkki bu yönetimde kendi alacaklarına temlik koydurmuş , Trabzonlu kulağı kesik yani bilir böyle şeyleri bir aile dostumuz söyledi .. doğru mu yanlıs mı bılemem orasını ..

ohooo o zaman hiç durmasınlar öyle başkanlığı bizde yaparız parayı veririrz temliği koydur sonra git yine samsunspor borçlu çıksın, bunlar hep aynı, şuan bu yönetime güvenimde bitti eğer doğruysa

samsunmania

Alıntı yapılan: 35ama55 - 05 February 2009, 20:35:00
abi ne yazıkki bu yönetimde kendi alacaklarına temlik koydurmuş , Trabzonlu kulağı kesik yani bilir böyle şeyleri bir aile dostumuz söyledi .. doğru mu yanlıs mı bılemem orasını ..
Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 05 February 2009, 20:41:21
ohooo o zaman hiç durmasınlar öyle başkanlığı bizde yaparız parayı veririrz temliği koydur sonra git yine samsunspor borçlu çıksın, bunlar hep aynı, şuan bu yönetime güvenimde bitti eğer doğruysa

Önce bir aslını öğrenmemiz lazım. Pek zannetmiyorum ama..

tolga

sayın başkana  sormak isterim açıkcası şu an şehir dışındayım acaba  kasımpaşa ,sakarya.erciyes.kartal maçının primleri verilmemiş futbolculara hak ettikleri emek karşılığı acaba bu konuda ne düşünüyor kendileri   başarıyı nasıl yakalamak istiyor çünki futbolcular bu konudan rahatsızmışlar duyumlarımıza göre sayın tahsin raci kosif  ne düşünüyor  bu konuyla ilgli  iyi gitmeyen birşeyler var gibi acaba kendilerine soruyorlarmı

HaSaNCaN

King Of The North

Başkandan en büyük isteğim,takımı bir an önce Süper Lige çıkarıp,alt yapıdan gelen oyuncularla birliktelik sağlaması.