Bank Asya 1.Lig 21.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 1 Karsiyaka

Başlatan MeL_55, 01 February 2009, 16:41:39

« önceki - sonraki »

celebi

emre

tarafatar şovvv!!

<object width="490" height="400"><param name="movie" value="http://www.dailymotion.com/swf/k2N5BzYqhfSZZgWw6p&related=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.dailymotion.com/swf/k2N5BzYqhfSZZgWw6p&related=1"; type="application/x-shockwave-flash" width="490" height="400" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always"></embed></object>

jean

dun sercanin harika frikigini gordum harbiden guzel atti boyle devam eder umarim

Cadde55

Hocanın istifa haberinden dolayı yayınlayamamıştım  iki video da benden...

Attığımız ilk gol, başka açıdan şirinler tribününden 

http://www.izlesene.com/video/spor-samsunspor---karsiyaka-ilk-golumuz/769135

Maçsonu futbolcuları çağırıyoruz....

http://www.izlesene.com/video/spor-samsunspor---karsiyaka-mac-sonu/769273

Kadir ÇELEBİ

FaT1h

ilk golde o stadın ayaga kalkması  tüylerim diken diken oldu ya mükemmel bişey

Tufan

karşıyaka maçında tüm stat iyiydik şu grup iyiydi demek gerçekten yanlılştı. maratonda olupta atmosfer kötüydü maça etki edemedik diyen yoktur herhalde keza şirinler içinde kale içinde aynı şeyler geçerli 3 noktadanda etkiliydik.
tek bir hayalim var en az 4-5 bırakıp gitmeyecek adam gibi bir başkan ve tek bir üst kimlik altında tüm grupların bir arada olması bu ikisi sağlandığı zaman zaten samsunsporumuzun sırtı daha yere gelmeyecektir.

yönetici

@Ramçq55

İkidir aynı şeyi yapıyorsun. Burada aklına her geleni yazamazsın. Seni üçüncü için ikaz etmeyeceğim.

Ayrıca küfür eden bir çift takımlı densize üyelerimiz de yoğun top atışıyla karşılık vermiştir. İyi, güzel de tam 25 dakika boyuca önce bu cevapları sonra da ramcq'nun başlattığı polemik mesajlarını silmekle uğraşıyorum.

Bize de yazık...

Akyol

Muhteşem video Cadde55 emeğine sağlık ;) Allah'ım şu maratonun güzelliğine bakın yaa şehir tarafı desen öyle şirinler zaten her maç aynı tempo tribün anlamında iyiye gidiyoruz bakın göreceksiniz şehir-takım bütünleşecek Allah ahengimizi bozmasın...

eLLis

Yanlız kardeş fotolara baktımda çoğu kişide ne bir atkı ne polar ne de forma filan var sadece size değil sözüm maça gelen herkeze.

ramcQ_55

hepinizden özür diliyorum ben sbc gurubuna kötüsünüz demedimki azsınız şusunuz falanda demedim sadece 10 bin kişinin içinde 200 kişi pire gibi duruyor dedim sesiniz cıkmıyor falan dedimmi karşıyaka macında sizin yanınızda idim enişdemle beraber hemen orda oturuyor macı izliyoduk yeri geldimi sizle beraber bağırdık yeri geldimi sevindik
pire kücüktür ama insanı baya rahatsız eder bende bunu örnek olarak sizide 10 bin kişinin içinde pire gibi gördüm rahatsız eden deil tam tersin tezauratlarıyla maratonu kaza getiren gurup olarak gördüm yani pire gibisiniz ama cok etkilisiniz demek istedim yanlış anlaşıldım kusura bakmayın

Sadece Samsunspor

Alıntı SAMSUNSPOR Kulübünün, 08.02.2009 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - KARŞIYAKA Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle takdiren 3.750.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Hep o orta hakemin şerefsizliği bunlar maçta ne sövdüm o hakeme, haketti ama ******* maçı resmen vermek istedi ama biz aslanlar gibi aldık maçı

berusa55

4 sarı kart yediğimiz için bu para cezası. Düşünün kendi sahamızda maç yapıyoruz ve tam 4 sarı kart. Karşı takıma bir kart. Bu nasıl iş anlamadık! Sanki deplasman takımı biziz. Bize gelen takımlara gösterilen müsamahanın yarısını biz dışarda göremiyoruz.

Kais

SAMSUNSPOR Kulübünün, 08.02.2009 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - KARŞIYAKA Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle takdiren 3.750.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

ne olduda ceza yedik gene yaa

CurvaSudSamsunspor

sarı kartlar 3ümü 4ümü geçince takımın sportmenliğe haykırıbir hareket olarak görülüyor :-[