KUTLUKENT SAMSUNSPOR'LULAR 2009 SAMSUNSPOR TAKVİMİ

Başlatan edmontdante, 30 January 2009, 20:52:54

« önceki - sonraki »

edmontdante

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama bugün elime geçen KUTLUKENT SAMSUNSPOR'LULAR 2009 TAKVİMİNDEN  bir kaç sayfa paylaşmak istedim.

HaSaNCaN

Sadece Samsunspor

edmontdante

Bu zamana kadar elime her sene başında bu model masa takvim geçerdi bankalara ait ve hepsini atardım ve bir işe yaramazdı benim fikrimce bu takvimler.Ama bu seferki başka.Çok daha güzel olabilirdi belki de ama düşünülmesi bile yeterli.Kaç tane basılmış nerelere dağıtılmış bilmiyorum ama bir arkadaşım bulmuş aklına ben gelmişim bugün getirdi sağolsun.

Clint_Eastwood

Çok güzel bir paylaşım, teşekkürler edmontdante...

CeLL-O

Güzel takvim olmuş , emeği geçenlerin ellerine sağlık..

Temin edebileceğimiz yer var mı ki  ::)

YaşarDoğu

30 January 2009, 23:41:17 #7 Son düzenlenme: 31 January 2009, 00:57:17 slymnbsrn
Alıntı yapılan: edmontdante - 30 January 2009, 21:30:37
Bu zamana kadar elime her sene başında bu model masa takvim geçerdi bankalara ait ve hepsini atardım ve bir işe yaramazdı benim fikrimce bu takvimler.Ama bu seferki başka.Çok daha güzel olabilirdi belki de ama düşünülmesi bile yeterli.Kaç tane basılmış nerelere dağıtılmış bilmiyorum ama bir arkadaşım bulmuş aklına ben gelmişim bugün getirdi sağolsun.

abi istiyorum ofise koyucam lütfen

yönetici

Amatör ruhla hazırlanmış çok samimi bir takvim olmuş; teşekkürler...

Sadece Samsunspor

Kaya

lütfen bu takvim den biz de istiyoruz bir kere gördük  :P

celebi

HoliganSamSunLu

güzel olmuş yaptıranlardan allah razı olsun

Recep

2009 geçti ama 2010 yılı için sitemize atfen böyle bir çalışma yapılabilir

HoliganSamSunLu

ben zaten Bursa Grubu olarak gündeme aldırıcam ama eğer site olarak yaptırılırsa katkı sağlarız site olarak yaptırırız.