Samsuni canlı yayında ( Kanal 55 )

Başlatan yönetici, 26 January 2009, 20:01:02

« önceki - sonraki »

Sercan

Yalnızca BİZ

kamp değerlendirmesini anlatıyor, ilkyarı maçlarını anlatıyor... Kural varmış ikinci yarı anlatmayacak...

mehmet yılmaz

Genelde burada konuştuğumuz konuları anlatmaya çalıştım; sizlerin düşüncelerine tercüman olmuşsam ne mutlu bana.

Sercan

Alıntı yapılan: samsuni - 26 January 2009, 23:59:04
Genelde burada konuştuğumuz konuları anlatmaya çalıştım; sizlerin düşüncelerine tercüman olmuşsam ne mutlu bana.

valla abi fazla konuşturmadılar seni biraz daha anlatabilseydin bişeyleri utancaklardı galiba...Neymiş evden izin alamamış sayın Atilla Cebeci İstanbul'daki geceye gelmek için...

Akyol

program güzeldi özellikle can ve oktay konusu daha sonra kitabın tanıtımı için medyaya fırça görülmeye değerdi nilşah abiyi ilk kez gördüm o da has SAMSUNSPOR'lu birisi güzeldi mehmet abi ağzına sağlık...

mehmet yılmaz

Medyaya fırça ya da ezmek gibi değerlendirmeyelim arkadaşlar; o bizim tarzımız değil.

Sadece içimizden geçenleri söyledik, neticede oradaki insanlar sahtekar tipler değillerdi; Samsunspor'u seven, tutan abilerimiz. Ercüment Gül'ün Selçuk Dereli örneğini çok beğendiğimi, takdir ettiğimi söylemeliyim.

europe_55

Samsuni abi sana SAMSUNSPOR´a yaptigin katkilardan ötürü tesekkür etmek istiyorum.
Özellikle de SAMSUNSPOR´un sorunlarini dile getirdigin ve bu sitedeki taraftarlarin görüslerini aktardigin icin...

Kadir ÇELEBİ

Programı izleyemedim malesef Arkadaşlar yer yer anlatmışlar Teşekkürler duygu ve Düşüncelerimizin Aynası Mehmet Yılmaz..

Akyol

Bu şehirde güzel şeyler yapmaya çalışan insanlar var ve bu insanlara sahip çıkılmalı diye düşünüyorum.Kaldı ki bu tarihimizin ilk kitabı ilerde belgeseli yapılabilecek bir kitap ama medya sahip çıkmıyor.

Sercan

Arkadaşlar şu anda trt3 kanalında Cantuğ Keskindemir ve Hüseyin tayıncı canlı yayın konuğu...

http://www.hyper.com.tr/?s=451&t=4

Sercan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 27 January 2009, 00:28:14
ne gece be kardesım , bi ders calısamadık  ;D yarın tarıh sınavında anlatırım artık , 1965'ten bu yanaaa ...

yemekteyiz trabzondaydı belki haftaya o da samsunda olur:D:D

Sercan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 27 January 2009, 00:31:47
baktım reklam arasında , kolbastı trabzon oyunu mu dedi birisi , lavugun birisi de atladı yok giresun ve samsunlular kendı oyunları dıye gösteriyorlarmış bu oyunu , ayar oldum sinirlendim kapattım .. sanmam samsunda olacagını , doğu yada ege tarafında bır yerde yaparlar ..

Arkadaşım bu kolbastı oyunun Samsunla çok alakası var ama şimdi yatmak zorundayım...daha sonra anlatacam söz

Akyol

Alıntı yapılan: 35ama55 - 27 January 2009, 00:28:14
ne gece be kardesım , bi ders calısamadık  ;D yarın tarıh sınavında anlatırım artık , 1965'ten bu yanaaa ...
yaz kardeşim sınav kağıdına ALEM DUYSUN KRAL SAMSUN ama dikkat et hoca kartal lı çıkmasın :)

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 27 January 2009, 00:33:41
Arkadaşım bu kolbastı oyunun Samsunla çok alakası var ama şimdi yatmak zorundayım...daha sonra anlatacam söz

Kolbastı Geçmişi açısından arşamba çıkışlıdır. zaten karadenizi elektro sazla tanıştıran yörede çarşamba termedir. ama samsunumuz he rşeyde olduğu gibi bu konudada sahiplenmemiş ve şimdi bir tarafınıda yırtsan karedeşim kolbastı trabzon oyunu olay bundan ibarettitr.

Mert

Yemekteyiz samsuna da gelecek arkadaşlar hatta bizim samsundaki komşumuz da katılacak o yarışmaya.