Samsun BK'da şok istifa! ( Cantuğ Hoca bıraktı )

Başlatan HaSaNCaN, 25 January 2009, 20:56:17

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Bence çok yerinde istifa kararı!!!!

Hoca bunu bilinçli yapmışıtır. Dikkati takım üzerine çekmek ve böyle bir galibiyet belkide tam sırasıdır.

İnancım tamamen taktir. TAbii bu taktik sonucunda bir destek gelmese de istifa olacağı kesindir. Yönetim bu kartı kullanmak istemiştir. Bencede doğru yapmıştır. İnanıyorumki büyük destek gelecektir.

Benimkisi komplo teorisi arkadaşalr .Hiç bi,r yerden altdığım bilgi yok. Eve geldim ve haberi okudum direk bu geldi aklıma  :P

gozgoz yýlmaz

Bildiğimiz kadarıyla şehirle alakası yok, yönetimin içinden Cantuğ Hocayı istemeyenler var, önceden de vardı. Sorun onlarladır diye düşünüyorum. Kişisel olarak da Cantuğ Hocanın başarılı olduğu kanısındayım.

celebi

cantuğ hocanın istifası yönetim tarafından kabul edilmez sanırım

METE_55

arkadaşlar günaydın biz öncelikle bataklığı kurutalım sivrisinekleri öldürmeyelim eğer bataklık kurumazsa sivri sinekler yine büyücek yani soralım cantuğ hocamıza öncelikle kim bunlar o da açıklasın susmasın susmamasıda gerekir çünkü o büyük samsunsporlu, başkanımız hüseyin tayincide açıklasın kimbunlar acaba bence başkan vekili ersin yılmazada sorulsun özelliklede ona kim bu cantuğ hocayı istemeyenler kısacası samsunbasketbolun başarısını istemeyenler...55

jean

istifasi kabul olunmaz umarim cok guzel gidiyorduk inslalah boyle birsey olmaz

selahattin55

en azından sezon bittikten sonra istifa etseydi bari.takımın havasını kötü etkilemez inşallah.ne zaman bir şeye sevinsek illaki bir yerden bir ......k çıkacak.bedduvalımıyız. neyiz anlamadım.

kaptan 55

nerede sehrin işadamları siyasileri dinamikleri sahipsizlik bu başka bişey değil samsun adını en iyi şekilde başka kulvarda dile getiren samsunbasketbol kulübüne bile sahip çıkılmıyo

Baskent_Samsunspor

cantuğ hoca biliyorum sende buraları okuyosun bu taraftarın nasıl başarıya aç olduğunu kendi gözlerinle görüyosun hepberaber omuz omuza sevinelim