Önümüzdeki Sezon 55 Numaralı Formayı Kim Giysin ?

Başlatan HoliganSamSunLu, 25 January 2009, 14:09:43

« önceki - sonraki »

Kodalak

Oyumu Murata verdim,

Ama taraftarda giyebilir,çünki geçen sene olduğu gibi bize bu sene çok iş  düşecek....

veis

GENE  içim el vermedi bari kenan yelek olsun :P

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Hiç kimse giymesin.emin ercan gibi o numarayı taşıyabilecek bir zat çıkarsa giyer,ki böyle giderse hiç çıkmayacak.şu an ki durum itibariyle ben de can dedim.madem illaki giyilecek.

kaptan 55

artık SAMSUNSPOR'la özdeşleşen ve SAMSUNSPOR'da son yıllarını oynayan KENAN'a bu onurun verilmesi lazım.

kerem55

erdem

valla kenana yakışır ama,o 5 numara ile kenetlendi,bütünleşti  :)

SAMSUNLU ORUMA 55

abilerim can samsunlu olmamasına rağmen takımda bulunan samsunlu futbolculardan daha sahip çıkmıştır takıma

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Kim hak ediyorsa ona nasip olsun 55 numara.bana göre de can ve kenana yakışır bu forma

Amsterdamli

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 25 June 2009, 13:09:42
abilerim can samsunlu olmamasına rağmen takımda bulunan samsunlu futbolculardan daha sahip çıkmıştır takıma

Can Samsunlu degil mi?

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 25 June 2009, 13:21:47
Can Samsunlu degil mi?
değil mi ki?ben samsunlu biliyorum.nüfus kaydına bakmadım ama?

King Of The North

Alayı şımarık ve bizim yıldız adaylarının çoğu kısa malboro light içiyor,topçu sigarasıymış,öyle diyolar.

55 GÝBÝSÝ VARMI

55 numarayı Yusuf Ziya Yılmaz giymeli. Zaten hediye edilmişti 55 numaralı forma yardım yapsın diye.
ama nerdeee.

Şimdi birde 34 numaralı forma almış hediye. 34-55-01 daha güzel yakışacak Yusuf Ziya Yılmaz'a.

germencisse

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 26 June 2009, 10:47:56
Alayı şımarık ve bizim yıldız adaylarının çoğu kısa malboro light içiyor,topçu sigarasıymış,öyle diyolar.
evet abicim aynısına bende şahit oldum..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 26 June 2009, 10:47:56
yani?biz de hala bunlarla süper lig hayali kuruyoruz.böyle giderse daha hayal kuracak beyin bırakmayacaklar bizde.iflas?