Bank Asya 1.Lig 20.Hafta | Giresunspor 1 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 24 January 2009, 16:52:15

« önceki - sonraki »

edmontdante

Alıntı yapılan: 55yasin55 - 02 February 2009, 00:05:14
lan metin senin derdin neydi ts ile ilgili söylediklerimizmi dokundu

İsmet'in 35 den koyduğu  golü hala unutmamış  galiba

celebi

samsunmania

Ne beklersin ki? Matah bir kaleci olsa kendi insanı sırtını dönmezdi.

supernatural_55

biz deplasmanda kazanamadıkça nası süper lige çıkcaz ya:(bence kart görme konusunda vb.konularda braz disipln şart

celebi

Tufan

celebi

Alıntı yapılan: SPectre - 02 February 2009, 00:12:09
valla resimde gördüm bende ne ayak anlamadım

maça giden birinin bu açıklamasını bekliyoruz arkadaşlar

cem 55

bu hakan koçaslanın her zaman yaptıgı şey dengesiz adam 18 maçta 7 sarı kart 1 kırmızı kart görmüş adam her topa faullü giriyo  hep bi agresif heran kart görmeye müsait bunlara kart basına okkalı bi ceza verecen bak bakalım bi daha yapıyomu bi takımın kaderiyle böyle oynanmaz üstünde taşıdıgı formanın agırlıgını tasıyabilecek karakterli futbolcu istiyoruz.

supernatural_55

gerçekten formanın ağırlğnı taşıyablmek çok önemli.her zamn parayı düşnünmemek yüreğini göstermelik değil içten içe hissederk ortaya koymak gerekr

Sercan

supernatural_55

bu arada site girişindeki anket çok doğru bi sonucu gösteriyo destek olan kimse yok takımımıza ya biz mi anormaliz onlar mı?nasıl yönetimini üstlendğn şehrn takımına destek vermiyosun ya.dün gece bir zamanlar ligimzde 85 86sezonu maçları vardı bizdeki saha büyük dedkleri takımlarda falan bile yok yemyeşil tertemiz toprak sahada oynuyo öteki takımlar samsunsporlu olduğum için acayip bi mutlu oldum dün gece umarım biz taraftarın içinden iyi bi yönetici gelir ve yapabileceği herşeyi samsunsporumuz için yapar layık olduğumz yere bi an önce gelirz

Tufan

YaşarDoğu

YaşarDoğu

red_white