Bank Asya 1.Lig 20.Hafta | Giresunspor 1 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 24 January 2009, 16:52:15

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

01 February 2009, 15:26:39 #360 Son düzenlenme: 01 February 2009, 15:29:08 harbisamsunsporlu5517
Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 01 February 2009, 15:24:07
alalım bu maçı yaaa baksanıza çakallara
ya arkadaslar uymayın şunlara ikinci yarı işimiz rast gıderde      55-60 arası bir iki tane atarız belki :D

berkay55

maça canlı baglantı yaptım serefsızler taslamaya devam edıolarmıs köpekler

esedullah

samsunum

Devre arasında da iki takım taraftarları arasında olaylar oldu. her iki takım taraftarları birbirlerine koltukları fırlattılar ve yine bir Samsunspor taraftarı yaralandı.

Recep

şerefsizler devre arası boyunca taş yağdırmışlar

kuzey55

adamlar yine saldırmış.ulan adiler samsunda nasıl karşılandınız nankör herifler.bunlara insanlık yapmıcaksın...

55.hakan

kuzey55

çok kötü bir gol kaçırdık boş kaleye atamadık ahhh ulen ahhh

Tufan

adi adamlar bunlar
la adam hala taşkın diyor ya bide oktay kacırdı peşine yiyorduk az kalsın...

Gaziosmanpaşalı3455

berusa55

Neden Karadeniz'in en modern şehri olduğumuz daha iyi anlaşılıyor bu heriflerin yaptıklarını görünce. Haydi Samsunspor'um!

Sol Açık

Şu anki skorlara göre üstümüzdekilerden Rize, Güngören, G.Antap Bld. kaybediyor, Kartal zaten kaybetti, Bolu berabere, önde olan yok!
Maçlar böyle biter, biz de kazanırsak 7.sıraya yükseliyoruz ve play-off için 6.Rize ile fark 2 puana iniyor.
Tabi ölme eşeğim ölme gibi duruyor olabilir, ama geçen hafta da sıklıkla yazdım. Bu maçtan 3 puan alırsak, düşme defteri bizim için kapanır, play-off defteri açılır. O zaman da rakibimiz Rize ve Altay olur.
Hadi Samsunum, al şu maçı da oturup keyifle play-off hesaplarına başlayalım...  ;)

55.hakan

red_white

ya ben giresunda okudum bunlarız kızları m... tor erkekleri ya... şak  ne beklersin

HoliganSamSunLu

Giresun Samsuna gelirse birdaha kimse dostluk mavalı anlatmasın bunların hepsi böyle ordusu girsunu trabzonu rizersi hepsi çakal hak ettikleri gibi davranılsın