Arena'nın düzenlediği geceye katılan Adem Bektaş'tan 1000 atkı ve deplasman sözü

Başlatan Kais, 22 January 2009, 11:59:06

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

seçime 2 ay kalamı samsunspor aklına gelmiş başkan beyefendinin bu satten sonra bu insanlara inanmak aptallıktır.

55.hakan

seçim için... kombineleri geri vermeden önce düşünecekti desteği

celebi

pitbul055

hanki takıma hizmet etdiği belli olmayan gurubu bu vaatlerle kandırabilirler ama bizi asla.Bektaş arena gurubuna rizespor atkısı sözü verseydi daha hayırlısı olurdu.Böyle boş vaatlere karnımız tok artık.

beşnumara

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 22 January 2009, 12:09:29
Seçimler öncesi güzel yatırım!!!
eğer bu seçim kampanyalarına kanacaklarsa ben onlara samsunsporlu demem. deplasmanını yapsınlar atkılarını alsınlar ama oy verirseler samsunsporluğundan şüphe ederim atakumluların.

birolkys

Arkadaşlar kanmıyalım buna kombine olayı daha soğumadı bunlar göz boyama ,ayrıca arena grubu rizeli diye biliyorum.Başkan bayburtlu ama trabzon luyum diyor.

Yalnızca BİZ

Bu kadar mı basit? Otobüsü ayarlasın evinin önünde protesto yaparız. En güzel hediye bu olur bence...

pitbul055

Clint_Eastwood

Arena ve Adem Bektaş.... İkisini de geçiniz efendiler... Bu taraftar salak mı? Zamanında kombineleri iade et şimdi şov yap... Ya bu siyasiler bizi koyun gibi görüyor sanıyorum, oy moy yok size!!!!

pitbul055

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 22 January 2009, 16:39:37
Arena ve Adem Bektaş.... İkisini de geçiniz efendiler... Bu taraftar salak mı? Zamanında kombineleri iade et şimdi şov yap... Ya bu siyasiler bizi koyun gibi görüyor sanıyorum, oy moy yok size!!!!

jean

veis

cembaba

Hiç samimi gelmedi bana nedense, dediğiniz gibi 2 ay kala akılları samsunspor' dan yana oluyor. Bırakın Arkadaşım ya :s

Kais

toplanıp belediye başkanını makamına gitsek bayrak istesek atkı istesek olmazmı ? Artık taraftarda bir yere kadar cebinden verebiliyor ve klüpdende isteyemiyoruz durum ortada