Arena'nın düzenlediği geceye katılan Adem Bektaş'tan 1000 atkı ve deplasman sözü

Başlatan Kais, 22 January 2009, 11:59:06

« önceki - sonraki »

Kais

Atakum Arena'nın düzenleiği gecede konuşan Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş dediki : ''Atakum ilçemizin böyle taraftar grubunun olması bizi sevindirdi.'' Adem  Bektaş sözlerine devam ederken şunları söyledi : ''Taraftarlarımızı Giresun'a götüreceğiz ve ayrıca 1000 tanede atkı sözüm olsun.''

Yapmadığımız kalmadı artık bizde bir gece düzenleyip en başta Büyükşehir Belediye başkanını çağıralım.
Taraftar olarak atkı - bayrak sözü alalım.Deplasmanlara otobüs sözü alalım.

harbisamsunsporlu5517

bu fıkrınde samimidir inşallah sonu kombinedeki gibi olmaz heralde

YaşarDoğu

Seçimler öncesi güzel yatırım!!!

Kais

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Nihat BATUR  Say. Başkanımız Fuat Köktaş ile SAMSUNSPOR'u kabristanlıkta konuşmuş.Sanırım y.z.y'ı tahtan indirip başa geçip SAMSUN'a sahip çıkacağını söylemiş.

Akyol

arkadaşlar biz ne zaman akıllanırız diye merak ediyorum sezon başı bir tane bile kombine bilet almayan kurum ve başkanından mı?Yapmayın ne olur samimiyetsiz ve seçim öncesi göz boyama tekniklerinden gösteriler diyorum bu olaya atakum arena nın böyle şeylere ihtiyacı olmadığını ve ordaki kardeşleriminde aslında olayın bilincinde olduklarını düşünüyorum..

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Kais - 22 January 2009, 12:12:12
CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Nihat BATUR  Say. Başkanımız Fuat Köktaş ile SAMSUNSPOR'u kabristanlıkta konuşmuş.Sanırım y.z.y'ı tahtan indirip başa geçip SAMSUN'a sahip çıkacağını söylemiş.

Konuscak başka yer bulamamış mı ?Bizim yüreğimizin yandıpı yerde konustuğu seye bak.Arkadas git kulübe orda konus ardından basın acıklaması yap.
Ahh şu seçimler ahh

YaşarDoğu

Şu başlıgında değişmesini talep ediyorum.Helal edilecek ne yaptı ki kombinleri geri verdi  ??? >:(

Kais

Bende yanlış bilgilendirmek istemiyorum kimseyi ama duyduğum bu.Kabristanlık gibi bi yerde yapması çok acayip.

METE_55

arkadaşlar ben Adem Bektaşı çok yakından tanıyorum  adam gibi adamdır ve samsunsporuda çok sever buna emin olun  çünkü samsunsporun maçlarına ne vekiller nede diğer belediye başkanları gelmezken o hep vardı ama bir ara o da küstürüldü tabiki fakat artık bizim bu işleri daha çok yapmamız lazım diğer ilçe belediye  başkan adayları  ve yusuf ziya yılmazlada konuşup söz almamız gerek hemde basının önünde  yoksa bunlar  yine kaypaklık yaparlar samsunspora sahip çıkmayana bizde oy vermiyelim arkadaşlar...55

harbisamsunsporlu5517

hiçbirine oy vermeyin hepsi göz boyuyor arkadaslar

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Kais - 22 January 2009, 11:59:06
Atakum Arena'nın düzenleiği gecede konuşan Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş dediki : ''Atakum ilçemizin böyle taraftar grubunun olması bizi sevindirdi.'' Adem  Bektaş sözlerine devam ederken şunları söyledi : ''Taraftarlarımızı Giresun'a götüreceğiz ve ayrıca 1000 tanede atkı sözüm olsun.''

Yapmadığımız kalmadı artık bizde bir gece düzenleyip en başta Büyükşehir Belediye başkanını çağıralım.
Taraftar olarak atkı - bayrak sözü alalım.Deplasmanlara otobüs sözü alalım.

ya kardeşim bırak şu adem bektaşı boş boş işler yapıyor, sizde bunlara inanıyorsunuz adam olsaydı kombineleri geri göndermezdi

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: METE_55 - 22 January 2009, 12:19:07
arkadaşlar ben Adem Bektaşı çok yakından tanıyorum  adam gibi adamdır ve samsunsporuda çok sever buna emin olun  çünkü samsunsporun maçlarına ne vekiller nede diğer belediye başkanları gelmezken o hep vardı ama bir ara o da küstürüldü tabiki fakat artık bizim bu işleri daha çok yapmamız lazım diğer ilçe belediye  başkan adayları  ve yusuf ziya yılmazlada konuşup söz almamız gerek hemde basının önünde  yoksa bunlar  yine kaypaklık yaparlar samsunspora sahip çıkmayana bizde oy vermiyelim arkadaşlar...55

Tanıyosan söylede yapsın bi kıyak aldıgı kombinlerin 10 katı para versin kulübe ;)

METE_55

ne akpsi,ne chpsi, ne dspsi,ne anapı,ne dpsi, bizim için siyaset enson şey çünkü bizler samsunluyuz samsunsporluyuz  haydi beyler artık açalım gözümüzü ve samsunsporumuzu desteklemeyenleri unutmayalım sandıkta dersin verelim bizim sevdamız samsunsporumuz  gelin bize sahip çıkmayana bizde sahip çıkmayalım çünkü herşey ama herşey samsunspor için...55

ali ihsan

red_white

arkadaşlar büyük bir kamuoyu oluşturmak lazımmm topluca bir açıklamaa toplu hareket ozaman süper olur