SKY TURK TE CANLI YAYINA BEKLENIYORSUNUZ

Başlatan celebi, 20 January 2009, 17:23:14

« önceki - sonraki »

**KaR6**

şu programın tekrarını nasıl izleyecez acaba.. berfu hanım televizyonumuzun sesini kapattırdı, birşey duyamadık :) internette linkini filan bulupta paylaşan olursa cok sevinirim..

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 22 January 2009, 20:25:49
şu programın tekrarını nasıl izleyecez acaba.. berfu hanım televizyonumuzun sesini kapattırdı, birşey duyamadık :) internette linkini filan bulupta paylaşan olursa cok sevinirim..

Ben o sırada Zaman Gazetesindeydim, orada arkadaşlar kaydetmişler. Elimde var, bir ara flaş bellek ayarla da kopyalayayım sana.

**KaR6**

super o zaman abicim :) canlı yayında hep bana tv nizin sesini lutfen kısarmısınız demelerini istemiştim, babama kısmet oldu ;D ;D

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 23 January 2009, 00:42:42
Ben o sırada Zaman Gazetesindeydim, orada arkadaşlar kaydetmişler. Elimde var, bir ara flaş bellek ayarla da kopyalayayım sana.
Alıntı yapılan: **KaR6** - 23 January 2009, 01:15:10
super o zaman abicim :) canlı yayında hep bana tv nizin sesini lutfen kısarmısınız demelerini istemiştim, babama kısmet oldu ;D ;D

Siteye de koyarsanız çok sevinirim.

mehmet yılmaz

Valla abi eklemeyi bilsem koyacağım siteye ama Emin abiye izleteceğim kesinlikle.. Zaten demin görüştüm, bir Sky Turk'e çıktık 30 tane adam aradı diyordu.

**KaR6**

ben bi alayım, eklerim abi, sorun değil o..

celebi

red_white

evet iyi fikir bizi düşüneni bizde düşünürüz

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 23 January 2009, 01:19:21
Valla abi eklemeyi bilsem koyacağım siteye ama Emin abiye izleteceğim kesinlikle.. Zaten demin görüştüm, bir Sky Turk'e çıktık 30 tane adam aradı diyordu.
Alıntı yapılan: **KaR6** - 23 January 2009, 02:47:36
ben bi alayım, eklerim abi, sorun değil o..

Eyvallah can kardeşlerim. Teşekkürler.