Üç tane Afrikalı geliyor...

Başlatan YaşarDoğu, 10 January 2009, 00:52:20

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: Mert 55 - 21 January 2009, 13:01:05
Bildiğim kadarıyla profesyonel lisansı olduktan sonra sorun yok oynayabilirler.Ama Alt yapıda kalıp biraz gelişmeleri lazım.
biryıl yeter zaten gelişmeleri için

King Of The North

Özledik artık Süper Ligi,cüz-i miktarlara kaliteli oyuncular bulmak zor.İnşallah gerçekleşir böyle bir olay,hem uzun yıllardır zenci futbolcumuz yoktu,tribünlere de bir hareketlilik getirir.

Tufan

süper haberler ya yarım sezon pişsinler işte 1 tanesi dikiş tutsa yeter. seneye kimse tutamaz bizi o zaman..

AllydeenleaR

şimdi biz bu adamların 3ünü de alabiliyoruz dimi daha önce profesyonel sözleşme imzalamadıkları için.eğer öyleyse biz bu işin ticaretini yapalım kendimize bikaç tane pilot kulüp bulalım oynasın çocuklar gelişen samsunspora çıkar :P ;D

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 21 January 2009, 13:22:17
şimdi biz bu adamların 3ünü de alabiliyoruz dimi daha önce profesyonel sözleşme imzalamadıkları için.eğer öyleyse biz bu işin ticaretini yapalım kendimize bikaç tane pilot kulüp bulalım oynasın çocuklar gelişen samsunspora çıkar :P ;D
bu pilot takım bafra olabılırmı mesela ;D

tanju55

oleyyy....junior yattaram geliyooooor... :P

King Of The North

Bizim pilot takım alacak maddi gücümüz yok maalesef,üstelik managerlik ve yönetim anlamında bu kadar profosyonel değiliz.

KocumVolkan

gelsinler anlaşalım bi sonra  ne yapacağımıza  karar veririz. Adamlar 16-17 yaşlarında öyle artistik taslamazlar problem çıkarmazlar veririz paralarını onlar mutlu olur biz mutlu oluruz ha olmadı çok kötü oynamaya başladılar aldığımızdan daha iyi bir fiyatada satabiliriz...

europe_55

Siyahi Yildizlarimiz SAMSUN topraklarina ne zaman ayak basiyor acaba!!!!! ;D.

Samsun´da olan arkadaslar´dan güzel bir karsilama bekliyorum.

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 21 January 2009, 15:27:19
Bizim pilot takım alacak maddi gücümüz yok maalesef,üstelik managerlik ve yönetim anlamında bu kadar profosyonel değiliz.

maddi güce gerek yok ya bedavaya zenci oynatcaklar daha ne olsun :) ama yönetim konusunda başkanımız ve yönetimini her zaman takdir etmeme rağmen o anlayışa gelemediğine katılıyorum...

Akyol

peki oyuncular ne zaman şehrimize gelecekler bu konuda bilgisi olan var mı?

delikurt 55

Evet arkadaşalar bilgisi olan varsa bizlere bilgi verirseler çok seviniriz. Beb aranıza yeni katıldım. gelişmelerden haberin yok.

YaşarDoğu

büyük bi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Mert

Yakın zamanda gelirler.İyi analiz edilmeleri lazım.Aceleye gerek yok.Sırf takımda siyahi yada yabancı oyuncu olsun diye almıyoruz bunları.Samsunsporun taze kana ihtiyacı var.

salihcakir

arkadaşlar dün az kalsın elimizdeki topçulardan ikisini kaçırıyorduk. Burada son seyrettiğimiz hazırlık maçında buranın eski ünlü futbolcularından birisi (Jomo) da varmış. Kendisi geçen Premier liglerinden düşen yine yukarı çıkmaya hazırlanan Jomo Cosmos takımının da sahibidir. Bizim beğendiğimiz oyunculardan ikisini çok beğenmiş. Ganalı ve Beninli olanları. Gineli olan yoktu çünkü. Hemen girişimlere başlamış. Beninlinin Türkiyeye gideceğini öğrenmiş, fakat Ganalının kendisine ve hocasına para saymış orada, neyse ki takımlarındaki yabancı hakkı doluymuşta imzalayamamışlar. Sezon sonu için kapora vermiş anlayacağınız ama biz araya girdik tekrar yaklaştık kendilerine. Dedik Türkiye'ye gönderelim eğer beğenilirlerse bizimle anlaşırsınız ve onların da paralarını iade edersiniz dedik. Türkiye'nin adı burada futbol sektörü anlamında baya değerli. Herkes Türkiye ne demek iyi biliyor. Bu şekilde bir anlaşma sağlandı. İnşallah bugün bütün pasaport fotokopileri ve bilgileri iletilecek yönetime. Daha sonra davetiye mektuplarını hazırlanıp biletler düzenlenecek ve önümüzdeki günlerde futbolcuları yollayıp teknik ekibin beğenilerine sunacağız.