Delikanlı Samsunlu temlikleri kaldırır..

Başlatan safak.gedikoglu, 22 December 2008, 22:24:45

« önceki - sonraki »

Kais

futbol olarak belkı ıyı degılız ama yonetım olarak cok ıyıyız bence bu sene bu yeter bıze seneye 3 4 tecrube super lıg sonra borc morc kalmaz valla  8) artık bu yonetıme de guvenıp kaldırın temlıklerı hatta bagıslayın

ILUVATAR

Dusene bir tekme de sen vur  anlayisi hakim oldukca bu sehirde  ne temlikler kalkar ne de bu borc  biter....

Tiryakiler55

arkada$lar son zamanlarda dayilarimla babamla her gittigim yerde samsunsporu konu$uyoruz borc harc ne konu varsa. borc konusunda bana dayimin önerisi pekde zor i$ gibi gelmedi. son zamanlar samsunspor yönetimi nasil para topladiysa bu kez halk'in üzerine gitmeli. bir $ekilde halk'i samsunspor'a üye yapmali.... ayda sadece üyelik ücreti 2 ytl ödese her üye. bu samsun gibi büyük bir $ehir'de kolaylikla bulanacak sadece 100.000 üye'de her ay 200.000 ytl. zamanla dahada artarsa bu sayi dahada al sana 500.000 üye'de her ay 1.000.000 ytl.... BU IMKANSIZ OLAN BIR$EYMI SIZCE ???

55.hakan

Alıntı yapılan: Tiryakiler55 - 24 December 2008, 14:55:25
arkada$lar son zamanlarda dayilarimla babamla her gittigim yerde samsunsporu konu$uyoruz borc harc ne konu varsa. borc konusunda bana dayimin önerisi pekde zor i$ gibi gelmedi. son zamanlar samsunspor yönetimi nasil para topladiysa bu kez halk'in üzerine gitmeli. bir $ekilde halk'i samsunspor'a üye yapmali.... ayda sadece üyelik ücreti 2 ytl ödese her üye. bu samsun gibi büyük bir $ehir'de kolaylikla bulanacak sadece 100.000 üye'de her ay 200.000 ytl. zamanla dahada artarsa bu sayi dahada al sana 500.000 üye'de her ay 1.000.000 ytl.... BU IMKANSIZ OLAN BIR$EYMI SIZCE ???
bence mükemmel bir fikir arkadaş bir sözleşme imzalansın üyelerle bu rakam 5 yıl artırılmayacak densin çoluk çocuk herkes üye olur samsunspor a eminim.harika bir fikir çok beğendim

baha055

walla bende bu adnan olmezin kulüpten alacaklarını çok merak ediyorum.Samsunporun adama borcu bir türlü bitmiyor.Ne adammış be

harbisamsunsporlu5517

26 December 2008, 21:47:11 #35 Son düzenlenme: 26 December 2008, 21:51:16 harbisamsunsporlu5517
Alıntı yapılan: Tiryakiler55 - 24 December 2008, 14:55:25
kongre üyesimi olacağız ben aylık 20 ytl yede razıyım yeterki kovalayalım bu işi böylece halka hesap vermek zorunda kalırlar

gozgoz yýlmaz

AlıntıBU IMKANSIZ OLAN BIR$EYMI SIZCE 

Evet... İmkansız olan birşey. Bu şehirde halk Samsunspor'a ( hatta hiç birşeye ) gönüllü olarak para vermez. O yüzden Ankara Belediyesinin yaptığı gibi zorla toplayacaksın, birşeylerin arasında toplayacaksın. Çözüm bu, gönüllü değil cebren ve hile ile...