Samsunspor'dan yardım kampanyası!

Başlatan Sadece Samsunspor, 15 December 2008, 20:23:07

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: jean - 18 December 2008, 19:08:06
hangisi dogru bunlarin 4 gunde 400 bin yaziyor baskanda 200 bin diyor
kişi başı 5 bin alıyolarsa 40 iş adamına gittilerse 40*5=200.000 :D  toplanmış demek,haberexen in editörünün parmağı 4 tuşu üzerinde takılı kalmış ne var ne yok 4 eklemiş sayıların başına ;D   200,000 de yeterli bu 4 gün için futbolculara adana maçı öncesi biraz para dağıtılırsa moral olur..

veis

bu kampanya zamanlama olarak iyi oldu çünkü devre arasına futbolcularımızı rahat yollamalıyız aksi takdirde hazırlık kampı felan derken sıkıntı yaşarız.

Kadir ÇELEBİ

YÜZDE 40 ÖDENDİ

20 Aralık 2008 Cumartesi 13:34

Samsunspor yönetim kurulu bir haftadır sürdürdüğü çalışma sonucunda Kırmızı- Beyazlı futbolcular Adanaspor deplasmanına gitmeden önce akşam saatlerinde oyncuların transfer taksitlerinin yüzde 40'ını ödedi. Bu gelişmenin ardından futbolcular Adana'ya moralli gitti

1 HAFTALIK ÇALIŞMA
Kırmızı- Beyazlı yönetim kurulu bir haftadır sürdürdüğü yoğun çalışma sonucunda ürettiği paradan oyuncuların alacaklarının yüzde 40'ını dağıttı. Dün akşam saatlerinde kulübe gelen Başkan Fuat Köktaş ve kurmaşları oyuncuların alacaklarının yüzde 40'ını dağıtırken, futbolcular Adanaspor maçına moralli gittiler.

PARA MORAL OLDU
Bu konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Köktaş, "Başlattığımız 'Tabandan Tavana' kampanyasında elde ettiğimiz para ile oyuncularımızın alaaklarının yüzde 40'ını dağıttık. Adanaspor maçının ardından lige verilen aradan dolayı oyuncularımız kendi memleketlerine gidecekler. Onlara giderken, bu güzel bir moral oldu" dedi.

Selçuk KAYA

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=13442

Bu gelişme devre arasına girerken iyi oldu Adanaspor karşısında güzel futbolla galibiyet alırız inşallah..

kuzey55

paralar ödendiğine göre takımdan hiçbir futbolcu gitmeyecek...

kuzey55

Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş ise " Samsunspor geçmiş yıllardan gelen sıkıntılar ile boğuşmaya devam ediyor. Eğer kurumsallaşmanızı sağlam temeller üzerine oturtmaz. Yapınızı kişilere göre kurarsanız sıkıntılardan kurtulamazsınız. Samsunspor' da bunu yaşamıştır. Samsunspor kurumsallaşamamış ve ekonomik sıkıntılarda beraberinde gelmiştir. Her gelen sistemi kendine göre uygulamış. Kulübün azami imkanları ile üç sezonluk takım oluşturduk. Geçmiş yıllardan gelen ekonomik sıkıntılar sırtımızda hala kambur. Sezon sonunda 2009-2010 sezonuna hazırlanırken bile futbolcu alma şansımız yok. Samsunspor oynamak için üste para verecek oyuncuyu dahi alma şansı yok durum bu. Adana deplasmanı öncesi futbolcuların %40 oranında alacaklarını ödedik bu sezonu kurtardık anlamına geliyor. Ben sporcunun ahlaklı zeki ve çevik olanını severim futbolcularımız içinde ahlaklı olmayan Samsunspor markasına layık olmayan oyuncu varsa sezon sonunda göndeririz geri kalanı ile yola devam ederiz. Geçmişte bunun örneklerini yaşadık. İmparator denilen oyuncular şimdi kulüp kapısından içeri giremiyor. Bu radikal kararları kulübümüzü eskisi gibi güvenilir bir aile haline dönüştürmek ve kolej takımı havasına sokmak için almak zorundayız" dedi.

düşünceler güzel ama para olmadığı için futbolcu bile alamıyoruz...

samsunmania

YARDIM KAMPANYASI HAKKINDA

Kulübün geçen hafta yoğun bir süreçten geçtiğini ifade eden Köktaş, bu süreç kapsamında hem yaşanan maddi sıkıntıların çözümü, hem Adanaspor maçı hem de devre arası kamp çalışması gibi unsurlarla uğraşıldığını kaydetti.

Bu çalışmalar kapsamında Adanaspor deplasmanından başarısız ayrılmalarına karşı maddi yardım konusunda önemli adımlar atıldığını vurgulayan Köktaş, şöyle konuştu:
"Düzenlediğimiz yardım kampanyası kapsamında toplanan paralarla futbolcu alacaklarının yüzde 40'lık bölümünü ödedik. Yine aynı çalışma kapsamında geçmişte kulübümüzden alacakları bulunan Cemal Yeşilyurt 576, Adnan Ölmez 440 ve Engin Uzun da 37 bin YTL'yi makbuz karşılığında kulübe bağışladılar. Alacakları bulunan birçok eski yönetici ise bu kampanyaya kendilerinin de dahil edilmesini istedi. Bu işadamlarımıza yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Devam eden kampanyadan elde edilecek gelirle de devre arası kampı öncesi kalan futbolcu alacaklarının yüzde 30'luk dilimini ödemek istiyoruz." Devre arası kamp çalışmaları kapsamında ise takımın 2 Ocak'ta Antalya'ya gideceğini ve belirlenen program kapsamında 16 Ocak'a dek burada kalacağını ifade eden Köktaş, verimli geçmesini bekledikleri kamp çalışması sonrası Kayseri Erciyesspor mücadelesiyle ikinci devreye başlayacaklarını dile getirdi.

Samsunspor'un büyük bir camia olduğunu ve özlenen Samsunspor'un yeniden layık olduğu yere taşınması adına çalıştıklarını belirten Köktaş, "Samsunspor büyük bir marka. Samsunspor'un büyüklüğü dışarıda bize gösterilen samimiyetle kanıtlanıyor. Samsunspor'a verilecek destekler sayesinde kulübü yeniden o eski özlenen günlere taşımak istiyoruz" dedi.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20081222/cok_iyi_oynadigimiz_soylenemez.html

Kadir ÇELEBİ

Bu haber bayramın habercisi Arefe günü gibi Yönetimi bu konuda cani gönülden tebrik ediyorum eski yöneticilerdende katılım gösterecek isimleri çok merak ediyorum zaman birlik beraberlik zamanı bu kötü günleri inşallah atlatacağız...

samsunmania

Yeni birşeyler var gibi hadi hayırlısı. İstiyor musun tff ye borç da ödensin? Güzel günler mi geliyor acaba? Hayal etmesi bile güzel. Hakkettik artık ama değil mi?

MeL_55

AlıntıBuda baska haber:

Samsunspor'un tavrı belli!

Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, kulübün menfaatleri doğrultusunda hiç kimsenin yaşına bakılmayacağını söyledi.

Başkan Fuat Köktaş, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında yardım kampanyası ve Adanaspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Köktaş, geçen hafta itibariyle yönetim kurulunun almış olduğu kararla başlattıkları kampanyada sanayicileri ve iş adamlarını dolaşmaya devam ettiklerini, toplanan paralarla Adanaspor maçından önce futbolcuların alacaklarının yüzde 40'ını ödediklerini söyledi. Geri kalan yüzde 30'luk diğer alacaklarının Antalya kampına gitmeden ödeyeceklerinin altını çizen Köktaş, Samsunspor'dan alacaklı olan ve geçmiş dönemlerde kulüpte idarecilik yapmış olan kulübün eski başkanlarından Adnan Ölmez'in alacağının 440 bin YTL'sini, kulübün eski yöneticilerinden Engin Uzun'un alacak olduğu 37 bin YTL'yi ve Samsun'un iş adamlarından Cemal Yeşilyurt'un kulüpte emanet olarak görülen 556 bin YTL'yi Samsunspor'a bağışladıklarını belirtti.

Adanaspor karşısında alınan mağlubiyete değinen Fuat Köktaş, sakat ve cezalı futbolcuların oynamamalarının eksikliğini yaşadıklarını ve Adanaspor maçından puanla dönememelerinde etken olduğunu, son 3 maçtır oynadıkları oyunda gerçek futbollarını sahaya yansıtamadıklarını ve 2 Ocak'ta gidecekleri Antalya kampında bu eksikliklerini gidereceklerini kaydetti.

Başkan Köktaş, gittikleri her yerde gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Samsunspor'un çok büyük bir kulüp olduğunu her defasında gördüklerini, Samsunspor'un marka olduğunu ve kulübün eski günlerine geri gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ve Samsunluların her zamankinden daha fazla kulübe destek vermeleri gerektiğini dile getirdi.

Ayrıca, alacaklarına karşılık Serkan Aykut'un bonservisini kendisine vereceklerini ve Adanaspor maçından önce futbolcuların alacaklarının yüzde 40'ını kabul etmeyip disiplinsiz davranışta bulunan Mesut Çaytemel'le devre arasında yollarını ayırma kararı aldıklarını ifade eden Fuat Köktaş, "Samsunspor'un üzerinde hiçbir futbolcu yok. Kulübün menfaatleri doğrultusunda gerekirse hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmaz" şeklinde konuştu

22.12.2008
Kaynak : İHA

misafir

iyide bu adnan ölmez kaç defa dır bağıs yapıyor anlamıyorum. hatta ilk olarak başkankılıgı bıraktıgı zaman bagıslamıstı...ben anlamadım bu bagıısı

55.hakan

Öztürk ve Tüfenk'ten 300 bin YTL!

Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, yardım kampanyası kapsamında işadamları Galip Öztürk'ün 200 bin YTL, Turgut Tüfenk'in ise 100 bin YTL yardımda bulunduğunu açıkladı.

Başkan Fuat Köktaş, düzenlediği basın toplantısında, kulübün son durumu hakkında bilgi verdi. Samsunspor'un Antalya Mardan'da yapacağı kamp programında Kocaelispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımlarıyla turnuva maçları oynayacağını söyleyen Başkan Köktaş, kampın ikinci yarıya iyi bir şekilde hazırlanmak için iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

Futbolculara ödemeler hakkında bilgi veren Başkan Köktaş, "Burhan Coşkun, Volkan Çekiç ve Veysel Aksu'nun bugün son gün olan ödemeleri yapıldı. Süresiz kadro dışı bıraktığımız Çağatay Tekin'den 50 bin YTL geri aldık. 14 bin YTL alacağı vardı. Bu alacaktan da vazgeçti. Biz de kendisine bonservisini vererek kendisini serbest bıraktık" diye konuştu.

Başlatılan kampanyayla işadamlarının kulübe yardımlarını esirgemediğini vurgulayan Başkan Köktaş, "İşadamları Galip Öztürk 200 bin YTL, Turgut Tüfenk de 100 bin YTL yardımda bulundu. Diğer işadamlarımızla görüşmelerimiz devam edecek. Kampanyada şu ana kadar toplanan para yeterli değil. Taahhütler var. Bunun için isim vermiyorum. Ama yolun şu an itibariyle yüzde 60'ını geçtik. Daha önce dağıtmış olduğumuz yüzde 40, bugün futbolculara ödediğimiz rakamlarla yüzde 60'ını yakalamış durumdayız" dedi.(iha)

kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=7662

futbolcu alacaklarının bir kısmı daha ödenmiş içimde bir iki takviye yapamamanın sıkıntısı olsa da iyi gelişmelerin olması mutlu ediyor adamı...

Sadece Samsunspor

29 December 2008, 22:13:53 #41 Son düzenlenme: 29 December 2008, 22:16:52 SADECE SAMSUNSPOR
yeniden helal olsun turgut tüfenk ve galip öztürk sizde olmasanız vay halimize

AlıntıKöktaş, takımda transfer taksit alacakları bulunan ve bu alacakları için Futbol Federasyonu'na başvuran bazı oyuncular için bugün bir miktar ödeme yapıldığını da anlatarak, ''Bu oyunculardan Burhan, Volkan ve Veysel'e gereken ödemeler yapıldı. Mesut ve Çağatay'a ödeme yapmadık. Bu oyuncuları ise bonservisleriyle birlikte serbest bıraktık'' dedi.

burdanda anlıyoruzki tffye başvuranlar: burhan, volkan çekiç, veysel aksu, mesut ve çağatay - mesutla çağatay gönderilmiş diğerlerinin parası ödenmiş ama her ne kadar paralarını ödesekde burhan ve volkandan beklemiyordum

HaSaNCaN

şimdi  burhan, volkan çekiç, veysel aksu kulubden ayrıldımı

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 29 December 2008, 22:35:10
şimdi  burhan, volkan çekiç, veysel aksu kulubden ayrıldımı

hayır kardeşim ama tffye başvuran 5 oyuncudan 3ü bu adamlar ama paraları ödendi yani takımdalar. mesut ve çağatayın parasını ödemedik ve onları serbest bıraktık. ayrıca çağataydan 50.000 ytl para aldık

ali ihsan

Güzel haber bunlar.Hiç değilse gelecek seneye borç kalmaz bu seneden.Belimizi büken bu ağır borç yükünden bir kurtulabilirsek ver elini o zaman Süper Lig.